Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
...
el kell dönteni bevállalom a műtétet és kivetetem a baloldalit/ami a gondot okozhatja/, vagy mindkettőt/ a jobboldaliban volt méhenkívülim/, vagy kezdek a köv. hónapban és fenn áll a veszélye hogy a baloldaliban felgyülemlő folyadék kimoshatja az embrióimat.
azt mondta a dokinéni, h. akiknek ilyen problémája volt annak addig nem sikerült amíg ki nem vetette a petevezetékét. viszont , ha folytatom, akkor sorra elveszíthetem a tb által támogatott lehetőségeimet.
holnap megyünk a saját dokihoz, hátha a vele folytatott beszélgetés után okosabb leszek.
Anta, én ezt nem értem... :(
Ha nem vagy nagyon elkeseredve, leírnád pontosan, miért kellene kivetetni a petevezetékeidet? :(
Ez borzasztóan hangzik, nagyon sajnálom... :(
sziasztok!
voltunk tegnap...nem várt rossz hírt kaptunk.
már majdnem befejeztük a konzit és megbeszéltük, h. akkor következő ciklusnál indulunk, amikor megelmlítettem a dokinéninek mit vettem észre az előző ciklus közepén. itt aztán megfordultak a dolgok, most ott állunk, h. megyek vissza a saját dokimhoz egy nagy beszélgetésre, mert ugye az intézetben nincs idő/megértem/...azt javasolta a dokinéni hogy vetessem ki mindkét petevezetékem. meg 1 műtét az ötödik???
nem előre haladok, hanem visszfelé.
nagyon szomorú vagyok. :((
Sziasztok, Lányok!
Mindenkinek nagyon szép napot kívánok. :)
Én is kicsit jobban hittem benne, mint a projektbe, jó mi????
Szép estét!!!!
Hahó, a HCG megfelelő volt.
Ilyenkor a petezsáknál még nem látnak többet, de az ott volt, és ez is jó hír. :)
Szia Kekmeggy!!!!
HCG-d értéke megfelelő volt????
Semmi konkrétat nem láttak az Uh-on, csak feltételezésekbe bocsátkoztak????
Ez hogy lehet????!!!!!!
Tessék nem locsolkodni!!!
Helló, Csajok!
Volt ma VV és UH is.
Summázva: méhen belül petezsák (ez jó hír!), de aggasztó a vérzés, lehet vetélés, méhen belüli elhalás előjele. Szigorú fekvés, 4 Duphaston + 3 Utrogestan, jövő csütörtök újabb UH.
Ti hogy vagytok?
Szia kaucsukk!
Én is csak gratulálni tudok az eddigiekhez,és persze,drukkolok neked is ezerrel.Igaza van trinitinek,a HIT is nagyon fontos.Én is feküdtem egy hétig,utána kicsi séta,de semmi hajlongás,emelgetés.Én a fehérjét nem nagyon bírtam,de sokat ittam,meditációs szöveget mormoltam ezerrel,és egy percig sem jutott eszembe,hogy nem sikerült.már a stimu elején eldöntöttem,nekem most sikerülni fog. :-D
Szióka!
Velem nagyon nem történik semmi,készülődök a nagy napra. :-)Talán már csak 4 hét.
Az én beosztásom itt már inkább a csendes szemlélődőé,és a drukkeré. :-)Drukkolok is mindenkinek 100000-el.
No,és persze,azért is jövök,mert ugye,ez a fórum "az én gyermekem" :-D
Sziasztok!!!
Kaucsuk, irigyellek, mert én nálam ált. 2 tüsző sikeredett, de abból is mindig 1 élte túl, de sajna az meg viszont engem nem. ))))-:
Így nagy az esélyed!!!
Illetve a minőség a lényeg, ugye csajok??? ((-:
(Triniti!!!)
Kekmeggy, szorítok holnapra!!!
Szerintem növelik majd a hormontámogatást.....
Akkor egésznap Szeged, hideg élelem,,,,,,,
Triniti, Te hogy vagy??? Pénteken Uh?????
Anta, mikor mégy Uh-ra???
Erika, jó rólad hírt hallani, ezért necsak olvass minket, írd meg mi történt veled, okés???
szép estét!!!!!!!!!!
Szia!
Gratula hozzájuk!
