Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
remélem hasznodra válik, ha valami kérdésed van még, tedd fel nyugodtan, nagyon szivesen segítek.
én úgy gondolom a szervezetnek nagyon jó állapotban kell legyen a stimu előtt. az első után azt éreztem, h. megviseli a sok hormonos kezelés az immunrendszert is.
kaucsukk,
netről bemásolok 1-2 dolgot
goji bogyó, természet e csodálatos ajándéka a vitaminok, ásványi anyagok, poliszaharidok, amino savak, omega olajok kincstára. Ezért már viszonylag kis mennyiség elfogyasztásával potólhatjuk a mindenapi táplálékunkban egyre kevésbé megtalálható tápanyagokat. Természetesen önmagában nem elég nagyon fontos emelett, hogy egészségesen táplálkozzunk, fogyasszunk sok sok zöldséget és más gyümölcsöket is.
Bolygónk legmagasabb tápanyag tartalommal rendelkező növényeit, gyümölcseit nevezzük szuper ételnek. Ezek nagy mennyiségben tartalmaznak vitaminokat, ásványi anyagokat és egyéb létfontosságú tápanyagokat, melyeket ilyen kocentrációban máshol nem találhatunk meg.
Nagyon fontos továbbá, hogy fogyasztásukkal nem tesszük ki a szervezetünket “ mellék hatásoknak “ hiszen a szuper ételek szinte egyeltalán nem tartalmaznak káros anyagokat.
Ilyen szuper ételek a lícium gyümölcs, a camu camu, méhpollen, lila kukorica, nyers kakó stb.
A Goji bogyót farkasbogyónak is hívják és már évezredek óta termesztik a Himalája völgyeiben. A tradicionális kínai népi gyógyászat számos betegség gyógyítására használja mind a mai napig.
A Goji bogyó hihetetlenül tápláló. Napi ajánlott adagja 10-30 g, s e mennyiségben súlyához képest több C vitamin van, mint a narancsban, több béta-karotin, mint a sárgarépában, és több vas, mint a sztékben.
A világon a második legnagyobb mennyiségű C-vitamin-t tartalmazó gyümölcs.
A béta-karotinról tudott, hogy segít megelőzni a szívbetegségeket és a bőrt is védi a nap káros sugaraitól.
A Goji bogyó a B-vitaminnak és az antioxidánsoknak is gazdag forrása, amelyek a káros szabad gyökök ellen védik meg a szervezet sejtjeit.
Gazdag továbbá poliszaharidokban, amelyek az immunredszert erősítik, továbbá 18 különböző aminosavat is tartalmaz és bőséges kálium-forrás is.
És, mintha nem lenne elég a szív-és bőrvédő hatás, valamint az immunredszert erősítő hatás, a béta-karotinnak és az antioxidánsoknak köszönhetően rákellenes hatással is rendelkezik.
fokhagyma tinktúra
Az elsőről azt olvastam, hogy 7 évig nem kell megismételni a kúrát olyan hatással tisztítja ki az érrendszert. Ha valaki kedvet érez hozzá, javaslom próbálja ki, hiszen veszélytelen és viszonylag olcsó szerről van szó.
33 dkg megtisztított fokhagymát fokhagymaprésben szétnyomunk, majd 10 napig áztatjuk 3 dl, 96%-os, gyógyszertárban kapható alkoholban, lezárt üvegben. Közben naponta egyszer fellötyköljük, hogy a fokhagyma hatóanyagainak kioldódását ezzel is serkentsük. Ezt követően a pépet tiszta ruhán átszűrjük üvegbe. A nyert folyadék tömény, ragacsos fokhagymakivonat.
Adagolása: mindig evés előtt kell meginni, kevés tejben, gyümölcslében vagy vízben elkeverve:
Reggel Délben Este
1. nap: 1 csepp 2 csepp 3 csepp
2. nap: 4 csepp 5 csepp 6 csepp
3. nap: 7 csepp 8 csepp 9 csepp
4. nap: 10 csepp 11 csepp 12 csepp
5. nap: 13 csepp 14 csepp 15 csepp
6. nap: 15 csepp 14 csepp 13 csepp
7. nap: 12 csepp 11 csepp 10 csepp
8. nap: 9 csepp 8 csepp 7 csepp
9. nap: 6 csepp 5 csepp 4 csepp
10. nap: 3 csepp 2 csepp 1 csepp
11. naptól: napi 3 x 25 csepp, amíg a folyadék el nem fogy.
A kúra idején érdemes a szokásosnál több folyadékot fogyasztani.
2. receptet én is kipróbáltam már, a fokhagyma + citrom kúrát. Pár hét után frissebbnek éreztem magam. Igazából nem volt semmi bajom, csak egy tavaszi tisztítás keretében fogyasztottam.
Daráljon le húsdarálón 4 egész citromot (héjastól), 4 gerezd foghagymát, majd öntse fel két liter előzőleg felforralt és lehűtött vízzel. 2 napra tegye hűtőszekrénybe az oldatot. Ezt követően szűrje le és ízlés szerint rakjon bele pár kanál mézet (a világos fajták az erre alkalmasabbak). 2-3 héten át, reggeli előtt fogyasszon el belőle 0.5 dl-t. A foghagymának nem lehet érezni az illatát, a citrom ezt teljes egészében semlegesíti.
sziasztok csajok!
mariann,
:(((( őszintén sajnálom!!!!!
mielőbbi felépülést kívánok és a következő tutira sikerül!!!!
kaucsukk,
a goji a szuperételek közé tartozik, nagyon sok vitamin és ez+az van benne.
fokhagyma tinktúta:
33 dkg f.hagymát átpréselsz, ráöntessz minnél nagyobb alkohol tartalmú szeszt. van ahol azt írják gyógyszertári 96%-os alkohol kell, de van aki szerint erős házipálesz is elég. én gyógyszertárit használtam. 10 napig kell áztatni, naponta 1-szer megrázogatni, 10. napon lezsűrni, én jól kinyomkodtam és cseppekben kell inni.
ha az elő napokban bezöldül ne lepődj meg.
adagolás a neten fennt van, ha nem találokd leírom.
a biorezonanciás vizsgálat, lehet allargiát nézetni én konkrétan a nehézfémekre és a candidára voltam kíváncsi. teljesen jájdalommentes.
SZiasztok lányok!
Narniam!Sajnálom!A nőgyógyászom szerint statisztikailag a második lombik sikerül a legtöbb esetben,úgyhogy ne add fel!
Tudom,én már könnyen beszélek.
szia,
én nem tudok segíteni, de drukkolok neked!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
esetleg ha nem szóltak volna kálciumos pezsgőtablettát igyál!
nekem kivették a varratokat, minden ok.
jövőhónap végén megyek az intézetbe középidős uh.-ra és remélem az azt követő hónapban, tehát juniusban ciklus indítás :) azt mondta a dokim ne várjak őszig.
addig erősítem az immunrendszeremet.
mizu veletek?
mindenki el van veszve...napoztok? :)))
szép napot!
Sziasztok lányok!
bekukk,ez már én vagyok. :-)
Köszönjük a gratulációkat!Hétfő óta itthon vagyunk,Bogika nagyon jó kislány,eszik,(kis haspók)alszik,ahogy azt kell.Éjjel is csak 1x ébred,aztán hajnalban.
Remélem,mindenki jól van,most még nincs erőm itt ülni sokáig,így nem is nagyon próbálok visszaolvasni.
Továbbra is megy a drukk mindenkinek!
Pussssz
Sziasztok!
15 mlU/ml ß hCG 10 nappal a transzfer után.
Szerintetek???
szia,
köszi!
rá is fér az emberre néha egy kis csavargás, jól tettétek, egészségetekre! :))
tudja v.ki esetleg honnan lehetne aviva tornát letölteni a netről? találtam egyet, de onnan már nem lehet :((
Sziasztok!
Erika Gratula Nektek! Vigyázzál magatokra!
Anta gyógyulást!
Narniam sok sok ++++++++++++!
Hétvégén egy kicsit kikapcsolódtunk a párommal Hajdúszoboszlón nagyon jó volt, már nagyon kellett,csak kevés volt az idő (nagyon visszamennék még)
Ha nem írok is olvasgatom a fórumot a sorstársakról!
Szép napot!
Helló, Csajok!
Nektek is szép napot. :)
Narniam, drukk ezerrel. +++++++
Sziasztok Lányok!
Nagy-nagy gratula Erának és picinek. Mind a ketten ügyesek voltak. Jó egészséget és sok boldogságot kívánok a továbbiakhoz.
Köszönöm mindenkinek az érdeklődést velem eddig minden rendeben van. 19-én kaptam vissza két porontyot. Szerdán megyek vérvételre, akkor derülnek majd ki a dolgok. Nagyon jól érzem magam. Nem fekszek egész nap, de azért kímélem magam. Sokat iszok, és nagyon jó az étvágyam. Röviden eddig ennyi. Ha bármit tudok szólok, addig is jó hétvégét mindenkinek.
Anta, neked pedig mihamarabbi gyógyulást kívánok.
Puszi mindenkinek,
Mariann
Szia Mariann!!!
Jól viseled????
Hogy érzed magad????
Drukkolok ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szia Anita!!!
A teákat felfüggesztettem, mert a málnalevél teáról több negatívabb véleményt is kaptam/olvastam.
A ciklus.hu-n vezetem az ciklusaimat, ovu teszttel ébredési hővel alátámasztva, de ebben a ciklusban az ovulációm nem lett megfelelő, így a palástfű tea kimaradt.
DE a barátcserje kapszulát már beszereztem, amit a ciklus 1. napjától kell szednem. Ez az egész ciklusra kifejti a hatását.
Tervezem szedni a Kaális program alatt is....
Írtad, hogy más is történt veled, megírod privibe????
Múlthéten a HÍR TV műsorában 2 adás volt a lombikról. Ezt a honlapjukon meg lehet nézni.
Nagyon tanulságos!!!
/2010,04,11 és 2010,04,18.-ai adások= ha jól emlékszem!!!!/
Szép napot Mindenkinek!!!!
Era,
Apropó, a puszikat "átadtad".....
Gondolom, már nem nagyon volt hely (((-:
Szia Erika!!!
Sok boldogságot a pici lányhoz!!!
Mihamarabbi felépülést kívánok Neked is!!!!
Szia Erika!
még egyszer nagy-nagy gratuláció a kis Bogihoz! Jó egészséget és boldog életet a pici leányzónak!
Egyébként már kémkedtünk utánad, mert izgultunk értetek nagyon!
Puszi!
sziasztok csajok,
megjöttem...
a műtétet sokkal jobban viselem mint gondoltam, bizti megedződtem a kaáliban :))
na, azért a beöntést nem sírom vissza, arra gondoltam más szándékosan saját akaratából csinálja rendszeresen, akkor én is tisztítókúrának fogom fel. egy hős vagyok :)))))
11-kor műtöttek, szinte egész nap aludtam, ennek eredményeként persze éjszaka 1-től alig. tegnap már jöttem mentem, ma pedig szaladok :)) egész hazáig jutottam.
nem veszítettem el egyik petevezetékemet sem. ezzel kapcs. kettős érzéseim vannak. hydrosalpingx nem volt/folyadék a baloldaliban/
a dokinénivel hétfőn beszélek a továbbiakról, mert ma állítólag bolondokháza volt. remélem minél hamarabb kezdhetek.
van más hírem is de nem akarom itt nyilvánosan leírni, majd priviben ha valakit érdekel.
erika,
gratula és nagyon sok örömöt, boldogságot és nem utolsósorban nagyon sok egészséget kívánok nektek!!!!!
primula ,
ittad a teákat? érzel valamit?
nagyon sajnálom a gyerkőcöt...szegényke! jobbulást kívánok mindkettőtöknek!!!
triniti,
írj nyugodtam örülünk a jó híreknek!
mariann,
mizu?
kekmeggy?
hogy vagy?...még nem olvastam a naplódat, abból bizti jobban informált leszek:)...pótolom...
köszi mindenkinek, hogy gondolt rám!!!
Igen!!!!
Ma reggel 08. 49 - kor 50 centivel, és 3.500 grammal megszületett Boglárka. <= naplóból másoltam!!!
Nagy nagy gratuláció mindkettőjüknek! Szép kerek értékek!!! Nagyon jó egészséget és hosszú boldog életet Boginak!
Erikának pedig sok-sok tejcsit!!!
Hahó, Lányok!
Ha jól olvasom a naplókban, Era babája, Bogi megszületett! :)
Én innen gratulálok Nektek, Era. :)
Triniti, gratulálok a genetikai UH eredményéhez, szuper. :) Sztem egyáltalán nem bántasz meg senkit, örülünk, hogy írsz magatokról. :)
Sziasztok lányok!!
Ritkán jövök, de mindig olvaslak benneteket!!! És nagyon drukkolok az újabb projekthez mindenkinek!!!! No meg erikának, hogy minden flottul menjen a kórházban!!!!
Mi tegnap töltöttük a 12. hetet, am volt a genetikai uh-nk! Mindent rendben találtak és utána mentem a kombinált tesztre! /remélem nem bántok meg vele senkit, hogy itt írom le a dolgokat!! ha mégis, csak szóljatok nyugodtan rám!/
Helló, Lányok!
Szegény Primuláék, ez nagyon összejött Nektek, őszintén sajnálom és mihamarabbi jobbulást kívánok mindkettőtöknek + kitartást ehhez a 4 héthez. :(
Anny, üdv. a fedélzeten.
Erikáéknak és persze mindenki másnak is megy a drukk. :)
Sziasztok!!!!
Képzeljétek a kislányom tegnap eltörte az oviban a könyökcsontját, így ~4 hétig itthon lesz.
Nem lesz könnyű....
Én most voltam füldokinál, aki mint 1 éve megállapította, kilyukadt a dophártyám.
Iszonyatosan fáj, ill. be van dugulva, így üvöltésben értetem meg magam ))))-:
Amy, minden ciklust kontroll uh-val indítanak, mert az adott ciklusra azok a paraméterek.
Ehhez adják a megfelelő értékben a hormonokat, amivel a kezelés jár!!!
Neten keress rá a hormonértékekre, ott megtalálhatod a rövidítés megfelelőjét!!
Remélem, Anita minden rendben ment!!!!
Erika, szorítok!!!!
Ennek a fórumnak Bogi lesz a "védjegye"!!!
Többieknek (IS) szép álmokat!!!!
Sziasztok!
Végre írhatok én is, mert eddig csak olvastalak titeket, ugyanis érdemben nem tudtam hozzászólni. Ma voltunk konzultáción előszőr, a dokinál, nagyon kedves volt, az ultrahang rendben volt, túl sok infót nem közölt, ugyanis azt mondta, hogy mindig csak a következő lépésre koncentrál, ami az én esetemben a vérzés 2. vagy 3. napján ismét hormonvizsgálat, amit nem igazán értek, mert vittem friss eredményeket, ami mind negatív volt. Nálatok is kellett ismétlés? Illetve annyit említett, hogy szerinte csak elírás, de a tesztoszterin szintem kicsit magas. Ezt nem értem, persze csak itthon néztem meg, hogy a leletemen van TEST rövidítéssel eredmény, de az OK! Vagy más lenne a rövidítése?
Üdv mindenkinek: Any
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018