Székelyföldi Hoxások kerestetnek! (beszélgetés)
na, megint csend erre fele...:-(
D. sok puszi neked, tudod ahogy irtad, hogy merre jarkaltok, gondolatban veled megyek, en is jartam ott, hisz a kereztfiam,baratosnem ott lakik, es neha egyutt mi is elmentunk arra...
Vigyazz magadra, kitartast, sok puszi neked!
Virag, neked jo nyaralast es puszilgasd meg a kisfiad! ;-)
Szterko, remelem minden ok...azert jelentkezz ha tudsz...nodoggel a pocid??? :-)
sziasztok!
mindenkinek egy szép napot!
szia!
akkor az élet zajlani fog!
nem kell örökké netezni....)))
nem árt egy kicsi kikapcsolodás!
itt nálunk majdnem mindennap esik, vihar van... este s reggel hűvős van.... ha el akar az ember valamerre menni kirándulni, jobb ha délelőtt megy , mert délután elromlik az idő!
nem nagyon kirándulunk mert nincs pénz, gombászni járunk..tudod te, Előpatak felé, a Pap-kútja tetejére,a gödörbe...
rókagombát, galambgombát, keserűt kaptunk eddig...
csak félek, mert sok a medve, Sugás felé el sem mennék már gyalog, mint régebb...
neked is kellems hetet!
Nem igazan lesz ido ott a netre.
Ott minden nap megyunk valahova ebed vagy vacsora vagy hozzank anyosekhoz jonek.
Aztan eskuvo is van meg hatra.
Most ,hogy vakacio van innen is a csaladbol sokan utaznak oda Tonomah meg Namasban.
Kellemes ott az ido nincs anyira meleg soha mint itt Riyadhban.Ott szeretem mert nagyon sok zold fu meg fa van huvos szel neha eso mintha otthon lenek.Majd ahogy idom van neha benezek.
Kellemes hetett mindenkinek.
szia!
köszönöm a gratulát!
nagyon búsullak, átérzem , hogy mi van ott ....
a héten lesz időm neked mesélgetni, a lányok elmentek Csíkszentdomokosra, legszívesebben én is mennék, de jobb így, menjenek ők ketten, legyen egy kis igazi szabadság, mindenkinek!
Gratula neki, no, es persze neked, mert a sok gondviselest es imat neked koszonheti, ebben tutti biztos vagyok!!!
ma ismet elment a parom es en megint kivagyok... rossz itt nelkule...szamolom a napokat es orakat amikor vissza jon...de ez van...
Szep es tartalmas hetet mindenkinek!!!
Szia Derilla.
Koszonom jol vagyunk mar nem agodom minden ok manokaval is es lasan indulunk mi is anyosekhoz.Par nap csak.
szep napot nektek .
szia Virág!
köszönöm a jókívánságokat!
jól vagytok-e?
aggódsz-e még?
Gratulalok a lanyodnak nagyon ugyes volt.
Lattod ,hogy sikerult es ez igy jo.
Sok boldogsagot kivanok nektek.♥♥
sziasztok!
szép hetet nektek!
sziasztok !
hogy s mind vagytok?
a lányomnak sikerült az érettségi!
örülök, hogy minden rendben és megnyugodtál!
neked is minden jót!
akkor itt vagy közel...már rég nem jártam Kézdin!
de valamikor jártam!
talán én is leszek este!
Sziasztok.
Koszonom neked is a vigasztalast Puszitolvaj es persze Derilla neked is.
Igazad van mar nagy fiu es jo hogy tenyleg nem beteg.
Csak amiert nagyon csodalkozom az ,hogy tavaly elott amikor eloszor tort el a keze anyoseknal foci kozben akkor is sirt mert ugye fajt a keze de akkor nem telefonalt es nem sirt amikor felhivtam meg akkor sem.
Tegnap ferjem este fele felhivta es beszeltek ketten es rakerdezet miert hivott es sirt es azt mondta anyaval akartam csak beszelni.
Megnyugodtam mert mondta ,hogy mar a hangja is teljesen mas es kint volt jatszani a fiukal.
Kitartast kivanok en is mindenkinek es sok erot.
Tenyleg otthon kezdodik a hetvege kellemes kirandulast es szep oromteli hetveget mindenkinek.♥
szia! ♥
örülök, hogy jobban vagy!
én is remélem , hogy nem roppanok össze, s lesz még jobb is ....)))
én sepsiszentgyörgyi vagyok... s vagy az erdőben kirándulunk, gombászunk, utána pihi a patak partján..vagy az Olt partjára megyünk..
de minden az időtől függ!
Sziasztok kedves csajok!♥
köszöntöm az új tagokat!
látogassatok meg máskor is! örömmel várunk híreket felőletek!
Nini , sok uj emberke...ez nagyon jo!!
Vicus te honnan?, persze ha szabad kerdeznem...
En mar csoppet jobban vagyok, mondjuk annyira, hogy ma reggel egy icipicit sminkeltem is...igaz, ha minden ok, akkor ma jon a parom haza...:-)
Virag, ne szomorkodj, a lenyeg hogy nem beteg es nincs semmi nagyobb baja, a tobbi majd lasssan elmullik, hisz mar nagyfiu!
Derilla, csak semmi panik, minden rendben lessz, tudom es erzem, te csak legy eros es kitarto.Kosz a privit, ahogy tudom, kuldom a valaszt, ok?
Amugy kellemes nyugodt hetveget mindenkinek!!!
Szterko, gondolatban es imamban veled vagyunk, ugye csajok?
Jo reggelt
Én gyereknevelésen vagyok a másadik gyerekkel ugyhogy én 24 orás minkaidöbe dolgozom.Most készülünk nyaralni 19-én indulunk a tengerre, amugy hétvégén ide a közelbe szoktunk menni Termálra, vagy a bözödi tora.
gondolom, nem könnyü, s te még fiatal anyuka vagy..
mikor felnőnek majd egyebet búsul az anya..
nem tudja mindentől megvédeni...