Szakítottunk, össze vagyok törve, meg akarok halni, nem bírom ki, segítsetek!!! (beszélgetés)
Spinneli: jó nagy a türelmed, ez tök jó. :D
Lótuszvirág: igen, sokan máshogy élik meg ezeket a dolgokat. :)
:)
van ez így.
tudhattam volna..:)
Hú de elborult a fejem..
akkor ne húzd fel magad azokon akik még csak az út elején tartanak.
a legnagyobb gyengeség.
nem jött össze neki na, hagy menjen békével.
jó hogy nem földhöz nem csapkodja magát-mert még az kéne...
Ez egy erőszakos-egoista kis nő, aki az akaratát akarja érvényesiteni-bármi áron.ennyi.
Értelek, de csak ismételni tudom azt, hogy most nem rólad és a te tapasztalataidról és probléma kezelésedről van szó.
Vannak nálad sokkal gyengébbek.
Ez nem érzelmi függőség-ez egyszerű hisztéria és erőszqakosság, a másik akaratának a figyelembevételének a hiányával.
Irta azt, hogy a srác anyja megkérdezte tőle mikor megys el-ez szégyen, és még ezek után sem kapcsol?
egyszerűen le vagyok döbbenve-némely nő viselkedésén. Sosem tettem volna ezt-pedig ha valaki akkor én tudom mit jelent a fájdalom fizikai lelki szinten.
Én sem így csinálnám, azt próbálom megértetni, hogy a motivációk és a kezelési módszerek mások lehetnek.
Egyetemes igazság nincsen.
Én sem látom, hogy itt egy szeretett kapcsolatról lenne szó, de tökéletesen beleillik a képbe az, hogy itt hisztizik.
Na jó, az, hogy 30 év körüli engem is meglepett.
Milyen etalon könyörgöm, az ha valakivel szakitanak és ezt a cirkuszt csinálja, mint ez a csaj itt.
A vak is látja, hogy nem szerlmes a pasiban csak kapaszkodik és hisztériázik.
Akinek valódi fájdalma van, az elbujik, és próbál feldolgozni, nem ezt csinálja.
Nincs munkája-nincs ki eltartsa-és ezért reszket, nem másért.
9 hónapos kapcsolatnál ezt művelni? szégyen.
Még ha 20 éves lenne-akkor se nagyon érteném meg, de még elmenne talán-talán.De nem egy 9 hónapos kapcsolatnál. Ráadásul az adatlapja alapján 30 körüli..
Bocs a nyiltságomért de ez van.
Te is ismersz érzelmi függőségben szenvedőket, nemde?
aha, csak hogy az utsó kétnapban 2 reg-en folyamatosan ez van-és engem ez már zavar.
Ráadásul ennek a topikinditónak nő létére olyan a viselkedése, hogy soha életemben igy nem viselkedtem egy pasival sem, mert mindig volt tartásom minden helyzetben+ általában az esetek több mint 99%-ban én léptem ki a kapcsolatból.
Egyszóval felettébb érdekes.
pont egyetértett veled, aztán továbbfűzte a gondolatot.
megmagyaráznád nekem, hogy miért cimzed örökösen nekem a szövegedet-mert már nagyon unalmas.
Ha valami közlendőd van, akkor irj privátot, de ezt a kicsinyes játékot, most már jó lenne ha befejeznéd, mert már nagyon unom.
ha egy nő virtuálisan is ellenséget lát egy férfiban, már csak a "fajtátját" tekintve is, valószínűleg be van szarva tőlük.
Szia!
Ne akarj meghalni!
Mindenen túl kell lépni!
Figyelj-nem én inditottam a topikot.
Én csak a véleményemet irtam le a csaj viselkedéséről ebben az ügyben.
szerintem fél tőled.
További ajánlott fórumok:
- Le akarok fogyni, de.. válogatós vagyok, asztmás, és csóró...
- Egy éves kapcsolat után felvettetem az összeköltözést, erre a párom szakított velem egy hét múlva
- Anyámék nem engednek bulizni, össze is vesztem velük, a barátom most szakított velem. Nekem semmi nem jön össze!
- Fél éve szakítottunk, mégis hogy kellene viselkedjek, ha összefutunk?
- Szemét vagyok, mert távkapcsolatban telefonon szakítottam a párommal?
- 8 hónapja szakítottam és még mindig nem vagyok túl rajta.