Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Sziasztok!
Köszi nektek a biztatást, Muvon gratula!
Szia!!
Nagy-nagy gratula Nektek!!! Örülök neki, hogy sikerült!!
Sziasztok Lányok!
Mindenkinek drukkolok akinek folyamatban van vagy most kezdi a projektet. Annak akinek nem sikerült ne búslakodjon. FEL A FEJJEL és mindent bele a következőhöz.
Tegnap voltam az első uh-án a dokiőnél nagyon aranyos volt mindent megmutatott mit hol láthatok. Nálam ketten vannak a pocakban de csak az egyiknek látott szívműködést. Azt mondta kb 6-7 hetes a méretei alapján. Jövőhéten látni akar még egyszer mert addigra kiderül hogy él e a kisebbik vagy nem. De egy biztos a másik szép egészséges akkora amekkorának kell lenni. Mindenkinek azt kívánom hogy legyen olyan örömbe része mint nekem tegnap.
Macsek úgy ordít, hogy könyvolvasásra esélyem sincs, ellenben Sírhant műveket nézek, és gyakran feljövök a hoxára. :)
Agyalás még nincs annyira, inkább nyomasztóan vánszorog az idő.
Érezni csak annyit érzek, bmikor megjöhet. Semmi nem fáj, csak valahogy nem kellemes.
Sziasztok Lányok!!!
Kekmeggy, könyvolvasás, csöpögő filmek hada?
Jól leköti az agyat, mert most az jár 1000-rel, nem????
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kedves Erika, ismét csak a kitartást tudom neked írni, de ezt szívből kívánom!!!
Anta, májusban megyünk Kaáliba.
Addig hőmérőzök, ill. a következő ciklusban a málnalevéltea-palástfű tea kombinációt szeretném kipróbálni.
Most ezekhez egy kicsit bizakodóbb vagyok.
Vica, itt kicsit jobban csinálják az inszemet, nekem is sikerült annó!!!!!! (((-:
Triniti, csak óvatosan a húsvéti takarítgatással!!!!!!
Kaucsuk, neked is megy a drukk!!!!
Szép estét!!!!!
Hahó, Lányok!
Köszi a biztató szavakat, Triniti. :)
Örülök, hogy jól vagy, és csüt-ön UH. :)
Én remélem, hogy ez a pokoli zaj megszűnik holnap a lakásban... Ááááá...
Jól vagyok, de nagyon lassan telik az idő, úgy érzem, mintha hónapok óta itthon üldögélnék.
Era, nem cserélnék Veled - már ami a családot illeti... Kitartást kívánok... :(
Kaucsukk, fel a fejjel, jó, hogy írtál ide, nagyon szorítunk Neked.
Én is a drnőhöz jártam, csüt-ön volt transzferem.
Sziasztok!
Amit lehetett végigolvasgattam ezeket a fórumokat és nagyon jók.
Volt már lombikos kezelésem, de sajnos nem tapadtak meg az embriók. Megkezdődött a ciklusindítás. A doktornőhöz járok. Lelkileg egy kicsit le vagyok törve. Gratula a kismamiknak!
Nagyon ügyi vagy!!! Én még kímélve vagyok, de apa itthon lesz a hónap végén szabi, takarítgatunk egy kicsit, de látom előre nem fog neki tetszeni!! hi-hi
Ja és gratula! Ügyes húzás volt a kiságyas! ;D
Szia triniti!
A fronttal semmi bajom.A vérnyomásomról viszont gondoskodik a családom.Itt a mostohalányom is, egy hétig innen jár suliba.Na,ez a durva!5 perce van itthon,de már szét buherálta a távirányítót,és még mikor lesz fekvés...
Egyébként ma igen aktív voltam,még csak nemrég jutottam el addig,hogy pihenjek.De!A fürdő kivételével ragyog a ház,áll as kiságy,mostam 4 adagot...
Sziasztok!
Bocsi, hogy nem voltam, pihi volt az ünnep alatt+családlátogatás pénteken! Ma pedig elkísértem Évi barátnőmet ctg-re, és amíg vártam, hogy végezzen, Dóri barátnőmmel beszélgettem, aki tegnap világra hozta Gergő babát! Nagy nap volt a tegnapi!!!!!
Csütörtökön megyünk a Kaáli-ba, UH! Ha minden rendben lesz, el is leszek onnan bocsátva! Ha időben hazaérünk, itt pedig elmegyek az én orvosomhoz. . . . És ha ez is rendben lesz, akkor pénteken irány a védőnő! Pont akkor megy Évi barátnőm is, ő most a 36. hétben van!
Köszi a gratulációt Anta!!!! Nyugi, jó kezekben vagytok!
Erika! Remélem jól viseled ezt a hülye frontos időszakot! Szegénykém! Nem lehet egyszerű!!!!
Kekmeggy! Kitartás! Ribizli holnap megy dokibácsihoz! Már csak 1 éjszaka! Remélem Te is jól vagy! Tessék sok fehérjét enni és pihi! Megy a babaragacs minden nap!
Primula! Jól vagyunk, köszi! Igen, ha minden igaz, barnázás elmúlt!!! KOP-KOP-KOP
Sziasztok!
Igen Primula, a héten van jelenésünk Szegeden a Klinikán. Azaz ma volt. A doki tök kedves és szimpi, megnyugtatott és megint úgy jöttünk el Szegedről, hogy nyugodtak vagyunk: jó kezekben vagyunk. Ezt valahogy az itthoni kórházlátogatások után nem érzem. :-(
Ezt a ciklust most kihagyjuk, de amint megjön április elején, kezdjük a stimut.
