Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Számítson vagy ne számítson? Eddigis tudtam ezt, de most felteszem. fórum

Számítson vagy ne számítson? Eddigis tudtam ezt, de most felteszem. (beszélgetés)

❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
54. d71ef05a8e (válaszként erre: 53. - 0e5366b520)
2012. okt. 6. 07:16

És ezekkel a morzsákkal állandóan fenntartja benned a hitet, hogy akkor mégis nagyon fontos lehetsz neki. Nézd, döntsd el, hogy mennyi értelme van egy virtuális és örökké virtuálisnak meg is maradó kapcsolatnak, és dönts, hogy neked ez jó-e hosszú távon. Én pusztán abból tudnék erre válaszolni, hogy hány kérdést tettél már fel itt ezzel kapcsolatban.

lelki szemetesnek, vagy fejezzük kis romantikusabbna: lelki társnak jók vagytok egymásnak, de ennél több és közelibb sosem lesz a kapcsolat. Hány hús-vér emebrt hanyagolsz valoyn miatta? Inkább valódi kapcsolatokra hazsnáld fel ugyanezt az energiát szerintem, jobban jársz. GOndolom, ő sem vet meg időközben egy-két hús-vér leánykát, még ha nem is tud olyan mély értelmű beszélgetéseket folytatni velük, mint veled.

2012. okt. 5. 19:38

Annyi csoda van az életben.... istenem...

Ezt sajnos nem írhatom le. De most elmondott nekem valamit (személyes dolgot), amit nem hiszem hogy sok embernek elmond.

52. d71ef05a8e (válaszként erre: 6. - 0e5366b520)
2012. okt. 5. 16:30
Megkérdezted, hogy fontos vagy-e neki. Szerintem egyenes választ adott a látszat ellenére. nem akar tőled semmit, és nem akarja, hogy te akarj tőle bármit. Akkor annyira nem lehetsz fontos, hiszen ha az lennél, a távolság nem akadály lenne, csak egy megoldandó feladat. És nem kéne a sokadik fórumot megnyitnod a szerelmi kétségeiddel. Nem bántásból írtam ezt, ne vedd annak. De gondolom őszinte véleményeket vártál.
51. Styxia (válaszként erre: 45. - 0e5366b520)
2012. okt. 5. 16:25

szóval nekem megfordult egy pár dolog a fejemben most hogy kicsit érthetöbben leírtad mire gondolsz.

Sajnis nekem is az fordult meg a fejemben, hogy lehet talált magának valakit, és gyáva ahhoz hogy azt mondja, most téged szeretne egy kicsit "vakvágányra tenni".

Másrészt, ahogy leírtad a dolgot, szerintem az lenne a legjobb hogy kb. pont így ahogy ide írtad, megmondod neki hogy mit gondolsz erröl az új "stílusról"/fázisról amit most igyekszik magára ölteni.

A távolság pedig nem akadály, amikor a párommal megismerkedtünk majdnem 900kilométer választott el bennünket:)

50. 0e5366b520 (válaszként erre: 46. - Mirror)
2012. okt. 5. 16:02
Köszönöm. :) Úgy tűnik most, hogy így leírtam, már nem vagyok olyan érdekes. :D
49. Regin_a (válaszként erre: 43. - Kékpille)
2012. okt. 5. 11:26

Szánalmas!!"

Ha végigolvasod a nyitott topikokat, elöbb utóbb te is csak "szánalmasnak" fogod itélni a nagy összevisszaságot és nem azokat akik gúnyolódnak

A gunyolodas ugyan rossz szó ide

Inkább ekézés, mert igencsak nem érteni mi a gondja és mit szeretne

Csak más sorrendbe rakja mindig azt a 32 betűt ami a magyarban van

48. Regin_a (válaszként erre: 23. - 0e5366b520)
2012. okt. 5. 11:18

" Már tudom miért van többségben fiú haverom"

[link]

47. memimemi (válaszként erre: 45. - 0e5366b520)
2012. okt. 5. 09:59
Szerintem van valakije és nem tud dönteni. Bűntudata van, hogy megbánt, ezért próbálja játszani a fene nagy tudatosságot.
46. mirror (válaszként erre: 45. - 0e5366b520)
2012. okt. 4. 20:01
Nah Kicsilány, végre értelek!!! Már az elején ilyen tisztán kellene fogalmaznod a fórumaidban, és mindenki értené mire gondolsz, vagy mit szeretnél!
2012. okt. 4. 19:33