Én egy hetet végig nyomtam az ágyat, csak enni-inni, fürdeni, wc-re keltem fel. A második hétben már voltak naponta kis rövid séták, de óvatosan. Sok-sok pihenés!!!! Nagyon sok kőrözöttet ettem, szinte napi 25 dkg-ot. No és persze a napi min. 3liter folyadék! ÉS a HIT!!!! Agyban is akarni kell a dolgot! Sok sikert Nektek!!!!
Hahóka!
Drukkolunk Neked. :)
Én a rengeteg pihenést (ha lehet, minél több fekvést) és a sok-sok vizet ajánlanám + változatlanul tanácsolják a fehérjedús étkezést, ez nekem ekkor már nem nagyon ment, úgyhogy 1-1 bögre tejjel, joghurttal, kefírrel, 1-1 kemény tojással próbáltam javítani rajta.
Sziasztok!
Nyolc petesejtet sikerült növesztenem, és remélem holnapra szépen fejlődnek.
Kekmegy írd meg holnap, hogy mi újság veletek.
Transzfer után mit ajánltok a siker érdekében?
További szép napot Nektek!
Szia, Era, Neked is szép tavaszi napot és a többieknek is. :)
Primula, a vérezgetés nem múlik, 10 napja ugyanaz a helyzet. 5 szem Duphastont szedek, nem kapok többet.
Holnap meglesz a vv, utána beszélek doki nénivel.
Sziasztok lányok!
Szép tavaszi napot kívánok!
nem nagyon írok,de naponta többször is olvaslak benneteket.
Kekmeggy, vérezgetéssel hogy állsz???
Nem lehetséges, hogy a gyógyszerezést növelni kellene????
Kaálival mit beszéltél????
Sziasztok csajok!!!
Örömmel olvasom, hogy a kismamik jól vannak, remélem Erikánál is minden okés!!!!
Kaucsuk, drukkolok!!!!!
Anita, írtad, hogy szervi problémáik miatt Kaáliztok, mik ezek???
Nem sokára indulhatsz az újabb "harcba"..(((-:
Momo, Vica????
Én még rózsaszínezek, a hőm még jó, a hétvégén elválik mi lesz belőle..... (((-;
Szép napos napot!!!!!
Hahó, Csajok!
Holnap megyek az intézetbe vérvételre meg beszélni doki nénivel. Talán tisztázódik a helyzet. A tesztek erős pozitívak, de a vérzés 10 napja tart.
Sziasztok! Szia Primula!
Nem vagyok elveszve, csak küzdök az álomkórral+most már nem nagyon esik jól sokat ülni a gép előtt. ma egy kisebb takarítás fog végbemenni, holnap jön a védőnő az első látogatásra.
Látom jól van mindenki, ennek nagyon örülök!
Kaucsuk! Hány petécskét sikerült növszeteni?
Szép jó reggelt, Lányok!
Hogy vagytok? :)
Primula!
Nagyon-nagyon drukkolok Neked, házha...!!!
Én egyfolytában pihenek, ennél többet már csak akkor lehetne, ha az ágyhoz láncolnám magam. :)
SziaSZTOK!!!!
Kaucsuk, miért nem írtad meg, hogy elkezdtétek a lombikot???
Lehet, hogy lemaradtam róla???
Kekmeggy, tessék pihenni, mert jobb lenne ha pihiznél!!!
Erika, hogy vagy???
Babarucik alakulnak???
Triniti, el vagy veszve!!!
Képzeljétek, most vagyok dpo 8. napján, de tegnap óta már "vérezgetek". Eddig 30nap körüli volt a ciklusom, most meg.....
De hátha mást jelent???(((-:/)))-:
Azért ha erre jár vki, írja meg mizu vele, oksi???
Vagy Mindenki tojást festeget??? (((-:
Sziasztok!
Köszönöm remekül vagyok, amikor hazaértem egy nagyot aludtam és minden ok.
Hahó!
Köszi, változóan. :) A közérzetem ma elég pocsék volt, és nem hagy teljesen nyugodni a vérezgetés (bár azt hiszem, 8 nap után már talán nem fordul komolyabbra), de ezt leszámítva rendben vagyok. :)
Nem bírok aludni, bár baromi álmos vagyok. :)
És Te? Hogyhogy fenn ilyen későn? :)
hahó!
hogy vagy kekmeggy?
te mit csinálsz mindig ilyen későn? kisbagoly vagy ;)
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018