Székesfehérvári kismamák (beszélgetés)
Sziasztok Fehérvári kismamik!
Nekem Dr Orosz Andrást ajánlották! Ti mit hallotatok róla? Becsületes, rendes vagy először a borítokot kéri?
Sziasztok!
Ez a szülésznő tarifa engem is érdekelne! Nekem egy szintén babás ismerősöm 30e-t mondott, azt azért eléggé sokallom...
Ezek szerint mindenkinek vannal jó és rossz tapasztalataik a dokikkal kapcsolatban. Én az Illikmannál szültem az első két babámat, aranyos volt végig. 1,5 éve is hozz mentem vissza amikor terhes lettem, de sajna az a babóca nem akart megszületni. Utánna úgy gondoltam nem járok maszekon nőgyógyászhoz, így az enyingi szakrendelésre jértam, ott rendelt a Rubliczky doki. Miután ő már nem járt Enyingre, de a kezelések tartottak, így utánna mentem Fehérvárra.
Szülésznő fogadására nem gondoltam még. Mennyit szoktak adni szülésznőnek? Kit tudtok ajánlani?
Szia Victory!
Én mindkettőt fogadok, mert a doki úgyis végigkíséri a 9 hónapot, nekem hiányozna ha nem lenne ott. Viszont tudom, hogy ha nincs komplikáció a szülésznőre hárul a "nagyja"..
Sziasztok!
Tegnap voltam az integrált teszt 2. vérvételén Pesten, és hazafelé beugrottunk egy Brendonba hátha találok valami nadrágot, felsőt.. Háát, egy részt horror árak, másrészt a méretek.. hát nekem az életben nem lesz akkora hasam, mint amikre méretezték azokat a gatyókat. Pláne még csak most a 17. hétben, ruhában nem is látszik rajtam, csak már nem kényelmesek a ruháim. Bezzeg a Mónika showban a Mónikán mindig milyen jó cuccok vannak..;)))
Szia Rekag! Gratulálok, és üdv. közöttünk!:))
köszi! :)
hát én a Nagy dokit nem ajánlanám, sajnos nekem rengeteg olyan tanácsot adott, ami ahhoz vezetett, hogy a 32. héten meghalt a babám! :(
és pont a Schwarzinger doki volt,aki segített a szülésben és bejárt hozzám, hogyminden ok-e velem, pedig egy fillért sem kapott!
sziadsztok!
Lenne egy olyan kérdésem hogy általában reggelinél nagyon görcsöl a gyomrom olyan mintha tágolni akarna! Pedig nem eszek sokat mert diétára fogott a védőnőm! Nagyon fáj! Szerintetek mit csináljak? Nektek is volt ilyen?
Édesanyám is azt mondta hogy nem kell dokit választanom mert úgyis el kell hogy végezzék a dolgukat!
Sziasztok!
Rekag üdv a kismamik között, problémamentes terhességet és szülést kívánok!
Andika szerintem semm probléma, hogy nincs orvosod, általában nem igazán tudok a fehérvári dokik között olyant, aki kiemelkedően rossz volna. Én a Vegerát akartam mindig elkerülni, mert az első terhességemnél úgy megvizsgált, hogy csillagokat láttam és még le is cseszett, hogy ne kényeskedjek. A többi dokiról eddig csak jót hallottam.
Én is vettem már egy farmer kismama nacit és most keresek valami kis alkalmi nacit, tunikával, amit színházba is fel tudok venni, majd én is benézek azokra a helyekre amiket ajánlotatok.
Sziasztok lányok! :)
Én is egy fehérvári kismami vagyok, most várom első csemeténket, 6 hetes terhes vagyok.
Én tegnap este benéztem a C&A-ba, hát elég gyér a kínálat, én nem találtam semmi normálisat, arról nem is beszélve, hogy szinte mindenből csak nagy méretek vannak.
Tescoban én is elég sok babaruhát vettem már, pedig egyébként nem szoktam ott vásárolni, de bébicuccban nagyon jók, ráadásul most csomó minden le van árazva.
Kismamatornán barátnőm volt, az első 3 órán csak beszélgettek...
Usziba sajnosén nem tudtam menni az első terhességemmel, mert volt egy fertőzésem, most pedig nincs kire bízni a másik gyerkőcöt, de aki csak volt, dícsérte... Én az uszit megpróbálnám.
Szia!
Baba és gyerek rucikat én is szoktam ott is és az Auchanba is venni, de egyelőre még magamra keresek..;) Kismamás dolgokat meg nem nagyon láttam ott eddig, bár lehet, hogy csak elkerülte a figyelmemet.. De köszi mindenképp!:)
További ajánlott fórumok:
- Írjátok meg negatív tapasztalataitokat a székesfehérvári szülészetről!
- Székesfehérvári és Székesfehérvár környéki anyukák beszégessünk!
- Ismeri valaki Dr Szakács Szilvia nőgyógyászt Székesfehérváron?
- Melyik szülésznőt ajánljátok Székesfehérváron?
- Jó nőgyógyászt keresek Székesfehérváron
- Tud valaki jó, és nem túl drága fogorvost Székesfehérváron, vagy Várpalotán?