Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Sziasztok lányok!
Jöttem már egy kis +++++++++++++++++ osztogatni,úgy látom,rátok fér. ;-)
Tessék hinni benne,hogy sikerül,és nem is gondolni rá,hogy nem sikerül.Tudom,könnyen beszélek,de aki olvasta a naplómat,vagy a cikkemet,az tudja,nekem sem volt ez olyan sima ügy.
Kekmeggy, ne aggódj!!!
Ez a barnázás lehet egyben a beágyazódás jele. Lyanának is voltak gondjai, emlékszel????
Ahogy Triniti mondaná: "Csak pozitívan"
Semmi aggodalomra nincs okod!!!!!
Amíg nem vér a vér, addig minden lehet!!!
Lehet, hogy Te a locsolkodóknak 2 csíkos tojást fogsz adni???!!!! (((-;
Triniti, ez a tipp neked is szól!!!
kekmeggy!!!
Fel a fejjel!! Nem szabad rögtön a legrosszabbra gondolni! Én is nagyon el voltam keseredve most ettől a bevérzéstől, de csak pozitívan akarom látni a dolgokat!! És sokkal jobb a kedvem, no persze ebben a szép idő is közrejátszik!
Köszi, Primula...
Sajnos kezdődik vmiféle barnázás, tudom, nem feltétlenül, de sztem ez a ciklus végét jelenti, valahogy így érzem.
Ez van.
Sziasztok!!!!
Triniti, kitartást és türelmet kívánok!!!!
Megy a drukk ezerrel!!!!!!!!
Kekmeggy, attól hogy nem vagyok a neten, még sokat gondolok Rád/Rátok, Mindenkire!!!!!!!!!!!!!!
Vica, mindent érdemes kipróbálni, csak így tovább a pozitív hozzáállással!!!!
Erika, neked is jó pihit, már amennyire tudsz!!!
Mariann, neked is sok sikert a ciklus indításhoz!!!!
MÁR SÜT A NAP!!!!!!
Sziasztok!
Én egész du. punnyadtam, de hát ez előírás!!!!
Most viszont irány a tus és az ágyikó!
Jó éjt mindenkinek!
Csajok, de nagy itt a csend.
Én éppen érzelmi hullámvasúton ülök, ez még vlszeg egy szűk hétig tart (8 napja volt transzfer).
Sziasztok!
Köszi a drukkot! Remélem minden rendben lesz! Próbálok sokat pihenni!
Sok sikert mindenkinek amihez kell!
Ne haragudjatok, de most muszáj pihennem, elég rosszul aludtam az éjjel!
Sziasztok Mindenki!
Bejelentettem a munkahelyemen. Kicsit izgultam, de mint utólag kiderült fölöslegesen. Átöleltek és sok szerencsét kívántak, mindenben támogatnak. De azért a hivatalos papírokat is be fogom nyújtani.
Szép napot mindenkinek :)
Mariann
Triniti, nagyon-nagyon szorítunk, hogy minden rendben legyen!!!
Én lassan beleőszülök a várakozásba, transzfer utáni 8. napon vagyok. :)
nem hallottam...írj róla nyugodtan!!! érdekel!
nem is biztos, h. csak egy módszernek lesz köszönhető, ez is az is jót tehet.
Sziasztok!
Anta, én is vettem halolaj kapszulát. Nagyon remélem, hogy jót fog tenni! Meg a jövő héten elmegyek talpmasszőrhöz, felméri az állapotom és aztán járok majd hozzá is. Ti hallottatok a Vargha gyógymódról? Nem olcsó az sem, de ebbe is belefogok. Olyan sok jót hallottam róla. Egy kolléganőmön meg látom is a változást. Na meg következő ciklusban újabb inszem. Mostmár csak egyet nem tudok. Ha összejön a babóca, nem tudom, minek köszönhetem, mert most mindenben nagyon hiszek.
Babaragacsot, drukkot és kitartást kívánok kinek-kinek a megfelelőt! :-D
Szia triniti!
Minden rendben lesz,nyugi!Pihenj,most más dolgod sincs.
:-)
pihenj nagyon sokat!!!!
szorítunk neked, h. minden rendben legyen!!!!
ne idegeskedj!!!
+++++++++++++++++++++++++++++
Sziasztok!
gyors leszek, mert hulla vagyok, hosszú és ideggel teli nap volt a mai.
Délre mentünk a Kaáli-ba és 2után jutottunk be! Baba 0,99cm és szépen pulzált a szivecskéje! DE!!!! Van egy bevérzésem, meginogott a terhesség a doki szerint! Sok-sok pihi ismét!!!! Már nem is kell visszamenni majd csak a 12.hetes uh eredménnyel!
Ma lementem a saját nődokimhoz, pont rendelt ma. Óvatosan megvizsgált és megnyugtatott a bevérzéssel kapcsolatban! ne tudjátok meg hogy rágtam a kefét miatta! Mondjuk még most sem vok 100%-osan nyugodt! Két hét múlva uh, hogy mi a szitu a bevérzéssel! Meg holnap megpróbálom elintézni a védőnőt!
