Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Szia Hope. Merre mentetek tovább végül? Én is hasonló cipőben járok. Billegek hogy menjek v maradjak.
Köszi
Szia
Igen szükséges, a kezelő orvos mondja meg, hogy mikor kell levetetni.
Szia! Én is Dalma Drnőnél voltam 3 sikertelen transzfer után most megyünk nemsoká Győrbe. Nálunk teljesen más a helyzet, elsősorban férfi probléma miatt lombikozunk. Van egy face csoport Dr Fülöp Vilmos infók. Nem tudom ismered e? Ott nagyon sok mindenben tapasztaltak a lányok. Vetélések esetén meg a legprofibb az országban Fülöp doki. Mielőtt bejelentkezik hozzá valaki érdemes informálódni a csoportban mert elég érdekes stílusa van a dokinak és embert próbáló dolgokat követel meg a betegeitől. Sok szerencsét!
Ja és ha úgy érzed, h lépned kell Szegedről ne félj megtenni. Én már a második után menni akartam, de a férjem meggyőzött, h maradjunk és kényelmes is volt hiszen ott már mindent ismertem. Az utolsó után viszont már teljesen biztos voltam benne, h nem pazarolhatok el ott több alkalmat. Nálunk mint mondtam teljesen más a helyzet, sajnos egyszer sem indult el semmi, és a sejtek is nagyon gyengén osztódtak minden alkalommal és sajnos senkinek sem volt Szegeden mégcsak ötlete sem a helyzet megoldására.
Sziasztok!Szegedre a kaaliba járok. Dalma doktornő a kezelő orvosom.
Kettő sikeres beültetésem volt, de nem maradt velünk. Majd jött egy következő, nem találta egészségesnek a biológus az egy megtermékenyült embriót így nem lett beültetés.
Majd még egy nekifutás most szeptemberben, 3 hétig szúrtam magam lassan a célba értek a tüszőim méretei, mikor elkezdtem vérezni. Így a kezelést leállította a doktornő.
Aznap délután vérzés, ez tartott 2 napig, majd vége. Rá 2 napra újra vérzés 2 napig, majd semmi.
Október 4-én vártam a következő havim, de azóta semmi.
Mit javasoltok, milyen irányba induljak tovább?
Az okot, a hibát keresem.
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. Semmi különöset nem mondtak, ők sem tudták rá a választ....
Kb.1 hét és indul az 5.stimulációm, remélem ezzel már minden rendben lesz.
Szia.
Nem sikerült. Valószínűleg nem is ágyazodott be. Gondolom nem is igazán fejlődött tovább 😔Mondtak valamit ez miért lehet? És mit tegyetek a következőre?
Szia!
Megkérdezhetem, hogy mi lett a végeredménye a beültetett embriónak? Nekem a 3.lombiknál fejlődtek lassabban, sajnos nem lett belőle terhesség. :(
Sziasztok!
Volt akinek picit lassabban fejlődött az embrió és babó lett belőle? 😊Nekünk csak egy embriónk lett de egy nappal ő is le volt maradva a fejlődésben de úgy gondolták érdemes visszaültetni mert ha lassan is de fejlődik mindennap.
Azt nem tudom, hogy vérvétel lesz e :)
Tesóm orvosa Ő kért nekem is időpontot. 4 hónap lesz a 2 baba között :)
Ez a kombinált teszt, ami uh+vérvétel? Ő profi diagnoszta, nekünk a kicsiknél 12 hét + 5 naposan uh alapján egy fiú, egy lányt mondott. Bejött 🙃 .
Majd írd meg, hogy mi volt.
A Kaáliban beindult már az élet?
Nem csináltatom meg egyiket se :)
Fiatalok vagyunk mindketten,bízom a babában, hogy minden rendben lesz.
30-án megyek Sikovanyeczhez 12. genetikai uh-ra :)
😃 azt hiszem, annyira nem bánod azért. Nekem az első babával 16-ik hétig tartott a hányinger, a kívánosság végig (banán, lasagne, palacsinta), az ikrekkel többet hánytam, aztán diétázni kellett a cukor miatt. Kitartást!
Nifty vagy Prena-tesztet csináltatsz?
Nem vmi jól 😃
Hányingerem van, émelygek egésznap, nincs sok étvágyam 🙂
Ha eszek akkor is savanyú káposztát vagy sós chipset kívánok.
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018