Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Szép napot Mindenkinek!
Bocs, hogy eltűntem egy időre, de nem jutottam gép elé.
Először is Kaucsuk neked mondanám, hogy nagyon sajnálom, ami történt. Biztos nagyon várjátok már a babócát, de nem szabad feladni. Kitartás!!!
Nekem tegnap volt punkcióm. 8 termékeny sejtecskét sikerült növesztenem, így rögtön elsőre, és ebből 7 meg is termékenyült. Azt mondta a biológus, hogy ráadásul mind gyönyörű :)
Holnapig még növesztik őket. Holnap már megtudja mondani a doktornő, hogy szombaton, vagy hétfőn kapom meg őket. Most várakozok és sokat pihenek.
Nem egyszerű dolog ez az egész most már én is látom. Szomorú, hogy amíg az ember saját bőrén nem tapasztalja nem is tudja, hogy mennyien szenvednek a meddőségtől, és hogy ezek az emberek mit össze nem szenvednek azért, hogy gyermekük lehessen. De hát gyerek nélkül nem igazi az élet. A gyerek adja az élet értelmét. Épen ezért SOK ERŐT ÉS KITARTÁST KÍVÁNOK MINDENKINEK!!! Amíg egy kicsi hajszálnyi remény is van a gyermekáldásra, NEM SZABAD FELADNI!!!
Üdv,
Mariann
Köszi!
Hát,sokra most sem mentek velem. :-D
De lélekben akkor is itt leszek veletek.Ha valaki az intézetben jár,majd gondolhat rám.
Egyébként meg,ha minden jól megy,akkor 4. nap után jöhetünk haza.És ha tudok,biztos ide fogok ülni egy-egy picit.
Hajrá!!!! ((-:
Mi lesz Velünk akkor ha Te anyai kötelességedet teljesíted??? (((((((-;
Szia primula!
Sajna,csak most jutottam gép közelbe. :-(
A nagy nap jövő csütörtök,vagy péntek.Csütörtökön befekszem,és még lehet aznap meg is lesz a császár.
Sziasztok!
Primula szorítok!!
Triniti köszi nem akarom feladni!
Nállunk is esett az eső, de azért ma délután gyönyörű két szivárvány volt ilyet még nem láttam!
Sziasztok!!!
"csak" 2,5 órás várakozás után bejutottam az Uh-ra. Dokibá 1 órát tartott az orvostanhallgatóknak, pont mikor már én kerültem volna be.
Mindent rendben talált, köv. ciklus fogtb, utána stimulálás.
Azt is megbeszéltük, hogy marad a closti+merionál verzió, -ez volt az inszemnél is-, csak intenzívebb dózisban.
Hátha lenne 10-12 tüsző, amiben remélt 5 ÉRETT petesejt lehetne.
De szépnek is tűnik.
Erika, várom mi van veled!!
!Anita, neocitran????
Szia triniti!
Hát,babó nagyon jól érzi odabenn magát.Voltak az este is kisebb-nagyobb méhöszehúzódásaim,de most el vagyok.Kíváncsi leszek,mit mutat délután a ctg.ma az is kiderül,mikor lesz pontosan a mi időnk. :-)
Itt is hűvös,esős idő van.
Sziasztok!
Primula!!! Megy a drukk ezerrel mára, hogy minden klappoljon!!!!
kaucsukk! Nagyon sajnálom, de fel a fejjel és irány előre! Csak előre nézz, vissza nem szabad! ;)
Anta! Jobbulást Neked, látom nem nagyon akarózik a gyógyulás!
Erika! Nincs semmi erre a hülye időre? Nálunk tele van a kórház babóval. Tegnap született évi barátnőm kisfia is! Lassan eljön a Ti időtök!
kekmeggy!!! Remélem jobban vagy már lelkileg is legfőképp!!!! Lehet, a munka le tud kötni némileg.
Itt nagyon hüvi van és néha szemerkél... Most voltunk babót nézni+anyukát látogatni a kórházban, de szegénykém nagyon gyenge. Majd este megyek vissza hozzá beszélgetni, mert most itt volt az anyukája, hadd beszélgessenek!
Szia primula!
Köszi ,én is szorítok neked!
Itt is el kezdett esni már megint. :-(
Sziasztok!!!
Kekmeggy, este kellett-e ringatni a melósnap után???
Erika, szorítok délutánra!!!
Anita, jobbulást!!!
Kaucsukk, fő az optimizmus!!!
Én ma megyek középidős Uh-ra a Kaáliba, örülök ha este végzek )))-:
Ui.: nálunk sajna esik....
én mindenképpen a következőre koncentráltam és minél hamarabb kezdeni akartam, ez talán segített és erőt adott.
most viszont úgy gondolom a szervezetemnek több idő kell a regenerálódásra.
veled vagyunk!!!!
Sziasztok!
A hcg értéke 0,01 talán, ha fel tudtam fogni.
Igen karácsonyra született volna.
Nem csüggedek annyira, csak....
Köszönöm a biztató és pozitív gondolatokat, továbbra is számítok rátok!
Szia Kaucsukk!!!
Mennyi volt a pontos étéke a hcg-nek???
(Nekem volt 0,0, de volt már 0,26.De majd a következő!!!)
Ne csüggedj, karácsony még úgy is messze van ((-;
jajjjj, nagyon-nagyon sajnálom!!!!!!!!!!
mielőbbi gyógyulást kívok neked/nektek testileg és lelkileg is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
fel a fejjel a következő sikerülni fog!!!!!!!
Sziasztok!
Ma voltam hcg-s vérvételen, ami egyértelműen kimutatta, hogy most nem akart velünk maradni a babócánk! A doktornő nagyon aranyos volt, és biztatott! Kitartást mindenkinek!
persze mindenkinek más az avás igénye, nekem is kell 8-10 óra, akkor érzem jól magam. :)
az nagyon rossz lehet, hogy nem tudsz aludni :(
köszi, azt még nem.
most coryzalia óránként, kettő között kamilla tea, 1200-as c-vitamin, pempős méz, grapefruitcsepp, lándzsás utifű szirup. ja és sós vizzet csepegtetek az orromba :)
ha holnapra nem javul akkor próbálok mást.
amúgy e tesóm sem szólhatna egy szót sem hiszen az ő babszija is végig alussza az éjszakákat , csak első napokat nem, mert szájpesnészt kapott és fájt neki.
azóta is este 11-től másnap 9-ig alszik. max a cumit kellet párszor visszatenni a szájába. :)
neked is ilyen nyugodt babát kívánok!
:-))
Hát,van ilyen az életben is.De amikor felkerült óvodába,akkor meg éjszakánként olyan síró görcs jött rá,hogy felült,nyitva volt a szeme,de nem volt magánál.És bármit csináltam,nem hagyta abba.Doki szerint valami trauma érte óvodában,és azt reagálta le így.
Most is képes egy-egy buli után,sőt buli nélkül is délután 2-3-ig aludni.Apa rekordja meg 17 óra egyfolytában.Remélem,Bogi az Ő alvókájukat örökölte,és nem az enyémet. :-DD
Anita, neocitránt próbáltad???
Nekem ő a gyógyírem!!!!
jobbulást++++++++++++
Én azt hittem, hogy ilyen csak a mesében van....
(az első naptól való éjszakai átalvásra gondolva)
Szia anta!
Az a baj,hogy én nem tudok aludni most sem. :-( 1-1.5 órát összesen. :-(
ÉS reménykedem,hogy a Bogi is olyan jó kislány lesz,mint Mónim,Ő az első éjszakától kezdve végig aludta az összeset,több mint 3 éves koráig.Este 8-kor evett,és hajnali 4-4.15-ig aludt egyfolytában.
helló mindenki! :)))
kekmeggy,
csak így tovább, a meló bizti kikapcsol egy kicsit.
primula,
péntektől jó időt mondanak! itt nem esik.
erika,
kitartás, tesóm mindenkinek azt mondja, hogy addig aludja ki magást amíg a babó bent van :D
kaucsukk,
mizu???
+++++++++++++++++
marniam,
hogy vagy??? nem jelentkeztél mostanában!
+++++++++++++++++++
vica,
hogy haladsz?
jó munkát annak aki dolgozik!
szép napot!
én még mindig kúrálom magam egyfolytában folyik az orrom, be van dugulva. gyorsan meg kell gyógyulni, mert 19-én megyek az altatóorvoshoz.
SZia kekmeggy!
Sziasztok többiek!
Én kínlódok,de ez már ezzel jár.És úgy számolom a napokat,mint a gyerekek karácsony előtt.Még 24 nap hivatalosan,de elméletileg lefaragunk kb másfél hetet.Szerdán délután kiderül.
Itt is borong. :-(
Örülök,hogy jobban vagy!
Helló, Csajok!
Nálunk teljesen el van borulva és esik is, de ez nem szegi kedvemet.
Jó volt visszajönni dolgozni, köszönöm, Primula. :)
Mindenkinek szép napot kívánok én is.
Erika, Anta, Kaucsukk, hogy vagytok?
Jó reggelt!!!!
Nálunk MÁR süt a nap!!!!
Kekmeggy, szép napot az melós napodon!!!!
Sziasztok!
Köszi az érdeklődést lányok,nem mondhatnám,hogy jól vagyok.Gondolom,ez a front.Tegnap egész délután méhösszehúzódásoktól szenvedtem,ma is vannak,ha fekszem,úgy érzem,megfulladok,nem kapok levegőt,ha fenn vagyok,akkor kegyetlenül nyomja a méhem (vagy a baba) a májam környékét....
Anta!Hivatalosan május 7-re várjuk Bogit,de hamarabb lesz,kb 27.-28.,de szerdán délután már biztosra tudom a dátumot.(Persze,ha addig kibírom,mert ahogy most állok...)
Épp kikészítem a ruhám,ha menni kell,ne kelljen keresni,mit vegyek fel.
helló csajok!
2 nappal hamarabb műtenek tegnap hívott a dokim.
megfáztam pár napja, most kúrálom magam. a lombik óta sokkal könnyebben megfázok, gondolom leamortizálta az immunrendszerem, de lehet a méregtelenítés.
ma kiveszem a tűket a fülemből.
kaucsukk,
kitartás, még az elején vagy, még símán lehet pozitív a teszt!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++
kekmeggy,
++++++++++++++++++++++++++++++
primula,
te nem vettél észre ilyesmit?
pedig vigyázok magamra, de ez az időjárás?!
erika,
mizu? mikorra is várod Bogit?
mindenkinek szép napot!
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018