Hirtelen ennyi!!
Ti hogy vagytok?
Lehet, hogy csak holnap tudlak elolvasni benneteket, mert hulla vagyok, lassan megindulok az ágy felé!
Jó éjt mindenkinek!
Sziasztok!!!!
Triniti, mizujs?????
Kekmeggy, bírod még a lazsálást???? (((-:
Szép estét MIndenkinek!!!!!
Nagyon jó! Köszönöm. Már keresek is rá!
Csók!
Sziasztok!
Remélem,mindenki jól van!
Narniam!Én is magam írtam egy nyilatkozatot,amiben hivatkoztam a MT megfelelő paragrafusaira,két példányban kinyomtattam,egyiket aláírva visszakértem.
Szia Lyana!
Én magam írok egy nyilatkozatot,mely szerint lombik programban veszek részt, csatolom az igazolást és csókolom?!
Nem hiszem, hogy problémázna a főnököm, de azért jobb bebiztosítani magamat.
szia!
Én a stimu kezdetétől fogva táppénzem voltam. Még most is ott vagyok és végig maradni is fogok.
Azonban ha írásban bejelented hogy lombik programban veszel részt és a stimu indításakor kérsz a kaáliban orvosi igazolást és leadod mindkettőt a munkahelyeden akkor a törvény véd és nem küldhetnek el a kezelés ideje alatt a terhesség alatt és a szülést követő 3 hónapban.
Narniam!
Én ugyanazt tettem mint kekmegy. Amíg el nem jött a petesejt levétel időpontja addig dolgoztam. Persze azokon a napokon én se tudtam bemenni dolgozni mert én is 90 km-re lakok Szegedtől azok a napok szabik lettek. De elötte leültem a fönökömmel és elmondtam neki hogy mi a helyzet. Szerencsém volt nekem is, jól fogadta. Aztán a petesejtek levételétől táppénzen vagyok, de ez a háziorvostól is függ. És szerintem maradok is. Mert a munka körülményeim miatt nem dolgozhatok. Hát röviden :) ennyi. Ha van még kérdésed tedd fel nyugodtan. Mindenkinek szép napot!
sziasztok!
muvon, gartula!!!!! vigyázz magatokra!
mariann, a táppénz nagyon kevés 2009.08-óta, én a beülti után azon voltam. most szabira megyek majd.
kekmeggy, mizu? macsek?
kaucsukk, üdv közöttünk!
primula, én ha minden igaz áprilisban kezdek újra, nekem sajna csak a teák nem segítenek a szervi baj miatt. viszont rendeltem halolaj kapszulát és méhpempőt fogok enni a következő stimu alatt és most méregtelenenítek kicsit 26 gyógynövényből készült italt iszok, napi rendszerességgel.
erikla, pihenj sokat, ne dolgozz! Bogi, hogy van? éjszaka tudsz tőle aludni?
triniti, te se! a takarítás megvár legfeljebb több lesz ;) várunk a hírekkel!
vica, szorítok!
ja, nekem tegnap megjött és bejelentkeztem, 30-án megyek középidős uh.-ra.
szép napot mindenkinek!
Szia Mariann!
Mi elmondtuk a főnöknek rögtön, ahogy megtudtuk, hogy csak így lehet babánk! Mondjuk mi mindketten 1 helyen vagyunk, a főnök pedig tök rendes volt és megértette a dolgot.
Én az injekciózás kezdete óta táppénzen voltam/vagyok! Mi így oldottuk meg! A cégorvosunk is nagyon segítőkész volt!
Sok sikert kívánok Nektek!
Sikerült elintézni a hatósági igazolást?
Triniti!
Nagyon-nagyon szorítunk Nektek, hogy minden redben legyen. :)
Narniam!
Én kb. 90 km távolságból jártam a Kaáli Intézetbe, tehát esélyem nem volt dolgozni a kezelések napjain. Még a program kezdete előtt leültem a főnökömmel beszélni, elmondtam, hogy lombikprogramban veszek részt, vittem Kaáli-s igazolást erről, és a stimu 8. napjáig szabikat vettem ki a kezelések napjain, onnantól pedig táppénzre mentem.
Mások nem így csinálják, de én egyrészt csak így tudtam megoldani, másrészt olyan helyen dolgozom, ahonnan ezért nem fognak idővel elbocsátani.
Sziasztok Csajok!
Tegnap voltunk Kaáliba, áprilisban kezdjük a stimulációt. Most pedig be kellene jelentenem a munkahelyemen. Eddig titkoltam, de tovább nem tudom. Sűrűn kell majd járni. Kérdés: ki hogy oldotta meg ezt a részét? Mit lehet ilyen kor tenni egyáltalán? Mi a jobb: táppénz, vagy szabi?
Előre is köszi.
Üdv, mindenkinek,
Mariann
Sziasztok Csajszik!
Tessék ma szurkolni, hogy minden rendben legyen és elbocsátást kapjak a Kaáli-ból!!!
Sziasztok!!!
Muvon, én is gratulálok!!!
Hahó, Csajok!
Muvon, én is gratulálok. :)
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018