Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Szia kekmeggy!
Köszi a körülményekhez képest aggasztóan,de próbálok talpon maradni. A doktornővel még nem tudtam beszélni, majd később kell felhívnom. Várom már, hogy mit mond!
Sziasztok, Lányok!
Kaucsukk, hogy vagy?
Primula, nem bizonytalanodom el, lesz idén még 1 lombik, de rosszul viselem. Ha lenne már 1 gyermekem, semmit nem akarnék, de a gyermektelenséget, ezt az ürességet nagyon nehéz elviselni.
Sziasztok lányok!!!!
Nagyon tuti volt a Bábszínház!!!
A születendő csemetétekkel menjetek el, én is élveztem az előadást ((-:
Erika, jól viseled még......?????
Triniti, Ti is jól vagytok???
Anita, mútéttel hogy álltok???
Kaucsuk, TÜRELEM!!!!
Mariann, neked is hajrá!!!
Drága Kekmeggy, remélem nem bizonytalanodsz el a jövővel kapcs!!! Sokat gondolok Rád!!!!!!!
Szép napot!!!
Ui: "Osztályfőnöknek" /ERA/ jelentem, csak Én vagyok még jelen, a többiek még "lógnak" ((-;
Köszönöm a biztató szavakat! Az utrogesztántól amit most szájon át szedek, kicsit szédelgek,de hát már nem tud felszívódni a progreszteron másképp.
Jó Éjszakát!! próbálok KITARTANI!!!
Jól írtad, "A remény hal meg utoljára".
Várjuk ki a végét!!!!
Sajna ilyenkor a szenvedő ember, mindent túl reagálhat, TEHÁT: NNYYUUGGII!!!!!
Eléggé nyomatékosan írtam meg??? (((-:
KITARTÁST!!!
Hahóka!
Én nagyon-nagyon drukkolok, fordulhat még jóra, csak pihenj nagyon sokat és használj Rutascorbint.
Szia primula35!
Ma reggel teszteltem, sajnos nem mutatott ki semmi jót, most vagyok a 10. napon és már jött egy kis vér szerű valami is. Csütörtökön telik le a 2 hét akkor kellett volna tesztelnem, de nem bírtam már ki. Így jártunk, de még nem adtuk fel a reményt.A remény hal meg utoljára!
Szia Kaucsuk!!
Ez lehet a beágyazódás jele!!!!
Ne aggódj, még nem vér!!!
Mikor telik le a 2 hét??
HCG szűrésre mégy, vagy tesztelned kell????
Helló, Csajok!
Kaucsukk!
Amikor ez nekem elkezdődött, azonnal azt tanácsolták, fekvés, kálcium pezsgőtabletta, sok C-vitamin és később társult hozzá napi 3*1 Rutascorbin is (a 2 utóbbi vérzéscsillapító), igaz, a barnázás 2. napján már halvány pozitív tesztjeim voltak.
Sztem hétfőn mindeképpen hívd fel a Kaálit, ha ez így marad.
Sziasztok!
A fehérneműmön enyhe barnázás jött, és fáj az egyik oldalon a hasam. Normális?
Szia!
Hááát,egy kicsit. :-DDDDD
jaj, de jó nektek! én is szívesen megnézném egyszer.
neked is szép estét!
Sziasztok!!!!
ERIKA, nem késtem le a "sorakozót"??? ((-:
Vasárnap elmegyünk a Bábszínházba, ahol a Csipkerózsikát játszák. Szerintem Én izgatottabb vagyok, mint a csajszim.....
Jövőhéten Uh a Kaáliba, ???????
Szép estét!!!!!!!!!!
ügyes vagy csak így tovább!
+++++++++++++++++++++++++++++++++
Sziasztok!
Vedelek rendesen! Jövőhéten szabin leszek, tudok majd pihenni is a punkció után. Köszönöm mindenkinek a drukkot, nagyon jól esik.
Szép napot, és kellemes hétvégét kívánok mindenkinek!
Mariann
Sziasztok csajszik!
Primula! Köszi, jól vagyok, eddig továbbra is tünetmentesen! ;)
Kaucsukk! Pihi+fehérje+folyadék+NYUGALOM!!!!! És persze a hit, bizalom, hogy igen, sikerülni fog!!!!! HAJRÁ!!!!!!++++++++++
Anta! Nálunk is volt genetikai vizsgálat, a párom végett, de kért a dokibá mindkettőnknek! Jan.12-én lett levéve a minta és vagy 6 hét az eredmény. Addigra meg a transzfer meg is volt, és hála az égnek, nincs olyan probléma, ami genetikai lenne.
kekmeggy!!! Sokat gondolok Rád és remélem mihamarabb helyreállsz lelkileg és testileg is és utána jöhet a sikeres program!!!! ;)
Erika! Kitartás! Már nem sok van hátra! Ezt a kis időt talán még féllábbal is.....
Narniam! neked is sok pihi, tessék vigyázni a tüszőkre! Folyadék nagy mennyiségben, én mindig lenyomtam a 3 litert, nehéz volt, de lement. A babáért mindent.
Én ma voltam labor+ekg-n. Jövő héten belgyógyászat és onnan védőnő, du. pedig orvosi tanácsadás az egészségházban! Jól vagyunk, tünet talán a hasszurka és ennyi!
Szép napot mindenkinek!!
Szép napot hölgyek!
Létszám ellenőrzés. :-DD
sziasztok csajok!
kaucsukk,
ne aggódj!!!az alhasi fájdalom nem rossz jel sőt ugye azt olastuk, h. a beágyazódás is olyan tünetekkel járhat mintha meg akarna jönni.
vizsgázni én se mennék, mert azért a drukk benne van az emberben. a párom le is tiltott a suliról azt mondta, hogy nem enegd ha sikerül megtapadniuk a babóknak.
kitartás!!!!
++++++++++++++++++++++++++++
primula,
köszi jól vok, szedem még a norcolut balattát...
ti csináltattatok genetikai viszgálatot?
én akarok azt is a következő előtt.
kekmeggy,
jobbulást!!! sokat gondolok rád, remélem napról napra egyre jobb lesz!!!
vica,
köszi a választ, jó tisztulást!
narniam,
kitartás, ügyi vagy, minden rendben lesz!!!
sok fehérje és víz :D
+++++++++++++++++++++
minenkinek szép napot!
Hahó!
Megértem, hogy aggódsz, de hidd el, az még tényleg nem jelent bajt, sőt, ha lenne (de inkább ne legyen), egy bizonyos pontig a vérzés sem!
Primula, köszi az érdeklődést, a cicuka mostanában csöndben van, 1-1,5 hónap múlva újabb fogigátló szurit kap (még fiatalnak tartják az ivartalanításhoz).
Szia kaucsukk!
Nekem is fájt a hasam,és mégis itt a babó a pocimban. :-) Csak nem feladni!!!!!!!!!
A MOTTÓ: amíg nincs vérzés, minden rendben!!!!
OPTIMIZMUS!!!!!!!!!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ OPTIMIZMUS ++++++++++++++++++
Sziasztok!
Mától alhasi fájdalmaim vannak. Pont egy hete volt a transzferünk. Egy kissé kezdek aggódni, próbálom elhesegetni a gondolatokat, de nem igazán megy.
További szép estét!
Sziasztok!
Primula!Velem minden változatlan,én vagyok a drukkoló tábor.
Mindenkinek,mindenhez drukkolok!
Sziasztok!!!!
Hol vagytok???
Erika, Triniti, Ded, Momo, mi van Veletek????
Kaucsuk, a lelked szerint döntöttél, ügyi vagy!!!!Sok ++++++++++++++++++++++++++++++, erőt a kitartáshoz!!!!
Kekmeggy, Ribizli????
"Nemi koncertjein" túl van????
Anita, veled mizu????
Szép estét!!!!!
Sziasztok!
Kekmegy és primula35 köszönöm a válaszotokat, talán jobb most nem kísérletezgetni az idegrendszeremmel.(nem megyek el vizsgázni)
Vica79 ügyes légy!
Sziasztok!
Most voltam Uh-n. Azt mondta a dokinéni, hogy nagyon jó a hormon szintem és nagyon sok tüszőm van. A szuri adagomat is lejjebb vette. Ha minden jól megy, (már pedig mért ne menne jól)szerdán mehetek leszívásra. ;)
Hahó, Lányok!
Kaucsukk, én saját tapasztalatom alapján csak akkor vállalnám be a vizsgát, ha nem veszítek azzal semmit, ha mégsem megyek el.
Mert egyetértek Primulával, csak ha véletlenül megjelenik vérezgetés, akkor szigorúan ágyban kellene maradni inkább.
Nagyon szorítok Neked, tényleg a várakozás a legnehezebb része.
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018