Szar anyának érzem magamat, mert akkor vagyok jól, ha a... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Gondoltam,,bár ettől még ne ostorozd magad,nem hiszem hogy te tehetsz róla.
Tanácsot adni meg sem próbálok,,hisz nyilván beszéltél már vele.
Te meg milyen jogon ítélkezel felette? Nem ismerjük a körülményeket. Mi az hogy valamit nem csinált jól? Lehet hogy nem jött még neki össze a saját lakás. Nem mindenkinek van ám saját háza, lakása amint eléri a felnőtt kort.
Nekem is felnőtt fiam van, nem messze lakik tőlem, és én szeretem ha hazajön. Nagyon sokat segít nekem. Elvisz vásárolni, ha elromlik bármi mindent megcsinál nekem nem kell szerelőt hívni. Sokszor elhívom őt ebédre. Én is rosszul csináltam szerinted valamit mert ilyen még mindig a kapcsolatunk?
Lehet, az ő fiának annyira más a természete hogy az zavarja őt ha otthon van. Vagy nem tudhatjuk mi. De nem ítélkezünk senki fölött!!! Pláne ismeretlenül. Milyen jogon? Az ilyenen mindig felháborodok.
Elolvastam,,én nyilván másképp értelmeztem mint te.
Viszont a hsz.lényege akkor is megállja a helyét.
Sajnálom,,de nyilván nem csak az a baj hogy még otthon van.
Van ott más is.
Szar anya éppen nem vagy emiatt, de azért valamit csak nem csináltál jól, ha még mindig a nyakadon él a fiad. Tessék szépen mondani neki, hogy élje külön az életét. Hidd el, nem lehetetlen, sokan meglépték már.
Egy bizonyos kor felett, az ember szerintem jobb is ha a saját életét éli, nem pedig alárendeli magát a felnőtt gyermekének. És ha elköltözik, még annak is jobban tudsz majd örülni, ha 1-2 hetente hazamegy egy vasárnapi ebédre. :)
További ajánlott fórumok:
- Egész nap reszket a gyomrom, erősen ver a szívem, reszket a kezem, rossz a közérzetem és fáradtnak érzem magamat...Mitől lehet ez?
- Mit tegyek, ha sokszor nem érzem már különlegesnek magamat? Mi az oka?
- Vajon mitől lehet, hogy túlsúlyosnak látom magamat, pedig a kilóim alapján nem vagyok az?
- Ki vagyok én? Akinek mások látnak, vagy akinek magamat látom. Külső-belső.
- Hülye vagyok, mert nem tartom magamat a népi bölcsességhez,...
- Ha valahol valami hiba merül fel, hajlamos vagyok magamat...