Székelyföldi Hoxások kerestetnek! (beszélgetés)
sziasztok!
szép hétvéget mindenkinek!
nálunk nagyon kellemes idő van, süt a napocska...
szia Szterkó!
őszíntén örülök az örömödnek , a lelkesedésednek..
és a bízakodásodnak...és annak , hogy küldtél nekünk is belőle..mert nagy szükségünk van rá...
neked gyógyúlást kívánok, vigyázz magatokra!♥
szép hétvéget kívánok nektek!
Szia Puszitolvaj!
A helyzet a következő nálunk: megint sikerült összeszedjem a piros pöttyös bacikat, ebből kifolyólag taknyolok, aminek nem örülök főként Babuci miatt. A hétvégén nem megyünk haza, itteni programjaink vannak, és ez most kicsit fura nekem. Megint egy héttel közelebb vagyok a nagy eseményhez.... jujjj. Matyi babánk ügyeske, és egyre ügyesebben tudja rugdosni az oldalamat, néha már-már fáj is de azért nem haragszom rá. :) Egyébként szeretnék küldeni neked és Derillának is sokat-sokat abból az örömből, lelkesedésből, bizakodásból amelyben én vagyok! Vegyétek úgy, hogy küldtem nektek, tiszta szívből! :D
Szép hétvégét nektek és vigyázzatok magatokra! Bármi érjen, a lelketek szabad és szárnyalhat, mindig erre gondoljatok!
köszönöm!
neked is és mindenkinek kellmes hétvéget!
nekem hétvége , vagy hétközepe , már nem sokat jelent...
hétközepén se tudom mit kezdjek magammal, hétvégén még ugyse..
Jajj jajj...vartam a hetveget, de nagyon ugyanakkor, most , hogy itt van...hat ablak mossas..kell ez nekem?!?!?!
De azert mindenkinek kellemes hetveget kivanok!!
puszi
jaj,csak mostanra szedtem magam fel a padlóról, mert majd egész nap tök rossz volt a hangulatom, csak az tartoott viisza az egéritatástól, hogy:NEM SÍROK SENKI ELŐTT!
AZÉRT VIGYÁZZ TE SE ZUHANJ DEPIBE, MERT ALIG LEHET KIMÁSZNI!
szia D.!
Nah ,orulok, hogy a hangulat jo...legalabb annyi...sajnos en nem dicsekedek...lehet az ido is ratesz egy lapattal...de nagyon kezdek depresszioba zuhanni, es az itthoni hangulat is belesegit...most en azt mondom, hogy szerencse a meloval...ott legalabb el vagyok...mint a befott...:-)...
Puszi es Udv mindenkinek!!
szia!
én vagyok!!!
munka terén semmi jó, családi állapot az anyagiak következtében finom vegyes... már meg se hallom.. vagyis probálok nem mérgelődni, amúgy jól elvagyok ... mint a befőtt..
napi hangulatom..9-es...
mert vannak BARÁTAIM!...A MESSZI TÁVOLBAN!
itt is hideg van, nagyon hideg szél fúj.. lehet itt is lehavazz...:((
sziasztok kedves Mindenki!!
Itt ma lehult az elso hoooo...es nem is volt keves, annyi epp eleg, hogy tiszta feher legyen minden...ez valahogy jo es oromot okoz nekem...persze, aztan arra gondolok, hogy itt az ev vege s akkor kicsit megijjedek....amugy minden ok... s veletek??
Szterko, Derilla...helyzet jelentest kerek!
sziasztok!
kellemes hetet kívánok nektek!
sziasztok!
szép napot kívánok nektek!
igaz itt nálunk borós, meg tipadt..de atól még lehet jó napom..legalábbis remélem!
szia Druszám!
örülök , hogy "hazanéztél"!
valahogy életben tarrjuk ezt a fórumot!
hátha majd idővel több lehetőséged lesz, hogy hozzászólj!
én jól vagyok..mondjuk..eltekintve a kisebb -nagyobb hiányosságoktól...
Minden szépet és jót kívánok neked ..és hazavárunk!
Udv mindenkinek!
Orulok, hogy meg el ez a forum...olyan mintha "haza" jarnek...igaz, messze vagyok, de igy legalabb kozelebb van...
Amugy minden ok velem, mar amennyire lehet, hianyzik minden ami "otthon"...csalad,ismerosok, baratok es ERDELY...
Szia timi0521!
Te is udvarhelyi? Én is úgy félnormában :) hétközben...
Üdv a fórumon!
Sepsiszentgyörgyi vagyok!
Udvarhelyen nem jártam esetleg egyszer átutazóban..
szia!
eddig még nem is figyeltem fel rád!
szia Szterkó!
nektek is jó hétvéget, kellemes időtőltést kívánok!
Sziasztok!
Szép hétvégét kívánok mindenkinek! Remélem nekem lesz alkalmam erdőre menni, az olyan jó és pihentető és biztos babuci is szereti... :) De legalább szokja, ha nem is szereti!
Derilla, Puszitolvaj, üdv nektek! Legyetek vidámak!
Puszitolvaj!
itt vagy-e a közelben, van-e időd irni egy pár sort, jól vagy-e?
nálam semmi új, semmi pozitiv változás a munka terén...::((
sziasztok!
szép hetet mindenkinek!
sziasztok!
szia Puszitolvaj!
én anyagilag csak úgy vagyok ahogy voltam..munka csak itthon..házi...:))
lelkileg : mikor hogy..
sziaasztok...
mi ujsag veletek???
D. semmit se tudok rollad...
Szterko, olvaslak...orulok neked, legalabb erot adsz, hogy meg vannak pozititv dolgok is az eleteben..meg ha a masokeban is...de ez azt jelenti, hogy a "jo" meg letezik...!