Székelyföldi Hoxások kerestetnek! (beszélgetés)
Szia.
Gyogyulast kivanok neked remelem holnapra mar jobban leszel es tenyleg csak az ido miatt van.
Neked is szep estet es jo ejszakat kivanok.
♥
sziasztok..
ma nem volt lehetőségem, hogy itt legyek, csak néha benéztem egy-2 percre..
jól vagyok, vagy lehet , hogy mégse, elégé fáj a szívem körül , bíztos az idő miatt..
holnap majd többet leszek itt..
szép estét nektek és jó éjt!
Sziasztok.
Ugylatom tegnaptol senki nem jart erre.
Remelem mindenkinel minden rendben van.
Derilla a vacsorank ma az lesz ami nalatok volt tegnap.♥
Szep kellemes hetett kivanok mindenkinek.♥
sziasztok.
Derilla irtam en is.
puszitolvaj es tobbiek merre vagytok?
szep estet mindenkinek.
sziasztok!
van-e valaki a közelben..?
Erika ha elmensz , tudunk-e még beszélni..?
gondolom egyelőre nem..(((
szia!
de jó, hogy beléptem, s megláttalak!
az jó, hogy tudtok nézni!!
Szia puszitolvaj.
Nincs semi baj megnyugodhatok,bocs ha nem irtam visza ,megnezem a levelek kozt mi van.
Szep estet kivanok mindenkinek.♥
Szia.
Szeretettel varom a privit,es irj amint idod van.
Nektek is minden jott kivanok ♥puszi
Szia
Mar lestem, hogy mikor jelentkezel...remelem minden ok veled...gyatra itt is az ido, ez valamennyire megnyugtat, mar olyan reszben, hogy nem jutottunk el a bucsura...habar, mas embert az ido sem riasztott el...sot, meg baleset sem...minden tiszteletem az ovek...
Igen a parom megjott, szerencsesen...aldom is az Urat, hogy vigyazott ra....ugyanis az autonk se a legjobb es legfiatalabb, de azert szerencsere meg vegzi becsuletesen a dolgat...Holnap aztan megyunk vissza Kereszturra...a jovohet nem lessz konnyu...mar elore irtozunk tolle...
Viraggal valami baj van, ugye?irtam neki privit de nem irt vissza...a naplojaba se ir mar es a cimet is megvaltoztatta...remelem, hogy nincs komolyabb baj...
Neked szep estet es holnapra Aldott Unnepet!puszi
szia Virág...
ahogy elnézem s érzem a dolgokat, mihelyt lesz lehetőségem kell neked irjak privit, legközelebb kedden, ha hamarabb nem tudok..
addig is ügyelj magadra s minden jót!♥
ne légy olyan nagyon elkeseredve, ha mesze is sodor a sors, haza kell látogass legalább anyukádhoz, nagyszüleidhez.. s ha már ott leszel, hátha erre is tudsz jönni!
jött-e haza a párod?
sziasztok!
hol vagytok földieim?
én a tv-ben néztem a közvetítést a búcsúról...
sajnos , hogy nagyon rosz volt az idő az idén, máskor is esett, de nem így, s nagyon hideg lehet ott, nálunk is borzasztó rosz idő van, már órák óta nagyon esik..(
Nekem se volt valami kituno kedvem ma...fogjuk az idore...en azt teszem!
Jajj, ezt a "nincs penz" dolgot mar nagyon ismerem es unom...dehat egyenlore ezt kell elfogadni...remeljuk lessz jobb is!
En nem voltam soha a bucsun...es azert egyszer elmennek(annak ellenere, hogy a tomeget en se szeretem)...ezelott 2-3 honpja meg terveztuk...most aztan, mint sok minden ez is lefujva...de hatha majd egyszer...
habar ki tudja mikor fogom en meg a Szekelyfoldet latni...:-(...de azert csak muszalj, mert a keresztfiam ott lakik a varosodba...
Jo ejt neked, holnap beszelunk...
Jo ejt mindenkinek...
szia Druszám!
én az időnek megfelelő lehangolt állapotomban voltam ma..
a búcsúra nem megyünk, hiszen nincs pénz...de ha volna sem mennék, mert nem igazán szeretem a nagy tömeget...
egyszer voltam életemben.ezelőtt 2o vagy 21 évvel.. s akkor is betegen, lázasan..
de a délután néztem a Du. tv közvetítést Karcfalváról, ami a Csíkszentdomokos melletti falu, s enyhén felzaklatta a lekivilágomat, mert nagyon sok minden odaköt.. Domokoshoz
Szia Virag, kuldtem privit.Vigyazz magadra!
Szia Derilla, mi ujsag veled?Mentek a bucsura?
Sziasztok.
Kellemes hetveget kivanok en is mindenkinek.
szia Szterkó!
örvendünk , hogy jelentkeztél!
vigyázz magadra s a picire, hiszen olyan nagyon vágytál rá!
most ha úgy érzed, hogy pihenned kell, hát pihenj, ha van rá lehetőséged!
szép hétvéget nektek!
Koszi a kivansagokat es vigyazz magadra, no meg persze picurra!
Aztan, ha lessz idod meg kukk ide es irj 2 sort, mi orvendunk neked!
Amugy mindenkinek szep napot es kellemes hetveget!
Sziasztok!
Bevallom nektek, kétnaponta elolvaslak titeket, örvendezek, hogy jól folydogál a beszélgetés, és aztán nem marad energiám arra, hogy írjak... mostanában rengeteget alszom, és ezzel fordított arányosan vagyok a gépnél... ez most ilyen állapot, a kisbaba a pocimban dirigál (jó idejében kezdi!), remélem megértitek. Amint ő és az időm engedi, jövögetek gyakrabban. Mindenkinek üdv és szép napokat!
Puszitolvaj, Isten éltessen, és ne szomorkodj!
ebbe a télire eltettbe nem szoktunk tenni...
látom nálad is sok féle recept van
itt nálunk most kezdett virágozni..
úgy van!..))
a recept a naplómban van, másold ki magadnak..abban, hogy Barangolás...
egyszer a lányomé,ő is mint te.. csak egy picivel odébb..
az enyém júli. 13,olyan öreg leszek, hogy ha valahol kérdik, inkább azt mondom, hogy 61-ben, születtem, számolja ki..))
jó, hát pláné úgy a fórumon nem kérdlek meg , miért nem...szererted, bíztos rosz emléked van..
de azért majd ha leszek, felköszöntlek!