Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek fórum

Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)

3145. kaucsukk
2010. ápr. 12. 10:45

Szia kekmeggy!

Köszi a körülményekhez képest aggasztóan,de próbálok talpon maradni. A doktornővel még nem tudtam beszélni, majd később kell felhívnom. Várom már, hogy mit mond!

2010. ápr. 12. 10:14

Sziasztok, Lányok!

Kaucsukk, hogy vagy?

Primula, nem bizonytalanodom el, lesz idén még 1 lombik, de rosszul viselem. Ha lenne már 1 gyermekem, semmit nem akarnék, de a gyermektelenséget, ezt az ürességet nagyon nehéz elviselni.

3143. primula35
2010. ápr. 12. 09:10

Sziasztok lányok!!!!

Nagyon tuti volt a Bábszínház!!!

A születendő csemetétekkel menjetek el, én is élveztem az előadást ((-:

Erika, jól viseled még......?????

Triniti, Ti is jól vagytok???

Anita, mútéttel hogy álltok???

Kaucsuk, TÜRELEM!!!!

Mariann, neked is hajrá!!!

Drága Kekmeggy, remélem nem bizonytalanodsz el a jövővel kapcs!!! Sokat gondolok Rád!!!!!!!

Szép napot!!!

Ui: "Osztályfőnöknek" /ERA/ jelentem, csak Én vagyok még jelen, a többiek még "lógnak" ((-;

3142. kaucsukk
2010. ápr. 11. 21:21

Köszönöm a biztató szavakat! Az utrogesztántól amit most szájon át szedek, kicsit szédelgek,de hát már nem tud felszívódni a progreszteron másképp.

Jó Éjszakát!! próbálok KITARTANI!!!

3141. primula35 (válaszként erre: 3139. - Kaucsukk)
2010. ápr. 11. 19:50

Jól írtad, "A remény hal meg utoljára".

Várjuk ki a végét!!!!

Sajna ilyenkor a szenvedő ember, mindent túl reagálhat, TEHÁT: NNYYUUGGII!!!!!

Eléggé nyomatékosan írtam meg??? (((-:

KITARTÁST!!!

2010. ápr. 11. 10:30

Hahóka!

Én nagyon-nagyon drukkolok, fordulhat még jóra, csak pihenj nagyon sokat és használj Rutascorbint.

3139. kaucsukk
2010. ápr. 11. 07:11

Szia primula35!

Ma reggel teszteltem, sajnos nem mutatott ki semmi jót, most vagyok a 10. napon és már jött egy kis vér szerű valami is. Csütörtökön telik le a 2 hét akkor kellett volna tesztelnem, de nem bírtam már ki. Így jártunk, de még nem adtuk fel a reményt.A remény hal meg utoljára!

3138. primula35
2010. ápr. 10. 21:44

Szia Kaucsuk!!

Ez lehet a beágyazódás jele!!!!

Ne aggódj, még nem vér!!!

Mikor telik le a 2 hét??

HCG szűrésre mégy, vagy tesztelned kell????

2010. ápr. 10. 17:22

Helló, Csajok!

Kaucsukk!

Amikor ez nekem elkezdődött, azonnal azt tanácsolták, fekvés, kálcium pezsgőtabletta, sok C-vitamin és később társult hozzá napi 3*1 Rutascorbin is (a 2 utóbbi vérzéscsillapító), igaz, a barnázás 2. napján már halvány pozitív tesztjeim voltak.

Sztem hétfőn mindeképpen hívd fel a Kaálit, ha ez így marad.

3136. kaucsukk
2010. ápr. 10. 13:27

Sziasztok!

A fehérneműmön enyhe barnázás jött, és fáj az egyik oldalon a hasam. Normális?

3135. erika691230 (válaszként erre: 3133. - Primula35)
2010. ápr. 9. 21:17

Szia!

Hááát,egy kicsit. :-DDDDD

3134. anta03 (válaszként erre: 3133. - Primula35)
2010. ápr. 9. 20:49

jaj, de jó nektek! én is szívesen megnézném egyszer.

neked is szép estét!

3133. primula35
2010. ápr. 9. 20:46

Sziasztok!!!!

ERIKA, nem késtem le a "sorakozót"??? ((-:

Vasárnap elmegyünk a Bábszínházba, ahol a Csipkerózsikát játszák. Szerintem Én izgatottabb vagyok, mint a csajszim.....

Jövőhéten Uh a Kaáliba, ???????

Szép estét!!!!!!!!!!

3132. anta03 (válaszként erre: 3131. - Narniam)
2010. ápr. 9. 18:44

ügyes vagy csak így tovább!

+++++++++++++++++++++++++++++++++

3131. Narniam
2010. ápr. 9. 13:59

Sziasztok!

Vedelek rendesen! Jövőhéten szabin leszek, tudok majd pihenni is a punkció után. Köszönöm mindenkinek a drukkot, nagyon jól esik.

Szép napot, és kellemes hétvégét kívánok mindenkinek!

Mariann

2010. ápr. 9. 10:51

Sziasztok csajszik!

Primula! Köszi, jól vagyok, eddig továbbra is tünetmentesen! ;)

Kaucsukk! Pihi+fehérje+folyadék+NYUGALOM!!!!! És persze a hit, bizalom, hogy igen, sikerülni fog!!!!! HAJRÁ!!!!!!++++++++++

Anta! Nálunk is volt genetikai vizsgálat, a párom végett, de kért a dokibá mindkettőnknek! Jan.12-én lett levéve a minta és vagy 6 hét az eredmény. Addigra meg a transzfer meg is volt, és hála az égnek, nincs olyan probléma, ami genetikai lenne.

kekmeggy!!! Sokat gondolok Rád és remélem mihamarabb helyreállsz lelkileg és testileg is és utána jöhet a sikeres program!!!! ;)

Erika! Kitartás! Már nem sok van hátra! Ezt a kis időt talán még féllábbal is.....

Narniam! neked is sok pihi, tessék vigyázni a tüszőkre! Folyadék nagy mennyiségben, én mindig lenyomtam a 3 litert, nehéz volt, de lement. A babáért mindent.

Én ma voltam labor+ekg-n. Jövő héten belgyógyászat és onnan védőnő, du. pedig orvosi tanácsadás az egészségházban! Jól vagyunk, tünet talán a hasszurka és ennyi!

Szép napot mindenkinek!!

2010. ápr. 9. 09:35

Szép napot hölgyek!

Létszám ellenőrzés. :-DD

3128. anta03
2010. ápr. 9. 09:04

sziasztok csajok!

kaucsukk,

ne aggódj!!!az alhasi fájdalom nem rossz jel sőt ugye azt olastuk, h. a beágyazódás is olyan tünetekkel járhat mintha meg akarna jönni.

vizsgázni én se mennék, mert azért a drukk benne van az emberben. a párom le is tiltott a suliról azt mondta, hogy nem enegd ha sikerül megtapadniuk a babóknak.

kitartás!!!!

++++++++++++++++++++++++++++

primula,

köszi jól vok, szedem még a norcolut balattát...

ti csináltattatok genetikai viszgálatot?

én akarok azt is a következő előtt.

kekmeggy,

jobbulást!!! sokat gondolok rád, remélem napról napra egyre jobb lesz!!!

vica,

köszi a választ, jó tisztulást!

narniam,

kitartás, ügyi vagy, minden rendben lesz!!!

sok fehérje és víz :D

+++++++++++++++++++++

minenkinek szép napot!

3127. 08e46ada5d (válaszként erre: 3123. - Kaucsukk)
2010. ápr. 8. 22:11

Hahó!

Megértem, hogy aggódsz, de hidd el, az még tényleg nem jelent bajt, sőt, ha lenne (de inkább ne legyen), egy bizonyos pontig a vérzés sem!

Primula, köszi az érdeklődést, a cicuka mostanában csöndben van, 1-1,5 hónap múlva újabb fogigátló szurit kap (még fiatalnak tartják az ivartalanításhoz).

3126. erika691230 (válaszként erre: 3123. - Kaucsukk)
2010. ápr. 8. 22:01

Szia kaucsukk!

Nekem is fájt a hasam,és mégis itt a babó a pocimban. :-) Csak nem feladni!!!!!!!!!

3125. kaucsukk
2010. ápr. 8. 21:47
Olyan aranyos vagy, ezek a biztatások kellenek!
3124. primula35
2010. ápr. 8. 21:42

A MOTTÓ: amíg nincs vérzés, minden rendben!!!!

OPTIMIZMUS!!!!!!!!!!!!!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ OPTIMIZMUS ++++++++++++++++++

3123. kaucsukk
2010. ápr. 8. 21:40

Sziasztok!

Mától alhasi fájdalmaim vannak. Pont egy hete volt a transzferünk. Egy kissé kezdek aggódni, próbálom elhesegetni a gondolatokat, de nem igazán megy.

További szép estét!

2010. ápr. 8. 21:33

Sziasztok!

Primula!Velem minden változatlan,én vagyok a drukkoló tábor.

Mindenkinek,mindenhez drukkolok!

3121. primula35
2010. ápr. 8. 20:59

Sziasztok!!!!

Hol vagytok???

Erika, Triniti, Ded, Momo, mi van Veletek????

Kaucsuk, a lelked szerint döntöttél, ügyi vagy!!!!Sok ++++++++++++++++++++++++++++++, erőt a kitartáshoz!!!!

Kekmeggy, Ribizli????

"Nemi koncertjein" túl van????

Anita, veled mizu????

Szép estét!!!!!

3120. kaucsukk
2010. ápr. 8. 13:53

Sziasztok!

Kekmegy és primula35 köszönöm a válaszotokat, talán jobb most nem kísérletezgetni az idegrendszeremmel.(nem megyek el vizsgázni)

Vica79 ügyes légy!

3119. Vica79 (válaszként erre: 3102. - Anta03)
2010. ápr. 8. 13:45
Nano Silver. 2700,- körül volt az ára, bár bizonyára találtam volna olcsóbbat is és jobbat is. De azonnal el akartam kezdeni a kúrát és ha ez este jön az emberre, akkor nem válogathat a nyitva lévő üzletek között. ;-) Amúgy már el is fogyott, de többet nem akarok inni, mert van ennek mellékhatásai bizonyára, ahogy olvasom. Bár se az ízéről, se a hatásáról nem tudok nyilatkozni. Olyan semmilyen.
3118. Vica79 (válaszként erre: 3090. - 08e46ada5d)
2010. ápr. 8. 13:42
Sajnálom Kekmeggy! Őszintén! :-(
3117. Narniam
2010. ápr. 8. 13:33

Sziasztok!

Most voltam Uh-n. Azt mondta a dokinéni, hogy nagyon jó a hormon szintem és nagyon sok tüszőm van. A szuri adagomat is lejjebb vette. Ha minden jól megy, (már pedig mért ne menne jól)szerdán mehetek leszívásra. ;)

2010. ápr. 8. 06:37

Hahó, Lányok!

Kaucsukk, én saját tapasztalatom alapján csak akkor vállalnám be a vizsgát, ha nem veszítek azzal semmit, ha mégsem megyek el.

Mert egyetértek Primulával, csak ha véletlenül megjelenik vérezgetés, akkor szigorúan ágyban kellene maradni inkább.

Nagyon szorítok Neked, tényleg a várakozás a legnehezebb része.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook