Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Ezt én is pont így gondolom.
Nem találtak bajt, csak az IR-t. Az már rendben van.
Viszont ma nem vették fel a telefont. Akkor szerintetek hétfőn mindenképp menjek be? Vagy telefonáljak reggel? Az a baj, hogy nem vagyok szegedi. A másik párnak Dalma azt mondta, hogy menjenek be 7:30-ra.
Köszönöm!
Bízz abban, hogy most sikerülni fog! Nálatok van valami probléma?
Elhiszem, hogy ennyi elég, nagyon megterhelő minden szempontból. Nem győzöm a testemet rendbe tenni a lombikok után. Mindig jön vmi sz. r utána.
Sajnálom 😞
Én most próbáltam meg először és utoljára. Nekem ez elég volt, előtte a 4 inszemmel. Így se akartam szteroidot szedni.
Nálam minden rendben ment. Nem is fájt semmim a leszívás után 2 órahosszáig, na de utána!! Itthon fetrengtem... Kaptam még Prednisolont (szteroid), meg progeszteront. Mire minden gyógyszert bevettem, jól lenyomtak és elaludtam. Mára már jobb, tudom tenni a dolgom, de dolgozni nem mentem.
Mivel nem értem el a Kaálit, ezért csak hétfőn tudom meg, hogy mi a helyzet a 3db petesejtünkkel.
Köszönöm szépen.
Andrológus Dr Pásztor Norbert, magánrendelése a Mikszáth Kálmán utcán van. Mi is hozzá mentünk, átirányított minket a női klinikára az andrológiára, ahol tb-re történtek a kivizsgálások Szöllősi professzornál és nála.
Sziasztok.
Veronika27, szurkolok.
Mi tegnap voltunk az első konzultáción. Természetesen életmódváltásra és vitaminok szedésére lettünk ítélve, de valahol sejtettük, hogy ez lesz. És első körben andrológushoz is el kell mennünk. Tudtok jó szakembert?
Szia Moncsika!
Először is drukkolok, hogy minden rendben legyen !
Másodszor pedig mivel te már átestél amin én még csak fogok kérhetek egy kis infót tőled ?
Nekem tegnap volt petesejt leszívásom és a doktornőm azt mondta , tájékoztatnak a biológusok hogy mennyi petesejtet sikerült megtermékenyíteni. Viszont senki nem értesített .... vagy fére értettem nekem kellett volna telefonálnom ? Egy kicsit aggódom remélem minden rendben lesz .
Előre is köszönöm !
7:45-kor kerültem sorra és 9:30 körül volt eredmény.
Igen, vérzés alatt van ultrahang.
Szia!
Igen, amikor megjön, telefonálsz. Kivéve, ha csütörtökön jön meg, akkor péntek reggel fél 8-ra kell menned. Ha szombaton, akkor hétfőn kell menned. Lesz vérvétel, hüvely uh és ha minden rendben, akkor felírják a szurikat. Viszonylag sokat kell várni, arra számíts,főleg hétfőn és pénteken.
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018