Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek fórum

Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)

16315. Ildia (válaszként erre: 16313. - Fagyi23)
2016. jan. 8. 14:33
A műtét kb.15 perc és nem altatásban csinálják. Méh nyálkahártya lazítás,vagyis a nyálkahártyán ejtenek kis vágásokat. A beüti után ez is segítheti a kis pöttyök megtapadását.Nem fájdalmas,de kicsit kellemetlen műtét.
16314. Heni-8 (válaszként erre: 16313. - Fagyi23)
2016. jan. 8. 14:10

Túl sok jót én sem tudok mondani Fülöpnek. Azt viszont tudom róla, hogy minden vizsgálatra elküld újra semmit sem fogad el. Most már csak azért is elmegyek hozzá, hátha kiderül valami.

Abban teljesen biztos vagyok, hogy addig nem megyek újabb stimura amíg azt nem érzem minden oldalról maximálisan kivizsgáltak és nincs akadály. Sokat tanultam az elmúlt 1 évből. Sokat olvastam az egésszel kapcsolatban. Azt látom ha magunk nem járunk utána mindennek a kaális orvosunk nem fog. Neki abszolút mindegy, hogy hanyadikra sikerül. Sajnos nekem meg nagyon nem....

16313. Fagyi23 (válaszként erre: 16307. - Ildia)
2016. jan. 8. 12:39

Köszi a biztatást!

Bár én még nem adtam fel, csak kitettem hűlni... A Fülöp dokihoz meg azért nincs semmi kedvem/erőm, idegem, mert annyira jól vizsgáztam szervezésből, hogy 3 napra rá nyelvizsgázni fogok!

Így most az jár az eszembe, hogy egyrészt marha voltam, hogy bevállaltam, mert nem tudok én még olyan szinten angolul, másrészt a Fülöpös látogatás is majd egy napot fog kitenni, annyi kiesik a már amúgy is szűkös tanulásból...

Lehet amúgy se lenne túl nagy motivációm, mert jelenleg nem tudom neki azt mondani, hogy van ciklusom, peteérésem stb... A múlt évben megjött nagynehezen, de ovuláció nem volt abban a ciklusban. Most is szerintem ez a helyzet, nagyon szenved a szervezetem.

Amúgy azt már régóta akartam kérdezni, mi az az aspiráció, amire menned kell?

16312. Ildia (válaszként erre: 16311. - Ildia)
2016. jan. 8. 12:26
De lehet,hogy inkább halasztanom kellene egy hónapot.Most utána számoltam és lehet,hogy szűk 2 hét lenne csak.
16311. Ildia
2016. jan. 8. 12:20
Olyan 2-3 hét múlva kezdődne a stimu.Hétfőre kértem fü-orr-gégészetre időpontot,a műtét meg nem lesz meg hétfőn. Ha rendben leszek,akkor elég lesz 1-2 nap halasztás is, megbeszéltem Zádori doktor úrral. Most nyomom a kammilla teát,gőzölök is,méhpempő,méz és társai.Hát majd meglátjuk.Nagyon bíztam benne,hogy ez a fránya nátha elmúlik,mire indul a stimu,azért még reménykedek benne.Persze Nektek is igazatok van,majd meglátjuk,hogy mi lesz hétfőig.
16310. szilvácska81 (válaszként erre: 16308. - Ildia)
2016. jan. 8. 12:02
És a lombik mikor kezdődne??Sztem nem olyan sok idő mire megjön az eredmény,ha elmész kivizsgáltatni magad,kapsz vmi antibiotikumot és lehet ki is kúrálod magad mire sor kerül a lombikra.De ha nincs rá idő, akkor csak magad miatt se kezdj bele, hisz már most elbizonytalanodtál a sikerben
16309. Atir80 (válaszként erre: 16308. - Ildia)
2016. jan. 8. 10:54
Szia! tudod mi soha nem adjuk fel, és nem keseredünk el csak előre.Én most nem az észt akarom osztani neked , de én is kivizsgálgatnám magam teljesen előtte. A kezelés a szervezetünk számára igen nagy megterhelés és szerintem is fontos, hogy előtte ne legyen semmi más egészségügyi probléma.Nagyon szorítok neked!!
16308. Ildia
2016. jan. 8. 10:09
Jól elkiabáltam a dolgot.Beszélem egy ismerősömmel,aki azt mondta,hogy mielőtt belefognék a következő lombikba,ki kellene deríteni,hogy miért vagyok ilyen sokszor megfázva. Szerinte el kellene mennem fü-orr-gégészetre,hogy nyálkahártyából kenetet vegyenek és bevizsgáltatni. Biztosan van valami felső légúti fertőzésem,ami kezelni kellene és nem ártana egy arcüreg ultrahang sem.Az tény,hogy még mindig gyulladt az arcüregem és az ismerősöm azzal biztatott,hogy így nem fog sikerülni a következő beültetés sem. Hétfőn mennék endo aspirációra. Most mit csináljak?Teljesen összeomlottam.
16307. Ildia (válaszként erre: 16305. - Fagyi23)
2016. jan. 8. 09:04
Nnnaaaa.....lányok,nem feladni!!! Szuper,hogy eddig eljutottatok.Biztos sok okosságot megtudtok és biztosan tudnak segíteni.Fel a fejjel és szépen,öntudatosan előre.Én is megtaláltam végre a pozitív önmagam.
16306. Heni-8 (válaszként erre: 16305. - Fagyi23)
2016. jan. 7. 20:15
Megértelek nekem sincs....
16305. Fagyi23 (válaszként erre: 16304. - Heni-8)
2016. jan. 6. 18:58
Én nekem meg jövő héten kellene, de semmi kedvem nincs most... 😑
16304. Heni-8
2016. jan. 6. 16:48