Nekem is áltudománynak tűnik, bár én nem hiszem hogy szánt szándékkal előadna nekem egy mesét. A gondolkodásmódja érthetetlen. Olyan mintha egy szerepet játszana, ami nem önmaga lenne. Ezelőtt másabb volt, jobban kiadta magát, és most amióta fejébe vette, hogy megváltozik a tudatosság felé, azóta csak azt érzem benne, mintha még önmagához sem lenne őszinte. Ha valóban fejébe vette a dolgot, akkor azt mondom, hogy addig amíg ennyire erőlteti a tudatosságot, soha a büdös életbe nem lesz az! Mert a tudatosságot ha erőltetned kell, és szánt szándékkal bele kell vinned valamibe, akkor ott már baj van... Akkor csak fel akarod húzni mint egy ruhát, vagy leplezni akarsz vele valamit. Az ő esetében az érzelmeket. Azt válaszolta, megrökönyödve, hogy tudattalan lenne attól, ha azt mondaná - ha kimondaná - fontosak vagyunk egymásnak... Múltkor megmondta, hogy szeret, de nem kéne. Olyan érzésem van, mintha a szívét és az eszét nem tudná kiegyenlíteni magában. Így végeredményként mindkettő hamis. Jobb szerettem amikor még tisztán adta elő magát, és nem kutyult bele mindenféle hülyeséget. Ő gyáva, és nekem az a véleményem, hogy a tudatosság nem fél. nem önző. Nem tesz tönkre.

Egyébként az internetes barátságaidon nem vagyok meglepődve. :) Örülök, hogy ezeket leírtad, mert akkor látom, hogy végül is igazam van abban, hogy a távolság nem lehet akadály... Vele is ilyen szintű barátságom van (vagy valamilyen kapcsolatom, fene se tudja már :P), talán pont ezért mászok le ilyen mély medrekbe ha róla van szó. Mi is adtunk egymásnak ajándékot, volt már nálam, segítettük egymást, támogatott jóban-rosszban, hajnalban hívhatjuk egymást ha van valami. Tulajdonképpen most is ezt teszi, még mindig. Csak mintha őrlődne, hogy helyes e ez.

44. 9f98008a3b (válaszként erre: 42. - Styxia)
2012. okt. 4. 19:28
Te túl komolyan veszed a számokat.... :)
43. kékpille (válaszként erre: 41. - 0e5366b520)
2012. okt. 4. 19:28

Nem folytam bele mélyen a témába, ez az első alkalom, hogy hozzá szólok.

Elsősorban Neked: nem kellene fél év alatt 36 fórumot kiírni olyan témákban, amit rajtad kívül a kutya sem ért. Az választ úgysem itt találod meg, mert nem ismeri senki a személyiséged, nem tudhatja senki, hogy ha leírod azt az egyszerű szót pl.:fehér, a Te lelkedben az mivel társul.

A többieknek, akik szinte vadásznak ennek a ... fórumozónak a megnyilvánulásaira: nem kötelező mindenhez hozzászólni!! Ha nem tetszik, át kell lépni rajta.

De úgy veszem észre némelyek élvezik, ha gúnyolhatják a másikat!

Szánalmas!!

42. Styxia (válaszként erre: 41. - 0e5366b520)
2012. okt. 4. 19:14

Nem tudom de szeirntem a két dolog igenis összefügg...

Nekünk párommal vannak olyan barátaink akikkel évek óta együtt játszunk a neten, és van akivel még soha nem találkoztunk élöben, de pl. mesélt egy speciális bonbonról és mondtam mennyire klassz lenne kipróbálni, erre küldött belöle postán két csomagot...

De volt akinek a 30. szülinapjára elmentünk, és bár élöben akkor találkoztunk elöször mégis teljesen úgy fogadott minket mint családtagot...

Egy másik ismerös egyszerüen eltünt, irtunk neki mailt, smst, felhívtuk telefonon semmi...majd fél év után megkeresett minket a telefon szolgáltatóján keresztül, kiderült hogy kórházban volt nagyon sokáig, de újra felvettük a kapcsolatot...és..és...és...lenne még mit mesélni.

Nah szóval én ilyen internetes barátsághoz vagyok szokva...az én szemszögemböl, pedig igenis egy kicsit "hadoválásnak" és áltudományosnak tünik amit a te ismerösöd/barátod magából adott...de ez csak az én véleményem.

41. 0e5366b520 (válaszként erre: 40. - Styxia)
2012. okt. 4. 19:09
Csak a bunkókra támadok rá, akik ellenségesek velem (nem mindig szoktam a válasz lehetőséget használni, csak egyszerűen beírok, és aki nem inge nem veszi magára). Én mint írtam, most csak az elméletről szerettem volna véleményeket kapni (1. hsz). Szóval ne csodálkozz, ha zavart hogy sokan itt egyből azzal jöttek hogy nem kellek neki, stb, miközben ez nem is volt téma.
40. Styxia (válaszként erre: 32. - 0e5366b520)
2012. okt. 4. 19:06

Ne is haragudj, de akkor ha értelmes válaszokat vársz, akkor írj ki értelmesen egy topicot!