Apa produktumát is tüzetesebben kivizsgálják addig és mire megyünk, készen lesz.
Úgyhogy most megint várunk. Türelemmel.
Mindenkinek drukkolok továbbra is!!!
Sziasztok lányok!
Remélem,mindenki jól van!
szia Primula!
igen várom, próbálom ennek megfelelően alakítani az életem.
te mikor kezdessz újra?
Triniti!
gratula!!!
Hahó, válaszoltam. :)
Csütörtökön volt a beültetés. :)
A fekvés mellett én elég sokat ülök is, így elviselhető. :)
mindenkinek helló!
nekem nem jött még meg, pedig kb. 4 napja várom...a jelek alapján. előző honapban ugye az utsó negatív teszt 10.-én volt, akkor meg is jött. ma 15. és nincs semmi csak kis rózsaszínes valami.
nem tudom ez normális-e ilyenkor. remélem nincs semmi gond. kicsit bizos összekavarodtak a dolgok.
szegény te és ő...
hát neked most nyugalomra van szükséged, most ez a legfontosabb!
hogy bírod a fekvést?
pár napig nem voltam...mikor is volt a visszaültid?
szorítok!!!!
Hahó, Lányok! :)
Szegény Ribizli sajnos nem szórakoztat, hanem az őröletbe kerget, tegnap már bőgtem az idegtől. Ivaréretté vált (azt hittük, van még addig időnk), és 2 éjszakánk volt eddig borzasztó és elviselhetetlen szegénykémtől.
Szerdán megpróbáljuk megoldani az ivartalanítást, ez lakásban elviselhetetlen. :(
Szia primula!
Köszi az érdeklődést,meg vagyunk.Persze,be-befeszül a pocim,de elviselem.Bogika meg tiszta duracell nyuszi. :-DD
És Te?Hogy vagy?
Sziasztok Csajok!!!!
Kekmeggy, hogy bírod???
Ribizli??? Szórakoztat????(((-:
Triniti, nálad mizujs???
Barnázás már a múlté????
Anta, közeledik az újabb project!!!!
Gondolom, már várod!!!!
Erika, Bogi hogy viseli ezeket a frontos, szeles időt???? Sokszor eszembe jutsz, hogy mi lehet ilyen időváltozáskor Veletek!!!!
Lyana, további jó kismamiságot!!!!
Edit, köszöntelek Én is Téged!!!!
Fel a fejjel. Olvashattad, hogy van akinek elsőre sikerül/t, van akinek kicsit várat magára a siker.
De NEM SZABAD FELADNI!!!!
Ugye lányok???
Vica, ti hogy vagytok???
Most a héten jöttök Szegedre, jól tudom????
Ded, Momo????
Szép ünnepi napot kívánok Mindenkinek!!!!!
Én emlékszem már a 9. nap délután teszteltem haha
Nagyon szorítok neked ám!!!!!!!!!!!!!!
Hahó, köszike...
12 nap múlva fogok először tesztelni, ha kibírom addig. :)
Nekem nem kellett vizeletvizsgálat a belgyógyhoz sem most, sem fél éve.
Kekmeggy drága!
Mi újság???????
Mikor kell tesztelni??? Megy a drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szia edit!
Először kérj beutalót teljes vérképre és vizelet vizsgálatra beutalót a házi orvostól. Kérje beutalót belgyógyászatra. A vérvétel és a vizelet eredményével kell menni a belgyógyászatra. elmondod hogy a kaáliba kell lombik eljáráshoz.
Megméri a vérnyomásod csinál ekg-t, meghallgat, kikérdez és kiadja a papírt hogy altatható vagy. kb ennyi. az igazolás 6 hónapig érvényes.
Fel a fejjel és sok kitartást kívánok neked!
Én is Zádori doktor úrhoz jártam és csak jót tudok róla mondani!!!!
Bármi kérdésed van szívesen válaszolok!
Szia, Edit, nekem pár hete volt ez a vizsgálatom.
A háziorvostól kértem beutalót vérvételre és a belgyógyászatra, és ahogy Triniti írja is, a belgyógyászat intézte az EKG-t, mellkas röntgen nem kell a Kaáliba. A belgyógyászatra már a laboreredményekkel kell menni, ott kikérdeznek, milyen gyógyszereket szedsz, hányszor műtöttek, stb., megmérik a vérnyomásodat, megtapogatják a hasadat, és kiadják a lapot, hogy a műtétnek nincs ellenjavallata.
Asszem, kb. ennyi.
Sziasztok !
Örülök, hogy ennyire "él" ez a fórum. Bár én még egyelőre nem nagyon fogok tudni hozzászólni a dolgokhoz, azért olvaslak benneteket. igazából mióta eldőlt, hogy megyek a kaáliba, azóta "rákattantam" ezekre a fórumokra, sok információt lehet innen szerezni. Mindenkinek szép hétvégét !
Sziasztok lányok!
Szép hétvégét mindenkinek!
Edit!Üdv közöttünk,és sok sikert!
Szia Edit és üdv köztünk!
Én a belgyógyásznak azt mondtam, hogy a Kaáli-ba kell altatáshoz és tudta mi a szitu! Ez csak az altatás miatt van, hogy altatható vagy e! megvizsgál és elküld ekg-ra is!
Nálam legalábbis így történt!
Nagyon sok sikert kívánok Nektek és kitartást!!!
Bármi kérdésed van, itt mindenki szívesen válaszol..
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018