Általában 4-ig lehet telefonálni.

Ildia jobbulást!

Lányok volt már valaki Fülöp dokinál? Nekem 22-en kellene mennem.

2016. jan. 6. 15:09

A Kaáliban hány óráig vannak bent?

Ildia, jobbulást, én hagymateát szoktam inni megfázáskor. torokra pedig feketeretekbe üreget vájni, abba mézet tenni, és amikor elfolyósodik (ált. egy éjszaka) akkor kiskanállal kiszedni és elfogyasztani.

16302. Ildia (válaszként erre: 16301. - Fagyi23)
2016. jan. 6. 11:24
Köszönöm szépen.Nálam egyébként nem az a baj,hogy nem akarok tisztulni,mert az megy,hanem,hogy mindig visszaesek.Teljesen nem tudok kijönni belőle. Sajnos mindkettő lombikom előtt is meg voltam fázva. Akkor nem szedtem gyógyszert,próbálkoztam ezzel-azzal,nem sok sikerrel.Gondolom nagyon gyenge az immunrendszerem.
16301. Fagyi23 (válaszként erre: 16300. - Ildia)
2016. jan. 6. 10:01

BÚÉK mindenkinek!!!

Nekem a torkomra az alábbiak szoktak beválni:

- tamtum verde szopogatása lefekvéskor

- a torkom egy sállal körbe tekerem, amin van egy földmágnes, ettől nem szárad ki.

- ha nagyon rossz akkor ezeket még nappal is használom

- ha még az sem segít, akkor lefekvéskor databolj fel egy vöröshagymát, tedd be a sütőbe és piritsd jól meg. Mikor kiveszed, tekerd bele valamibe (én egy textill pelenkába szoktam), kötsd fel a torkodra, és úgy aludj.

Takóny kór ellen:

Óránként vagy két óránként (attól függően, hogy mennyire vagy benne) gőzölj kamillával. Az segít tisztulni.

- ha nagyon durván benne vagy a kamilla helyett vöröshagymát tegyél a forró vízbe.

A c vitamin evése és tea ivása javasolt a fentiek mellett.

Jobbulást!!!

16300. Ildia
2016. jan. 6. 09:44
Bocsi csajok,hogy ilyen témával jövök,de nincs valami tuti tippetek megfázásra? 2 hete benne vagyok,szedek vény nélküli gyógyszert is,de egyszerűen nem tudok kimászni belőle. Ha kimegyek városba,vagy akárcsak boltba is,másnapra újból fáj a torkom és nem untatnálak titeket a zsebkendőm tartalmával.Oké,hogy tisztulok,az Angyalkám szerint szakrálisan is,de ez azért mégiscsak sok.Jövő héten már műtétre kell mennem,nem akarok addigra még mindig göthös lenni. A legszebb az egészben,hogy időnként fájdogál a méhem. Hogy az is mitől van? Nincs se jó kedven,se lelkesedésem,pedig olyan szépen láttam a jövőt még pár napja is.
2016. jan. 5. 17:32

Sziasztok! Boldog új évet kívánok !

A súlyos témához annyit, hogy az nálam is nagy gondot jelent, már ha ránézek a kajára attól is hízok.7 éve is a jelenlegi súlyomat nyomtam, akkor derült ki a pajzsmirigy alulműködés. Akkor egy év alatt 1200 kcal-s diétával lement 40 kiló. Sajnos nem volt elég kitartásom tovább csinálni, így évente szépen kúszott vissza 10-15.

2016. jan. 5. 17:02

Helló lányok!

Minden kedves sorstársamnak nagyon boldog Babás évet kívánok! :)

16297. mandella
2016. jan. 5. 11:30

sziasztok csajok, én is beállok a kilókkal küzdők sorába, ma kezdtem újra a számolgatást, diétát, baromira nem könnyű, de muszáj, mert visszajött mind, ami októberig lement :/

vérciki. de ha már így alakult, nagy nehezen nekiduráltam magam, és nagyon remélem, hogy sikerül! hajrá többiek is!

2016. jan. 5. 07:40

Én is +3kgt híztam a decemberi stimutól. Ami sajnos meg sem akar indulni lefelé :(

Én elkezdtem update menüt rendelni (egyszer már bevált) és futópadon gyors séta. Márciusban újra megyünk, addigra le kell dobnom :)

16295. Heni-8
2016. jan. 5. 02:25

Köszi lányok! Igyekszem nem ezen kattogni, remélem mire újra kezdünk minden helyre jön.

Szilvácska! Tényleg nagy szerencséd van maradjon is így!

16294. Ildia
2016. jan. 4. 11:39
Rajtam is van a stimuk miatt +7 kg és ez engem is megvisel,lassan semmi ruhám nem lesz már jó rám. Én testkontrollozni kezdtem most el,ami végül is nem diéta. Egyszer már lefogytam vele.Nemsokára én is kezdeni fogok,de előtte mégy egy aspirációs műtét....:-)))
16293. LiliRóza
2016. jan. 3. 19:25
Én 3 kgot híztam az őszi kezeléstől. Meg a karácsonyi menük hozzá :-). Tornázgatok februárig aztán újra belevágunk :-).
16292. mindy2002 (válaszként erre: 16290. - Heni-8)
2016. jan. 3. 16:20
Tudom mit érzel, én is 10kg-ot híztam 3 hónap alatt. Nekem is a futással sikerült lefogynom. Szóval stimu alatt is alatt sportolni? Tök jó. Kicsikém ne add fel. Én most érzem, egy év után, hogy újra készen állok. Januárban minden lelelet beszerzek és kiphinten, lazán nekivágunk! Hiszem, hogy mindenkinek, aki végigment mind ezeken, igenis jár az anyaság!!!!
16291. szilvácska81 (válaszként erre: 16290. - Heni-8)
2016. jan. 3. 14:56
Gondolj arra,ha múltkor sikerült lefogynod tuti most is menni fog😉Ha sikerül a lelked is jobban lesz és akkor folyt kövNekem eddig szerencsém volt,nem viseltek meg a stimuk, se hízás se rosszul létek,remélem most is így lesz (mondjuk én szurik alatt is futok ugyanúgy, lehet ezért)
16290. Heni-8 (válaszként erre: 16289. - Szilvácska81)
2016. jan. 3. 13:17

Jaj de jó! Szorítok nagyon!

én most lelki beteg vagyok az elmúlt egy éves +15 kg miatt. Fogalmam sincs van-e erőm újra menni valaha.....

Ildia! Te, hogy vagy?

16289. szilvácska81 (válaszként erre: 16288. - Ildia)
2016. jan. 3. 11:18
Szia! Én jelen😀Már 6 napja szedem a Norcolutot, hogy eltoljuk a mensit,hál Istennek sikerül is!Jövő hétvégén megjön és indulás!!Már alig várom,sztem most sikerül:))
16288. Ildia
2016. jan. 3. 10:57
Mizu lányok?Hol vagytok és főleg:Hogy vagytok?
16287. keditke3
2016. jan. 2. 07:11

Ne haragudjatok lányok,hogy fel hoztam a témát!!!

De sokunkat érzékenyen érint!!!

Kívánom mindannyiótoknak ,hogy az új év,hozzon Nektek legalább egy babát ,egy boldog .szép családba! :-)

16286. emilyrose
2016. jan. 1. 18:29
Ez a "Testvérben az erő" engem is felhúzott,mikor szemejött két óriásplakáton 50 méteren belül. Két okból is f.szság. Nem testvérben,hanem családban az erő. Nem a plakát miatt kapunk a fejünkhöz,hogy jéé, tényleg,legyen még egy gyerekünk.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook