Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Sziasztok:)
Tud valaki nekem meddöségi genetikust ajánlani? Van egy pesti Drnö nevem,szegedi vagyok.esetleg a közelben?
Legközelebb én is kérek progeszteron injekciót.
Dalma az orvosom, de kipróbálnám Zádorit szívesen, mert nagyon szimpatikus.
Mind a 3 más volt. Mondjuk az első kettőnél a szurik egyformák voltak csak a mennyiség nem. A 3.- nál viszont totál más és végig szúrtam a clexanet + a progeszteron is szuriba ment és szájon át.
Neked ki az orvosod?
A 3.-nál mást kaptál, vagy csak többet?
39 vagyok.
Köszi , már én is olvastam, de most egyenlőre nem szedek semmilyen gyógyszert. Az első kettőnél 3 és abból 1 termékenyült meg, a 3.- nál 6 és abból 4, de fagyasztani sajnos nem lehetett.
Megkerdezhetem Te milyen idős vagy?
Szia! Köszi, h írtál. Akkor az ismerősöd biztos nem tb-sen volt.
Én egyszer csokit akartam adni az injekciót adó nőnek, de nem fogadta el. Az elején elég sokat bejártam, h beadják, de már azóta nagyon belejöttem.
Nekem az első volt.
Nálunk minden oké, nekem csak kezelt IR-em van. Így sem sikerült.
Szia!
Bocsánat, hogy beleszólok ebbe a pénzadás dologba...
Van egy ismerősöm, aki pénzt szeretett volna adni a doktörnőjének, de ő azt mondta rá, hogy kifelé menet a pénztárnál tudnak majd fizetni. :)
Mi egyszer adtunk neki virágot nőnapra, és azt mondta a férjemnek, miközben adta át a virágot, hogy mindjárt megverem önöket. :)
Nálam van a gond,mindkét oldalon el van záródva a petevezetőm és alacsony az AMH is. Más vizsgálat eddig nem nagyon volt. A paromnál is csak amit a Kaáli kér, nála az okés. Az első kettő el sem indult, a harmadik beültetés sajnos missed ab lett. 😢
Neked ez hanyadik lombik?
Szívesen.
Frissen érdemes csináltatni mindent. Amit csak tudsz, tb-re csináltass meg. A Kaáliban az első konzultáció és első ultrahang fizetős, a beavatkozás tb-re megy. De ha ott szeretnél vérvizsgálatot, vagy pluszban akármit, az minden fizetős. Vitt eredményeket elfogadnak, persze. Én mindent vittem, semmit sem csináltattam ott.
Nekem volt csomó magánlaboros kivizsgálásom, az rengeteg pénzt elvitt, maga a hormonok, gyógyszerek meg vitaminok kb. 100ezer Ft-ba kerültek.
Szerencsére vannak még rendes orvosok is.
Előre tényleg nem tudni, hogy reagálsz a kezelésre..
Én 2 orvossal voltam onnan kapcsolatban, mindkettő kedves és normális volt.
Köszi, szerintem is így van. Sajnos mindenki olyan okos, pedig ezt csak az érti meg aki benne volt.
De jó, h Neked 3 baba is sikerült, sok boldogságot hozzájuk. 🤗
Szia. Attól függ hogy kihez mennél.
Én 2 hónapot vártam a konzultációra, majd rá 7 hónapra volt a lombik, Szöllősi doktornőnél.
Vizsgálatok: minden...
Rákszűrés, bakteriológia, gomba stb... Mellvizsgálat, némi betegségek vizsgálata, pajzsmirigy,AMH, női hormonok, műtéthez EKG, véralvadás, vércsoport, stb... Férfiaknál spermiogram és nemi betegségre szűrés, vércsoport. Ezek jutottak eszembe hirtelen.
Sziasztok! Olvasgattak vissza az infókat, de sajnos erről nem sokat találtam.
Mikorra adják az első alkalmas időpontokat most?
Milyen vizsgálatokat kérnek? A TB-s lombik időpontok hol tartanak?
Köszönöm,ha valaki tud segíteni!
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018