Szegedi kismamák vagy babavárók! (beszélgetés)
Szia! Köszi a választ! Nekem azt mondta az orvosom, hogy majd a Vasas Szent Péterbe mondják meg, hogy ki a védőnőm. Fogalmam sincs hova kell majd mennem védőnőhöz.
Hogy lehet csatlakozni a zárt klubhoz? :)
szia
én úgy tudom a saját védőnőd adja a kis könyvet....
nekem ott az elején semmi különöset nem csináltak,vérnyomás mérés,súly mérés,pár kérdést feltesznek :van-e kutya ,macska,gyógyszer allergia,hanyadik terhesség,vetélés volt-e,kb ennyi.
ha gondolod gyere a zárt klubbomba,ott több szegedi kismama,anyuka tud neked segíteni.:)
Sziasztok!
Ma voltam 6 hetes uh-n, az orvosom azt mondta, hogy menjek el a Vasas Szent Péterbe terhesgondozásra és ott is adják oda a kiskönyvet. Hogyan működik ez? Mit fognak velem ott csinálni?
Köszi a választ. :)
Sajnos ismerem, hogy milyen. Nekem hiába ismerősöm, semmi pénzért nem mennék hozzá...
Szia!
Engem az utolsó hónapban vett át, akkor a vizsgálatért nem kért pénzt, de amikor a hat hetes ellenőrzésre mentem hozzá, akkor már fizettem neki 7000 Ft-ot. Szerintem még mindig annyi a tarifa. Egyébként nem mellesleg olcsóbb, mint Renáta. (Így zárójelben mondom csak, hogy én csalódtam a doktornőben, hogy miért azt majd elmondom egyszer, ha esetleg babatalin találkozunk.)
Nagyon szépek! :-) Anna ma vett fel először 68-as rugit, így szerintem Húsvétra jó lenne. :-)
Ha gondolod, írd meg priviben, mennyit szeretnél értük. Nagyon szép mind.
Katona Renátát én is ismerem. Rokonom nagyon közeli ismerőse, így minden családi összejövetelen látom. De nem igazán szimpatikus. :(
Köszi a véleményt Kornélról doktorról. Még mindig 7000 ft-t kér el alkalmanként?
Sziasztok!
Átestünk az első lázas megbetegedésen. Benyeltünk valami vírust. Kihordtuk mindenféle antibiotikum nélkül szerencsére. Hát remélem nem mostanában fog újra megbetegedni. Olyan vagyok mint egy zombi nem sokat aludtam mostanában. Kipróbálhattam milyen is amikor vizeletet kell gyűjteni. Szerencsére minden gond nélkül egy óra hossza alatt összehoztuk. :-)
Remélem mindenki jól van, aki nem annak jobbulást kívánok.
Szia!
Én Szabó Kornélnál szültem. Eredetileg Katona Renátához jártam, de szülés előtt egy hónappal átadott Kornélnak mivel a szülés időpontjában továbbképzése volt. Én meg voltam vele elégedve, fiatal, barátságos, még talán humorosnak is mondanám. Egy kicsit gyorsan beszél, mert minden információt a tudtodra szeretne adni, így nagyon kell kagylózni. Nem bántam meg azóta sem, sőt szerintem majd a második gyerekemet is nála fogom szülni.
Sziasztok.
Valaki szült már dr. Szabó Kornélnál? Eddig csak jókat hallottam róla, de ugye több szem többet lát. Valakinek, valami tapasztalata vele kapcsolatban?
Esetleg tudnátok olyan magándokit ajánlani, aki vállal programozott császárt?
Nagyon sajnálom. Őszintén.
De azért jól vagy?
Az én lányom nem mutatta a nemét,mi azért voltunk anno sokáig bent.A végül már én mondtam,hogy hagyjuk rá,mert nagyon elfáradtam.
Tudjátok már a nevét?
:)Köszike.
Nagyon nem akarta mutogatni magát, de azért nagynehezen sikerült egy ilyen kép is :P
Kedvesek voltak mert 20 perc helyett 2 x 20 percet voltunk benn.