Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Sziasztok! Tudtok már valamit? Lehet már időpontot kérni telefonon?
Meg egy olyan kérdésem lenne, h most akkor a kötelező vizsgálatok ingyenesek? pl. mell Uh stb.
Libabőrös lettem 🤗.
Gratulálok és nagyon vigyázz magatokra, meg néha írd meg, hogy vagytok 🙃
Kimaradt 1 Gonapeptyl és 5 db 0,4-es Clexane-t szívesen oda adnám akinek szüksége van rá :)
Szombaton Szegeden átvehető :)
Sziasztok!
A szegedi Kaálinak van ügyfélfogadási ideje? Konkrétan telefonálni szeretnék, de bármikor próbálom nem veszik fel....
Na hát nem lesz belőle semmi , ma felhívtak, h csak receptet írnak ki.
Mondtam is a nőnek, h tegnap még nem ezt mondták. Én is csodálkoztam, mert a magánrendeléseket is lemondták.
Na reméljük hamarosan vége lesz ennek.
Hát elvileg a Korányi fasor 8-10, Csajbók Éva doktornő. Mèg nem voltam itt, most hívtam őket és azt mondták, h majd aznap hívnak telefonon ha rajta vagyok a listán.
Ezt mondjuk nem értem, azért nem két perc alatt tudok oda érni. Köszi a választ.
Szia!
Megkerdezhetem, hogy hol fogadnak? Nekem jövő hétre lett volna időpontom az endokrin ambulanciára, de ott nincs most ellátás.
Amúgy háziorvos tud adni beutalót.
Szia, nekem hétfőn volt transzferem. Óriási mázlim volt! Szerintem aznap volt az utolsó nap amikor még visszaültettek babákat és fogadtak pácienseket.
Az intézet bezárt bizonytalan ideig. Figyelni kell majd a honlapjukat, hogy mikortól lehet újra menni.
Sziasztok!Pénteken volt a transzfer.Napi 2szer cyclogest kúpot használok.Tényleg ennyire puffaszt vagy lehet ez másnak a jele?A 2.lombikunk,az elsőnél proliutexet szúrtam és crinone gélt kaptam.Ott nem volt ez a puffadás max 2-3napig.
Köszönöm a válaszotok!
Sajnos nem sikerült még megtudakolnom,hogy lehetséges e :(
Holnap kezdek 🍀
Igen muszáj :)
Mert következő Csehországban lesz :)
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018