Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Köszönjük a gratulàciòkat❤
3 sikertelen inszeminàciònk volt a Kaàliban,majd egy lombik stimulàciò,ahol leszìvàskor nem lett petesejt...de egy tüsző bentmaradt,a kisfiam vègül spontàn fogant❤
Mindennek ellenère mègis a doktorùr volt az,aki elindìtott minket ezen a nehèz ùton,ès a sikert is àltala èrtük el.
Én se értem az egészet. A HSG 2018. Februárban volt a másik pedig 1 hete. A 3. beültetés sikerült, de sajnos a 12. héten már nem volt szív hang. 😢
Most váltottam nőgyógyászt és Ő gyanakodott endometriózisra, de szerencsére nincs.
Én se szeretnék addig újra belevágni még nem járok jobban utána, de a dokit hiába kérdeztem, h hova menjek mit csináljak még. Annyi volt a válasz, h ami kell a lombikhoz már a Kaáli úgyis megnézette. A páromnál csak a tbs sperma vizsgálat volt meg a tbs genetika , én meg még ezen felül voltam immunológusnál és ennyi.
Te milyen vizsgálatokra mentél?
Szia! Ez nagyon érdekes, sok idő telt el a két vizsgálat között? Ugyanakkor, ha nem is az elzáródás miatt, de valami miatt csak nem estél eddig teherbe. Szerintem az igazi okot kellene kideríteni, hiszen a lombikoknál úgysem volt jelentősége, h átjárhatóak e vagy sem. Én mielőtt bármibe is belekezdenék, annak próbálnék utána járni, h mi az oka annak, h az eddigi 3 sikertelen volt. Milyen vizsgálatokon estetek át?
Nálunk 2 sikertelen volt, a harmadik előtt szerettem volna kideríteni az okát. Sajnos nálunk több dolog is szóba jöhet, amiket megpróbáltuk kiküszöbölni, most ennek várjuk az eredményét.
Gratulálok, jó egészséget és sok örömet kívánok! 🤗🥰
Végre itt a szegedi oldalon is olvasok jó híreket. 😊
Nekem is a Zádori doktor úr az orvosom , én is nagyon bízom benne. 🤞
Sziasztok!
Rövid történetem: túl vagyok 3 lombikon, petevezető elzàrodás miatt amit HSG-vel állapítottak meg.
Most volt laparoscopiám és itt viszont azt állapították meg, h minden rendben és átjárható. Az AMH értékem és korom miatt a doki ugyan úgy lombikot javasol.
Volt valaki hasonló helyzetben? Ti mit csinálnáltok a helyemben, mert még az inszeminációt se mondta , csak, h akár természetes úton is teherbe eshetek. 😉
Sziasztok!
December 4.-èn megszületett a kisfiunk,akit dr Zàdori Jànosnak köszönhetünk😊
Kristòf 3040 gr-al ès 50 cm-rel,programozott csàszàrral jött vilàgra
Lànyok,tartsatok ki a vègsőkig,hidjètek el megèri!
Szorìtunk mindenkinek❤
Szia!
martonvirag@gmail.com
Szia!
Én tegnap voltam nála az intézetben, dolgozik.
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy valaki nem tudja véletlen, nincs-e szabadságon a Márton Virág doktornő? Írtam neki e-mail-t, de nem kaptam rá választ. Szinte azonnal szokott nekem válaszolni. Előre is köszi.
Szia Hope!
Köszönöm szépen a válaszodat. Mivel nemsokára kezdjük a 3.lombikot, így már nincs idő erre a vizsgálatra, de ha szerettem volna is nem lehet, mert beteg voltam ebben a hónapban. :(
Ti mikor kezdtek? Mi a jövőhét közepe felé.
Szia!
Èn is vajdasàgi vagyok,ìrj nyugodtan privàtban ha gondolod.
Szia!
Ilyen formában szoktál tárcsázni: 003662423623? Nekem is mindig felvették eddig.
Ma ünnep van, lehet azért nem veszik fel.
Szeged
6723 Szeged, Csongrádi sugárút 21.
Orvosigazgató: Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +36 (62) 423-623
Ezeket az adatokat találtam ,esetleg ha tud valaki más elérhetőséget.?
Köszönöm a vàlaszokat :)
Próbálkozom tovàbb :)
Szia! Sok a külföldi Szegeden, ugyh ezen ne izgulj, ez nem akadály. Sokan tolmáccsal jönnek, mert egy vak hangot nem értenek magyarul.
Nagyon fura, h nem veszik fel mert a szombatot leszámítva nekem mindíg néhány csörgés után felvette valaki. Soha nem volt még olyan h ujra kelljen őket hívnom mert nem vették fel.
Biztos, h jó számot hívsz?
Azt írtad, h a Szegedi klinikát hívtad. Ha ez nem elírás akkor az lesz a gond, mert bár néhány éve még a klinikán volt a Kaáli, de már jó ideje elköltözött. A kaali.hu-n megtalálsz minden lényeges információt. Ha van kérdésed írj nyugodtan!
Sziasztok!
Szeretnék Tőletek segítséget kérni...
Vajdasági vagyok, lombik beültetésre lenne szükségünk,mivel már évek óta próbálkozunk és nem jön össze a baba,kiderült hogy elég sok problémám van ezért nem sikerül.
Nálunk baromi lassan halad a dolog,nem tudom ez normális e de 1 év alatt szinte semmi konkrét dolog nem történt.
A kérdésem az lenne,tudjátok e hogy elvállalnak e attól hogy nem Magyarországi vagyok.?
Mennyire vagytok megelégedve az intézettel,tudnátok e ajánlani valakit akihez menjek? Már 2 napja hivom a szegedi klinika számát de még nem vették fel eddig sosem :-(
Köszönöm.
Köszönöm!
Miből gondolta, hogy nincs immunológiai ők?
Szia.
12000 volt a konzultácio.
A vérvételi eredményeim alapján immunologiai ok nincs.
Az egyik eredményem/leiden mutácio-azt hiszem/ alapjàn azt javasolja hogy szedjem az aspirin protectet, és ha indul a ciklusom akkor a clexane inj.megprobalhato..
De ő megkérdezne egy haematologust is..elmondasa szerint ez egy kapaszkodo, mert igazábol nem làt gondot immunologiai részrol...
Most ugy döntöttem, hogy elmegyek a Papp Éva Drnőhöz a klinikàra..ő genetikus...ő is mondjon egy véleményt...
Több szem többet làt...
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018