Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Szia!
Értem! Arra emlékszel esetleg, hogy mikor kezdtétek a ciklusindítást? Kimaradtak hónapok, mert nem volt jó az eredményed? Köszönöm a választ!
sziasztok csajok!
jó reggelt!!!
mriann40,
a magas hemoglobin szintre értettem, h. nem voltam még ilyen helyzetben.
a stimu akkor indul amikor a ciklus második napján bemész leveszik a vért + uh., ha minden rendben akkor indul a simu. már aznap beadják az első szurikat.
ezt általában megelőzi egy közép idős uh. akkor megbeszélitek h. mikor lesz a ciklus indítás, köv. lépés amikor megjön hívni kell őket és ált. a 2. napon kell menni.
Szia Mariann40!
Üdv közöttünk,én már nem emlékszem, hogy az első vérvétel már ciklusindítás lett volna-e.
Köszönöm, remélem sikeres lesz. Lehet nem lesz egyszerű, egy petefészekkel, 40 évesen... Bár nagyon fiatalosak vagyunk a férjemmel együtt, dehát a biológiai óra az azért ketyeg, főleg nálam.
Az, hogy nem voltál ilyen helyzetbe, azt jelenti, az első vérvételen már stimuláltak is? Lehet hülyeséget kérdezek, mert azért gondolom mindenkinek más a gondja, de akkor is ez a menete a beültetésnek, igaz?
szia Mariann40!
üdv. közöttünk!!!
szörnyű ami veled történt...
sok sikert a lombikozáshoz!!!
segíteni nem tudok, nem voltam ilyen helyzetben.
Erika!
Neked gratulálok!!!!:)))Sok Boldogságot kívánok Nektek!
Sziasztok!
40 éves vagyok, férjemmel gyereket szeretnénk,de nagyon:) Mindkettőnknek van egyébként,nekem felnőtt lányom,a páromnak 2 lánya,tinik. 10 éve volt egy műtétem, ki kellett venni az egyik petefészkem, és mindkét petevezetéket.Akkor le is mondtam arról, hogy valaha még lesz 1 gyerekem, pedig nagyon szerettem volna mindig is még 1 babát. 16évvel ezelőtt,a lányom akkor volt 8éves,volt 1 terhességem, 8 hónaposan leszakadt a méhlepény, meghalt a baba , Vele együtt majdnem én is, másfél napja halott volt bennem, mire a műtőasztalra kerültem... Intenzíven voltam 3napig, a doki azt mondta a páromnak, Ő már meghalt volt 3-szor, nagy bennem az élniakarás:) Így hát megmaradtam...:)
Sziasztok lányok!
Szia primula!Köszi szépen,jól vagyunk.Bogika két napja átalussza az egész éjszakát,viszont napközben főleg anya kezében szeretne lenni,vagy a cicin szundikálni. :-DDDDD
Egyébként kis zabagép,és imádni való.
Ritkábban jövök,de mindenkinek drukkolok ezerrel!!
szia triniti!
írj nyugodtan! mizu felétek?
Sziasztok Csajszik!!!
Attól, hogy nem írok sűrűn olvaslak Benneteket! És megy a drukk mindenkinek! Izgulok értetek!
sziasztok!
bocsi, tegnap reggel óta nem voltam gép közelben.
mizu? hogy vagytok?
velem minden ok!
szép napot mindenkinek.
itt kicsit be van borulva, tegnnap este esett kicsit.
kókuszcsókot csináltunk tegnap tesómmal, olyan finom lett h. ma dupla adagot csinálunk, mert pillanatok alatt elfogyott. :D
mézzel, nem cukorral :))
Szép napot, Csajok!
Hogy vagytok?
Sziasztok!!!!
Hahó, ébresztő!!!!!
jó reggelt!
szép napos napot mindenkinek!
4-5 óra alvástól és félholt lennék :)), le a kalappal előtted!
nekem 8-10 óra az igényem :D
szia, primula!
mi e hónap végén megyünk középidős uh.-ra...és remélem juniusban kezdhetünk. bááár addig még "kisnyúl" is lehet :)))
Hahó, Csajok!
Üdv újra itt, Primula.
Döntöttem: júliusban megyünk, nem várunk. :)
Sziasztok!!!
Vége a nagy hajrának, ami ennyire mellőzött körötökből!!!
Bocsi érte.
Napi 4-5 órás alvásra futotta csak....
Mariann, fő az optimizmus!!!
Én a 3. lombiknak futok neki, bár szívesen lettem volna Erika helyében. ((-:
Kaucsuk, veletek mi van???
Kekmeggy, döntöttél hogy mikor kezdtek???
Anita, és te???
Én csütörtökön megyek vérvételre, fogtb-t és a barátcserjét kezdem.
Momo, Ded, Vica????
Erika, Bogiról mi újság???
Szép estét!!!!!!!!!!!!!
1 estet :
17 éves házasok vagyunk. Gyermekeket szerettünk volna, sajnos ez nem teljesült ezért öt év elteltével szakemberhez fordultunk. Két alkalommal történt mesterséges megtermékenyítés sem hozott sikert. Ez nem volt elég, jöttek a problémák, stressz, idegesség, gerincfájdalom. 2004-ben ajánlották az Akuna cég termékét az Alveot. Elkezdtük szedni a feleségemmel, ő a menstruációja rendszertelensége, én a gerincproblémám miatt. Feleségem az első két hónapban naponta 3 alkalommal szedte. Két hónap múlva ragyogó arccal újságolta, hogy Apa leszek!
2005. június 6-án a várva várt egészséges fiacskánk Kevin Csorba minden komplikáció nélkül megszületett. A gyerekorvos a fiacskánkat "Alveo csodagyereknek" hívja. A feleségem a terhesség alatt, a szoptatás idején és ma is folyamatosan használja az Alveot.
Gerincfájdalmaim az Alveo hatására rendeződtek. A reményt ne adják fel, mert vannak még csodák!
bemásolom az alveó leírását is, remélem nem baj...
Amit az Alveo nyújtani tud:
Nagyobb ellenálló képesség a terhelések és betegségek ellen
Az egész szervezet tisztítása,az immunrendszer optimalizálása. Anti allergén, gyulladás elleni, antibakteriális és antivirus hatások.
Erősebb szív és egészségesebb erek
Összes kardiovaszkuláris betegség megelőzése, a szív jobb működésének támogatása, a vérnyomás javulása, hajszálereknél jobb vérkeringés, koleszterin szint csökkenése.
Könnyebb emésztés és kiválasztás
Az emésztőszervek funkciójának javítása, cukorszint szabályozása, a bél mikróflórájának, máj és az epehólyag működésének rendbe tétele, vesék működésének stimulációja.
Rugalmasabb izmok és ízületek
Antireumatikus hatások, artrózis prevenciója, anyagcsere felgyorsítása és szabályozása, ballaszt anyagok csökkentése a hajszálerekben, enyhe anabolikus hatások.
Jobb kondíció és kevesebb fáradtság
A szövetek jobb fejlődése, potencia és reprodukciós képesség megerősödése, a tejsav gyorsabb feloldása és kiválasztása az izmokból.
Rák megelőzése
Elegendő antioxidáns, amely megszünteti a veszélyes szabadgyököket.
Tiszta fej, erős idegek
Az agysejtek oxigénellátásának javítása, jobb koncentrálóképesség, nyugodtság valamint stressz oldó hatás. Többek között a gépjárművezetés közben!
Hosszabb fiatalság
A sejtek szaporodásának támogatása, gyorsabb sebgyógyulást és a szövetek regenerálása, öregedés lassítása
Az Alveoban levő gyógynövények és azok hatásai a szervezetre:
1. Koreai ginszeng Szervezeterősítő, anyagcsere, szív
2. Szibériai ginszeng fáradság és kimerültség ellen
3. Édesgyökér enyhíti a gyomorfekély fájdalmakat, emésztésjavító
4. Gyepűrózsa vagy csipkebogyó fertőzés, felfázás, máj, szem
5. Ginkgo biloba asztma, allergia, memória, szexuális energia, impotencia
6. Téli zsurló allergia, prosztata, fekély, vérnyomás
7. Közönséges levendula idegrendszer
8. Golgotavirág ingerültség, szorongás, stressz
9. Aloe vera emésztőrendszer, vitalitás
10. Takarmánylucerna artritídia, asztma, szénanátha
11. Réti lóhere daganatos megbetegedések, vese és májproblémák
12. Benedekfű stressz, depresszió, szív
13. Édeskömény emésztés, gyomor, belek
14. Gotu kola (Ázsiai centella) vérnyomás egyensúlya, szellemi frissesség
15. Tengeri moszat tüdő, belek, vese
16. Sárga tárnics emésztés, felszívódás, máj, epehólyag
17. Barna tengeri moszat (Hólyagmoszat) pajzsmirigy, túlsúly, gyulladás ellen
18. Közönséges cickafark magas vérnyomás csökkentése, emésztés
19. Sédkender bőrbetegségek, nátha, felfázás
20. Guarana az ideg-és izomrendszer ellazítása
21. Kései meggy vesekő, kiválasztószerv
22. Fürtös salamonpecsét vese, máj, vitalitás
23. Cserjés paprika vérkeringés, artritídia, reuma
24. Ceyloni fahéj emésztés, duzzadás ellen
25. Kerti kakukkfű szénanátha, penész, élősködők
26. Malabári kardamom emésztés, segíti a felszívódást
örülök h. tetszett :))
a párom is allergiás. neki olyan szinten volt h. erős gyógyszert szedett és a mellékhatásaként össze vissza ugrált a vérnyomása, reggel szédült, nem tudott éjszaka aludni. olyan spréje is van mint az asztmásoknak.
szóval tavaly elkezdetem neki már kb. ilyenkor adagolni a homeopátiás bogyókat, és egész nyáron azokat szopogatott. nem kellett gyógyszert bevegyen, tudott aludni és sokkal jobban viselte. elsősorban parlagfűre allergiás, de mellette még sok másra, fákra, porra és penészre is.
az allergiánál is fontos h. az immunrendszer megfelelően működjön, mert ugye ilyenkor túlzottan működik.
az ambróziával kezd, először kevesebb mennyiségben, h. szokja a szervezete ugyanis ezt parlagfű higított változata. főszezonban pollens, és hisztaminium, corizália a tünetek csökkentésére.
fontos a megelőzés.
utána lehet olvasni a neten és is így kezdtem. ja és lehet homeopata orvost telefonon is hívni és ő is tud ajánlani megfelelő szereket.
a biorezonanciás vizsgálat után ők is ajánlanak ezt-azt, de most nem emlékszem neki mit ajánlottak.
holnapra megnézem neked.
jobbulást, remélem tudsz valamit hasznosítani a leírtakból.
Anta, nagyon jók, amiket bemásoltál, lehet, én is ki fogom próbálni, köszi szépen.
A biorezonanciás vizsgálatot követően tudnak is allergiát kezelni? Mert én is gondolkodom rajta, elég súlyos allergiám van, amit lombikig valahogy enyhíteni kellene.
szia Erika!
itt pangás van.
nálatok mizu? hogy vagytok, Bogika?
Sziasztok lányok!
Mizujs?
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018