Abból amit leírtál ennyire lehet következtetni, abból a két fél mondatból...

Mellesleg itt mindenkinek neki támadsz aki számodra nem szimpatikus választ ad...innentöl fogva meg nem vagy sem válaszra, sem pedig tanácsra szorulva, mert ezek szerint te már eldöntötted magadban hogy hányadán is állsz.

39. 0e5366b520 (válaszként erre: 38. - 9678a02221)
2012. okt. 4. 19:02

- kedvemben járni

- szórakoztatni

- nem cserben hagyni

- vigasztalni

- mutogatni mindenfélét

- megértetni velem mindenfélét

- megtanítani valamire

- rajzolni nekem valamit

- türelemmel lenni

- időt szánni rám

- kívánni

- megtenni a kedvemért apróságokat

- kompromisszumot kötni

Ennyi jutott eszembe.

38. 9678a02221 (válaszként erre: 36. - 0e5366b520)
2012. okt. 4. 18:49
A neten az orszag vegebol mit tud tenni neked?
2012. okt. 4. 18:46

Ja igen!

Száraz a borsó, vágod!???? :D

2012. okt. 4. 18:42
Klasz, most miattatok mindenben kételkedek, amit mond vagy tesz nekem.
35. 9678a02221 (válaszként erre: 34. - 0e5366b520)
2012. okt. 4. 18:19
Az a baj hogy aki ertelmi fogyatekost jatszik az te vagy..Kb egy epkezlab mondatot nem tudsz leirni:)Ha masok levagjak,hogy mirol is van szo,akkor miert nem azokkal beszeled meg a vilagrengeto gondjaidat,miert itt farasztod a Hoxa joravalo tagjait agyilag?
2012. okt. 4. 18:04
A bibi itt az hogy nem menekül. A másik bibi az, hogy csak ti nem értetek engem, mások levágják hogy mire gondolok épp, és nem kezdenek el értelmi fogyatékost játszani.
2012. okt. 4. 17:48

Én megértem a pasit, hogy menekül....

Teljes mértékben támogatom!

Ennyi ésszel meszelhetnél is....

32. 0e5366b520 (válaszként erre: 30. - Styxia)
2012. okt. 4. 17:10
Felvesz. Ez az egész topik most nem is erről szólt volna, de még ő sem erre akart kilukadni... de minek is mondom...
2012. okt. 4. 17:08
Egyébként ő is olyan típus akit általában senki nem ért, szóval nem csodálom hogy ti hitetlenkedtek.
30. Styxia
2012. okt. 4. 17:06

húha...nagyon intellektuálisnak akart tünni ezzel a válasszal...

Én leegyszerüsíteném annyira hogy: Ne fuss olyan szekér után ami nem vezs fel!!!

29. 0e5366b520 (válaszként erre: 27. - Cicakaktusz)
2012. okt. 4. 17:06
Lol, ezt most elképzeltem egy karikatúrába :D
2012. okt. 4. 17:05

Nem magyarázok bele semmit, figyelj basz*k az én beszélgetek vele, vagy te?? Csak azt írom le, amit tapasztalok. jah, és képzeld - láss csodát- ma is nagyon jól elbeszélgetünk, magától keres hogy megmutassa a rajzait, vagy valami vicces képet, vigyázott hogy ne boruljak ki, tegnap is kiállt mellettem amikor nyűgös voltam a fáradtságtól, és ugyanúgy elmagyarázza ha valamit nem értek mint eddig is tette. Tádáámmm! Nagyon bele magyarázom.

De kösz, hogy már megint belemagyaráztátok amiről fogalmatok sincs, ahelyett hogy a világnézetét ítélnétek.

27. cicakaktusz (válaszként erre: 25. - 9678a02221)
2012. okt. 4. 17:03

menekülj, ha kedves vagy magadnak!!

Én mentem!!!

26. 298b15dfdd (válaszként erre: 23. - 0e5366b520)
2012. okt. 4. 17:02
Az íre a pontot!
2012. okt. 4. 16:48
Bakker te tenyleg ennyire vagy?Belemagyarazol mindenfele hulyeseget abba amit mondanak neked,csak azert hogy bebizonyitsd magadnak igenis fontos vagy ennek a pasinak.Ha a szemedbe mondana hogy tunj el balfeneken azt is kimagyaraznad ,ugye?
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook