Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek fórum

Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)

2905. kaucsukk
2010. márc. 17. 16:34

Sziasztok!

Köszi nektek a biztatást, Muvon gratula!

2904. triniti1020 (válaszként erre: 2903. - Muvon)
2010. márc. 17. 12:30

Szia!!

Nagy-nagy gratula Nektek!!! Örülök neki, hogy sikerült!!

2903. Muvon
2010. márc. 17. 10:26

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek drukkolok akinek folyamatban van vagy most kezdi a projektet. Annak akinek nem sikerült ne búslakodjon. FEL A FEJJEL és mindent bele a következőhöz.

Tegnap voltam az első uh-án a dokiőnél nagyon aranyos volt mindent megmutatott mit hol láthatok. Nálam ketten vannak a pocakban de csak az egyiknek látott szívműködést. Azt mondta kb 6-7 hetes a méretei alapján. Jövőhéten látni akar még egyszer mert addigra kiderül hogy él e a kisebbik vagy nem. De egy biztos a másik szép egészséges akkora amekkorának kell lenni. Mindenkinek azt kívánom hogy legyen olyan örömbe része mint nekem tegnap.

2902. 08e46ada5d (válaszként erre: 2901. - Primula35)
2010. márc. 16. 22:35

Macsek úgy ordít, hogy könyvolvasásra esélyem sincs, ellenben Sírhant műveket nézek, és gyakran feljövök a hoxára. :)

Agyalás még nincs annyira, inkább nyomasztóan vánszorog az idő.

Érezni csak annyit érzek, bmikor megjöhet. Semmi nem fáj, csak valahogy nem kellemes.

2901. primula35
2010. márc. 16. 20:00

Sziasztok Lányok!!!

Kekmeggy, könyvolvasás, csöpögő filmek hada?

Jól leköti az agyat, mert most az jár 1000-rel, nem????

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kedves Erika, ismét csak a kitartást tudom neked írni, de ezt szívből kívánom!!!

Anta, májusban megyünk Kaáliba.

Addig hőmérőzök, ill. a következő ciklusban a málnalevéltea-palástfű tea kombinációt szeretném kipróbálni.

Most ezekhez egy kicsit bizakodóbb vagyok.

Vica, itt kicsit jobban csinálják az inszemet, nekem is sikerült annó!!!!!! (((-:

Triniti, csak óvatosan a húsvéti takarítgatással!!!!!!

Kaucsuk, neked is megy a drukk!!!!

Szép estét!!!!!

2010. márc. 16. 18:08

Hahó, Lányok!

Köszi a biztató szavakat, Triniti. :)

Örülök, hogy jól vagy, és csüt-ön UH. :)

Én remélem, hogy ez a pokoli zaj megszűnik holnap a lakásban... Ááááá...

Jól vagyok, de nagyon lassan telik az idő, úgy érzem, mintha hónapok óta itthon üldögélnék.

Era, nem cserélnék Veled - már ami a családot illeti... Kitartást kívánok... :(

Kaucsukk, fel a fejjel, jó, hogy írtál ide, nagyon szorítunk Neked.

Én is a drnőhöz jártam, csüt-ön volt transzferem.

2899. kaucsukk
2010. márc. 16. 17:28

Sziasztok!

Amit lehetett végigolvasgattam ezeket a fórumokat és nagyon jók.

Volt már lombikos kezelésem, de sajnos nem tapadtak meg az embriók. Megkezdődött a ciklusindítás. A doktornőhöz járok. Lelkileg egy kicsit le vagyok törve. Gratula a kismamiknak!

2898. erika691230 (válaszként erre: 2897. - Triniti1020)
2010. márc. 16. 17:16
;-)
2010. márc. 16. 17:08

Nagyon ügyi vagy!!! Én még kímélve vagyok, de apa itthon lesz a hónap végén szabi, takarítgatunk egy kicsit, de látom előre nem fog neki tetszeni!! hi-hi

Ja és gratula! Ügyes húzás volt a kiságyas! ;D

2896. erika691230 (válaszként erre: 2895. - Triniti1020)
2010. márc. 16. 16:42

Szia triniti!

A fronttal semmi bajom.A vérnyomásomról viszont gondoskodik a családom.Itt a mostohalányom is, egy hétig innen jár suliba.Na,ez a durva!5 perce van itthon,de már szét buherálta a távirányítót,és még mikor lesz fekvés...

