Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Számítógép függők beszélgessünk fórum

Számítógép függők beszélgessünk (beszélgetés)

1 2 3
20. Pegasus0629 (válaszként erre: 19. - 88e297a0b8)
2009. jún. 9. 23:03
Köszi a tanácsot,megpróbálom holnaptól ezt megcsinálni:)
19. 88e297a0b8 (válaszként erre: 1. - Pegasus0629)
2009. jún. 9. 22:58

Nekem az vált be, hogy egy hétig nem kapcsoltam be a gépet. Rájössz így, hogy mennyi mindenre jut időd a gépezésen kívül.

Ha a munkához, vagy tanuláshoz kell, az ok. de azon kívül másra ne használd egy hétig!!

Tehát a teendőd:

Bezárod a böngészőt, és egyéb futó letöltéseidet, programokat, kikapcsolod a géped, és kerek egy hétig leteszed a nagyesküt, hogy nem kapcsolod be.

Tervezd el a holnapi napod. Menj el úszni, vagy bárhová, tervezz programot (akár egyedül is) és lépésről lépésre tartsd be. Egy tiszta A4-es papír, és lista.

Mindenképp lakáson kívüli program legyen!

Az pedig, hogy úgy érzed, mindenki Téged néz, azzal nem vagy egyedül!!!

Szorítok, tehát:

TURN OFF!

18. Pegasus0629 (válaszként erre: 12. - Makrai.lilla)
2009. jún. 9. 22:57
És mesélj neked mennyire durva ez?
17. frollo (válaszként erre: 16. - Pegasus0629)
2009. jún. 9. 22:55
Te vagy a biztos pont, aki szintén mindig fenn van :)
16. Pegasus0629 (válaszként erre: 13. - Frollo)
2009. jún. 9. 22:52
Igen,Te tudod csak igazán, hogy egész nap fennt vagyok msn-en:)Ha takarítok vagy sütök,akkor is bevagyok lépve, legfeljebb kiírom, hogy nem vagyok gépnél, ez már régen rossz, hogy ki sem akarom kapcsolni
15. frollo (válaszként erre: 11. - Töttike)
2009. jún. 9. 22:50

Én dolgozom napi 10 órákat gépen.. És sajnos a meló miatt is kell neteznem, meg amíg gondolkozik a gép, addig is nézegetek valamit. Itthon meg folytatom, mert azért bentről nem írok hosszabb leveleket stb.

Amúgy hétvégén messze elkerülöm a gépem, ha nincs valami maszek cucc, tehát én kényszerfüggő vagyok :D Legalábbis ez jól hangzik...

14. Pegasus0629 (válaszként erre: 11. - Töttike)
2009. jún. 9. 22:50
Én még suliba járok, addig nemis volt ilyen durva az egész, de már 1 hónapja nyáriszünetem van. Egyébként annyira durva, hogy már a barátommal sem foglalkozom,mert a játékok jobban lekötnek, no meg az msn-en beszélgetés. laptopom van,de egyszerüen nem bírok úhy elmenni mellette, hogy ne kapcsoljam be,már ahogy felkeltem az ágyból:(
13. frollo (válaszként erre: 10. - Pegasus0629)
2009. jún. 9. 22:49

Látlak msn-en ;)

Amúgy ismerem ezt a "mindenki engem néz, olyan, mintha meztelen lennék" érzést :D

2009. jún. 9. 22:46
énis sajna
2009. jún. 9. 22:45

Napi hány óra netezés számít függőségnek szerintetek? Szerintem én még nem vagyok az. Napi 4-5 órát netezek kb. De van egy kisfiam is, ezért sem tudok többet netezni, mert ő azért fontosabb. Meg hát nem is bírja ha többet netezek, akkor már nyafkázik. Úgyhogy ő az első. Amikor meg dolgoztam, akkor nem értem rá ilyesmire.

Frollo, Pegasus, ti munkanélküliek vagytok, vagy otthoni melót végeztek? Vagy a munkahelyen is gépeztek?

10. Pegasus0629 (válaszként erre: 8. - Frollo)
2009. jún. 9. 22:45
:) A 2 függö mi?:)
2009. jún. 9. 22:42

Én már nem függök... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

[link]

2009. jún. 9. 22:34
Én is függök, Pegasus :))
7. cel (válaszként erre: 1. - Pegasus0629)
2009. jún. 9. 22:33
Próbálj meg olyan elfoglaltságot keresni, melyet házon kívül űzhetsz. Nyár lévén strand, nagy séták. Ha ezek nem vonzanak sportolj valamit, a lényeg ne légy mindig számítógép közelben és legyen értelmes elfoglaltságod amit szívesen végzel. Ha így sem megy, fordulj szakemberhez. Sok sikert!
2009. jún. 9. 22:31

Én is inkább itt lógok, mint magoljak; de hosszú szenvedés után muszáj nekiállni a tanulásnak...

Trükköm nincs...

5. Pné Veronika (válaszként erre: 2. - D879a0c5b4)
2009. jún. 9. 22:28
Ez is egy megoldás...De a játékok attól még ott vannak.:-(
2009. jún. 9. 22:28

Ez érdekes...én sosem tudnék függő lenni:) valahogy jobban vonz a jó idő, fürdés, strand, egy jó könyv, bicajozás, traccsparti a szabadban, egy fagyi stb. Ja, és dolgozom és gyerekezek, szóval nem értelek, bocsi

Bár ha rossz az idő, én is itt ülök, net-ezek vagy filmet nézek, de azt jó sokat:DD

2009. jún. 9. 22:27
Áramtalanítsd a géped és tedd el a szemelől vhova....Brutális de (talán) bejön:D
2009. jún. 9. 22:27
Elfelejted befizetni a netcsekkeket :))))
2009. jún. 9. 22:26
Van még valaki aki rajtam kivül függö? Már elegem van magamból emiatt, egész nap itt ülök,mert nem bírom ki, ha nemis a net miatt, mert azt hamar megunom, akkor épp letöltök játékokat és játszom, de már olyan durva, hogy nagyon ki sem mozdulok itthonról, ha meg el is megyek valahova szarul érzem magam az utcán, mindig arra gondolok hogy minden ember engem néz stb. és már utálok utcára menni. Hogy tudnék erröl a gépfüggöségröl leszokni?
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook