Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Szia Kekmeggy!!!
Nagyon hajrázok én is érted és a babókért!!!!
Sokat gondolok Rád!!! És sikerülni fog! Nem szabad feladni!!!
Minden rendben lesz!!
Most megyek fürdeni és hajat mosni mert megyünk délután uh-ra.
puszikaa
pihenjélllllll
és szedj háromszor egy szem c vitamint
Hát, sajna azért van még, de nem vészes, tegnap tűnt nagyon annak.
Szóval azért még imádkozom, ne döntsön úgy, hogy nagyon megindul.
De a tesztek reménykedésre adnak okot akkor is, ha nagyon halványak. :)
Köszi szépen, nagyon aranyosak vagytok. :)
Ma van a 14. napom, holnap kell telefonálnom megint az intézetbe, mizújs. :)
nagyon - nagyon drukkolok drágám!! Csak pozitívan:-))
tudom mit érzel . de tudnod kell nem vagy egyedül itt mindannyian szorítunk érted.
hanyadik napon vagy a beülti után?
Tegnap koradu. úgy tűnt, tényleg vége, aztán egyik óráról a másikra elállt a vérzés.
Ma reggel pedig igaz, nagyon halványan, de mindkét tesztem pozitív lett.
Úgyhogy mégis reménykedem, talán sikerülhet. :)
Szia drága kekmeggy!!!!!!!!!!!!
Mi újság veled?????????????
Sziasztok, Lányok!
Hogy vagytok?
Szia primula!
Óóó,egy jó kiadós mosás,fertőtlenítés csodákra képes.És tényleg potom pénzért vettem,csak az bosszantott,hogy nem azt kaptam,amit hirdettek.
De hát,ez benne van a pakliban,ha ilyen helyről vásárol az ember lánya.
szia!
30-án megyek uh.-ra.
Sziasztok!
Köszönöm, jól vagyok/vagyunk!
Legalábbis remélem! 2-án megyek UH-ra, hogy megnézze a dokim a bevérzést. Most még fekvés és pihi ezerrel.
Tegnap voltam védőnőnél is!
Sziasztok!!!
Kekmeggy, mi van Veled???
Erika, sajnálom ahogy átvertek a babaruhákkal kapcs!!!
Triniti, nálatok minden okés???
Anta, Uh????
Vica, mikor kezded az inszemes projectet???
Szép estét!!!!
Ne haragudj, Anta, vlszeg én ugrok mindenre. Tényleg ne haragudj, nem akartalak megbántani.
Az orvosom nem elérhető, nem lesz ma vérvétel, de alapvetően nem is számít, nem változtat semmin. A vérzés meg csak egyre erősebb, szinte biztos vagyok abban, hogy tényleg ez a vége. Persze egy reménysugár azért van, de elég halvány.
úgy látom rosszul fogalmazhattam és félre értettél engem!!!! nem akartalak megbántani, csak bíztatni!!!
egy szóval sem mondtam h. nyavalyogsz...pont az ellenkezőjét, azt hogy írj le mindent nyugodtan , nem terhelsz minket! pontosan azért mert mi is voltunk hasonló helyzetben és tudjuk min mész keresztül! sajnálom, hogy ilyen dolgokon mész keresztül!
lelkileg értettem, h. szedd össze magad, bocsánat ha evvel megbántottalak!!! nem ez volt a szándékom!
ezentúl megtartom a véleményem
sziasztok!
sok sikert mindenkenek!
neked is pozitív teszteket kívonk!
Drága kekmeggy!!!
Amint megjössz az orvostól gyere és mond el az eredményt. Nagyon izgulunk érted és szorítunk neked!!!
Ha a tesztelés megnyugtat akkor tesztelj!!!!!!!!!!!!!!!
Kedves Anta!
Én nem nyavalygok, hanem jogos félelmeim vannak, ezért nem hiszem, hogy össze kellene szednem magam, mert nem gondolom, hogy a nagyhalált adtam elő.
A tesztet pedig mindenki maga érzi, mi a jobb neki. Én megőrülnék tesztelés nélkül, még ha ez más számára érthetetlen is.
szia!
bocsi h. , de nem voltam 2 napja, kicsit lemaradtam.
kitartás kekmeggy!
na add fel! tudod a remény hal meg utoljára. elég ilyenkor 2 naponta tesztelni, mert csak idegesíted magad az eredménnyel, de hát rengetegszer kértelek titeket nem teszteljetek ha nincs rá ok....
amikor barnázni kezdtem nekem az esti 1 db ultro golyót szájon át kellett bevenni. adag nem lett nálam sem emelve. én 3 negatív tesz után is reménykedtem abban h. lehet még pozítív is.
neked pozítív tesztjeid vanak, tessék megnyugodni és bízni! nem feladni! szedd össze magad!
Helló, Lányok!
Hogy vagytok?
Nálam vérzés most már állandóan van, a mai teszten pedig alig dereng valami.
Kezd kicsit elegem lenni.
Lehet, ma itt helyben néznek HCG-t, Szegedre nem megyek át.
Ne haragudjatok, hogy ennyit terhellek Titeket a hülyeségekkel, de nem mondanám, hogy a topon vagyok... :(
Szia!!!
Trinitinél is voltak ilyen jellegű gondok, de feküdt "1000"-rel feküdt, és most minden okés...
Trinitinél is volt gond, de mire végig feküdt "1000" órát, addigra elillant!!!
Nincs gond, csak nyugodtan!!!
Hali, nem is írtad, hogy vérezgetsz???
Vagy, csak lemaradtam róla???
Nagyon köszi a válaszaitokat.
Csak azért aggódtam, mert féltem, az a 90 km odavissza vérezgetés mellett betette volna a kaput.
Úgy döntöttem, nem megyek át, de a helyi nőgyógyomat megkerestem, majd 5 körül tudom meg, itt helyben mit csinálnak. Vagy várunk péntekig, vagy beküld holnap vérvételre itt helyben.
Szia Kekmeggy!!!
Először is nagy-nagy gratula még egyszer!!! Nekem is úgy volt, mint Erikánál, telefonáltam, hogy poz. a teszt és rá két hétre adott időpontot. Mondjuk biztosra a vérvétellel tud menni az ember. Én nyugodtabb lettem volna, ha pl. behívnak HCG-ellenőrzésre!
De idegeskedni nem szabad!!! Próbáld meg a megjegyzéseket átengedni a füleden!!!!
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018