Egyébként ma igen aktív voltam,még csak nemrég jutottam el addig,hogy pihenjek.De!A fürdő kivételével ragyog a ház,áll as kiságy,mostam 4 adagot...

2010. márc. 16. 16:22

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem voltam, pihi volt az ünnep alatt+családlátogatás pénteken! Ma pedig elkísértem Évi barátnőmet ctg-re, és amíg vártam, hogy végezzen, Dóri barátnőmmel beszélgettem, aki tegnap világra hozta Gergő babát! Nagy nap volt a tegnapi!!!!!

Csütörtökön megyünk a Kaáli-ba, UH! Ha minden rendben lesz, el is leszek onnan bocsátva! Ha időben hazaérünk, itt pedig elmegyek az én orvosomhoz. . . . És ha ez is rendben lesz, akkor pénteken irány a védőnő! Pont akkor megy Évi barátnőm is, ő most a 36. hétben van!

Köszi a gratulációt Anta!!!! Nyugi, jó kezekben vagytok!

Erika! Remélem jól viseled ezt a hülye frontos időszakot! Szegénykém! Nem lehet egyszerű!!!!

Kekmeggy! Kitartás! Ribizli holnap megy dokibácsihoz! Már csak 1 éjszaka! Remélem Te is jól vagy! Tessék sok fehérjét enni és pihi! Megy a babaragacs minden nap!

Primula! Jól vagyunk, köszi! Igen, ha minden igaz, barnázás elmúlt!!! KOP-KOP-KOP

2894. Vica79 (válaszként erre: 2885. - Primula35)
2010. márc. 16. 12:47

Sziasztok!

Igen Primula, a héten van jelenésünk Szegeden a Klinikán. Azaz ma volt. A doki tök kedves és szimpi, megnyugtatott és megint úgy jöttünk el Szegedről, hogy nyugodtak vagyunk: jó kezekben vagyunk. Ezt valahogy az itthoni kórházlátogatások után nem érzem. :-(

Ezt a ciklust most kihagyjuk, de amint megjön április elején, kezdjük a stimut.

Apa produktumát is tüzetesebben kivizsgálják addig és mire megyünk, készen lesz.

Úgyhogy most megint várunk. Türelemmel.

Mindenkinek drukkolok továbbra is!!!

2010. márc. 16. 07:58

Sziasztok lányok!

Remélem,mindenki jól van!

2892. anta03 (válaszként erre: 2885. - Primula35)
2010. márc. 15. 19:42

szia Primula!

igen várom, próbálom ennek megfelelően alakítani az életem.

te mikor kezdessz újra?

Triniti!

gratula!!!

2891. 08e46ada5d (válaszként erre: 2889. - Anta03)
2010. márc. 15. 19:15

Hahó, válaszoltam. :)

Csütörtökön volt a beültetés. :)

A fekvés mellett én elég sokat ülök is, így elviselhető. :)

2890. anta03
2010. márc. 15. 19:15

mindenkinek helló!

nekem nem jött még meg, pedig kb. 4 napja várom...a jelek alapján. előző honapban ugye az utsó negatív teszt 10.-én volt, akkor meg is jött. ma 15. és nincs semmi csak kis rózsaszínes valami.

nem tudom ez normális-e ilyenkor. remélem nincs semmi gond. kicsit bizos összekavarodtak a dolgok.

2889. anta03
2010. márc. 15. 18:57
olvastam a naplódat írok priviben.
2888. anta03 (válaszként erre: 2887. - 08e46ada5d)
2010. márc. 15. 18:46

szegény te és ő...

hát neked most nyugalomra van szükséged, most ez a legfontosabb!

hogy bírod a fekvést?

pár napig nem voltam...mikor is volt a visszaültid?

szorítok!!!!

2010. márc. 15. 18:37

Hahó, Lányok! :)

Szegény Ribizli sajnos nem szórakoztat, hanem az őröletbe kerget, tegnap már bőgtem az idegtől. Ivaréretté vált (azt hittük, van még addig időnk), és 2 éjszakánk volt eddig borzasztó és elviselhetetlen szegénykémtől.

Szerdán megpróbáljuk megoldani az ivartalanítást, ez lakásban elviselhetetlen. :(

2886. erika691230 (válaszként erre: 2885. - Primula35)
2010. márc. 15. 10:49

Szia primula!

Köszi az érdeklődést,meg vagyunk.Persze,be-befeszül a pocim,de elviselem.Bogika meg tiszta duracell nyuszi. :-DD

És Te?Hogy vagy?

2885. primula35
2010. márc. 15. 10:35

Sziasztok Csajok!!!!

Kekmeggy, hogy bírod???

Ribizli??? Szórakoztat????(((-:

Triniti, nálad mizujs???

Barnázás már a múlté????

Anta, közeledik az újabb project!!!!

Gondolom, már várod!!!!

Erika, Bogi hogy viseli ezeket a frontos, szeles időt???? Sokszor eszembe jutsz, hogy mi lehet ilyen időváltozáskor Veletek!!!!

Lyana, további jó kismamiságot!!!!

Edit, köszöntelek Én is Téged!!!!

Fel a fejjel. Olvashattad, hogy van akinek elsőre sikerül/t, van akinek kicsit várat magára a siker.

De NEM SZABAD FELADNI!!!!

Ugye lányok???

Vica, ti hogy vagytok???

Most a héten jöttök Szegedre, jól tudom????

Ded, Momo????

Szép ünnepi napot kívánok Mindenkinek!!!!!

2010. márc. 13. 20:25
Wow, köszi szépen, nagyon aranyos vagy. :)
2883. Lyana (válaszként erre: 2882. - 08e46ada5d)
2010. márc. 13. 19:59

Én emlékszem már a 9. nap délután teszteltem haha

Nagyon szorítok neked ám!!!!!!!!!!!!!!

2010. márc. 13. 19:55

Hahó, köszike...

12 nap múlva fogok először tesztelni, ha kibírom addig. :)

Nekem nem kellett vizeletvizsgálat a belgyógyhoz sem most, sem fél éve.

2881. Lyana (válaszként erre: 2879. - 08e46ada5d)
2010. márc. 13. 18:42

Kekmeggy drága!

Mi újság???????

Mikor kell tesztelni??? Megy a drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2880. Lyana (válaszként erre: 2874. - Editv77)
2010. márc. 13. 18:42

szia edit!

Először kérj beutalót teljes vérképre és vizelet vizsgálatra beutalót a házi orvostól. Kérje beutalót belgyógyászatra. A vérvétel és a vizelet eredményével kell menni a belgyógyászatra. elmondod hogy a kaáliba kell lombik eljáráshoz.

Megméri a vérnyomásod csinál ekg-t, meghallgat, kikérdez és kiadja a papírt hogy altatható vagy. kb ennyi. az igazolás 6 hónapig érvényes.

Fel a fejjel és sok kitartást kívánok neked!

Én is Zádori doktor úrhoz jártam és csak jót tudok róla mondani!!!!

Bármi kérdésed van szívesen válaszolok!

2879. 08e46ada5d (válaszként erre: 2874. - Editv77)
2010. márc. 13. 15:06

Szia, Edit, nekem pár hete volt ez a vizsgálatom.

A háziorvostól kértem beutalót vérvételre és a belgyógyászatra, és ahogy Triniti írja is, a belgyógyászat intézte az EKG-t, mellkas röntgen nem kell a Kaáliba. A belgyógyászatra már a laboreredményekkel kell menni, ott kikérdeznek, milyen gyógyszereket szedsz, hányszor műtöttek, stb., megmérik a vérnyomásodat, megtapogatják a hasadat, és kiadják a lapot, hogy a műtétnek nincs ellenjavallata.

Asszem, kb. ennyi.

2878. Editv77 (válaszként erre: 2876. - Triniti1020)
2010. márc. 13. 12:41

Sziasztok !

Örülök, hogy ennyire "él" ez a fórum. Bár én még egyelőre nem nagyon fogok tudni hozzászólni a dolgokhoz, azért olvaslak benneteket. igazából mióta eldőlt, hogy megyek a kaáliba, azóta "rákattantam" ezekre a fórumokra, sok információt lehet innen szerezni. Mindenkinek szép hétvégét !

2010. márc. 13. 11:56

Sziasztok lányok!

Szép hétvégét mindenkinek!

Edit!Üdv közöttünk,és sok sikert!

2876. triniti1020 (válaszként erre: 2874. - Editv77)
2010. márc. 13. 11:35

Szia Edit és üdv köztünk!

Én a belgyógyásznak azt mondtam, hogy a Kaáli-ba kell altatáshoz és tudta mi a szitu! Ez csak az altatás miatt van, hogy altatható vagy e! megvizsgál és elküld ekg-ra is!

Nálam legalábbis így történt!

Nagyon sok sikert kívánok Nektek és kitartást!!!

Bármi kérdésed van, itt mindenki szívesen válaszol..

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook