Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Anyámék nem engednek bulizni, össze is vesztem velük, a barátom most szakított velem. Nekem semmi nem jön össze! fórum

Anyámék nem engednek bulizni, össze is vesztem velük, a barátom most szakított velem. Nekem semmi nem jön össze! (beszélgetős fórum)


1 2
2009. febr. 18. 15:32
Ja, és annó én is mindig öngyi akartam lenni, Aztán úgy döntöttem, nem teszem meg azoknak a szívességet, akik nem kedvelnek, had szenvedjenek csak! : )) Ezzel a hozzáállással már egész vidáman álltam a dolgokhoz.
2009. febr. 18. 15:29

húú, emnnyit tudnék mesélni.. : ))

Mindenesetre a pasidról annyit, hogy veled kellene foglalkozni, nem a szüleiddel. ha tényleg érdekelnéd, akkor törné magát, hogy bevágódjon az ősöknél, még ha nem is őszinte a dolog, csak a békesség kedvéért.

Az, meg hogy 19 évesen nem engednek bulizn..gáz! Hova féltenek már? Aki ennyi idős korára nem tud magára vigyázni!? Akkor a sját nevelésükben sem bíznak. Gondolom haverokkal vagy. ha meg az éjjeli hazaúttól féltenek, akkor van taxi. Bár értem el is jöttek az éjszaka közepén, ha kértem, és nem volt ciki, inkább örültek a többiek is, hogy nem kell hazacsoszogniuk.

sexelni meg drogozni a nap közepén is lehet, ha meg ettől féltenek, akkor naivak..

2009. febr. 7. 07:38
Talán nem elég megbízható a srác?Talán féltenek hogy rossz társaságba kerülsz?Egy buliban bármi megtörténhet,most arra gondolok,ha valami kétes helyzetbe kerülsz,bárki lefényképezhet és feldobja a netre,hogy legyen min csámcsogni,mondjuk az ismerőseidnek.Már 19 éves vagy,és miért baj hogy erről a szűlők is tudnak,hogy hol tartózkodsz,miért nem örülnek,hogy megmondod nekik?Ha valakit nem engednek el a szűlei bulizni,ilyenkor a gyermek kitalálhat akármilyen hazugságot,csakhogy elmehessen,és az meg mire jó.
43. bige
2009. febr. 6. 23:47

" már az öngyi határán vagyok! "

az iwiw-en keringett egy kis szösszenet arról, hogy mi lesz, ha a világot elárasztja a cukiság. Erre azt hiszem ők sem gondoltak....

2009. febr. 6. 22:32

Volt egy barátnőm, akit a szülei nagyon sokáig nem engedtek el sehova, ezért ő rendszeresen kimászott az ablakon... egymás után falta a pasikat, mert persze tőlük is tiltották. Egy részről a szülőket is hibásnak tartom, h ennyire szigorúan fogták, mert egy gyerek annál is inkább menni fog és az ellentétét fogja csinálni mindennek, amit mondtak neki, amitől tiltották és elkezd hazudozni, h a barátnőjénél alszik stb... Bár nekem még nincs gyerekem, nem tudom milyen érzés az a féltés, amit egy szülő érezhet,de meg kéne találni azt az arany középutat, ami mindenkinek jó.

Engem elengedtek már elég korán (a helyi falusi discóba, ahol kb 20an voltak :)) és mindig mehettem, ha betartottam a szabályokat. Éjfélre itthon vagy, ne cigizz, ne igyál (akkoriban a drogozás még nem volt annyira felkapott, főleg faluhelyen..) utóbbi kettő (cigi, pia) persze nem úgy volt, de MINDIG időre hazamentem, majd elkezdték belátni, h nem csinálok rosszaságokat és megbízhatnak bennem, uh mindig kicsit tovább engedtek. Anyukám egyszer nem akart elengedni, én meg kiakadtam persze, aztán fél óra múlva meggondolta magát, mert eszébe jutott, h amikor ő volt fiatal neki milyen rosszul esett, ha nem engedték el.

És ahogy már többen is írák, beszélgess velük.

Öngyilkos ne legyél (főleg egy fiú miatt, van belőlük rengeteg, annyit fogyaszthatsz még amennyit csak megkívánsz ;) ) annyira gyáva módja a menekülésnek, ennyi erővel bedughatnád a fejed a homokba is. Csak gondolj bele mennyi fájdalmat okoznál ezzel a szüleidnek, akik féltenek és szeretnek, a barátaidnak, az osztálytársaidnak, nagyiknak stb. szerintem nem ezt akarnád.

Sok sikert és fel a fejjel. :D:D;)

2009. febr. 6. 22:09

Túl szép lány vagy ahhoz,hogy "öngyi" legyél...és én nem vagyok leszbi :)

Nekem is ilyen volt ez a kor,mert én harmadikként születtem és végre élve...ezért nagyon féltettek.

Lázadtam és érettségi után inkább férjhez mentem az volt életem legrosszabb döntése.

Két év múlva javítottam a hibát,elváltam és azóta enyhe mese az életem.

Csak a gyerek hiányzik,de az nagyon...

Látod,csak körül kell nézni sokkal nagyobb bajok is vannak néha,ami miatt nem akarunk tovább élni.

40. aysa777 (válaszként erre: 33. - 2577cdcc12)
2009. febr. 6. 22:08
Aki nem kapta el könnyen beszél nyilván...:)Aztán ha 2 napig felkelni is alig bír,megváltozik a véleménye:)Nem véletlenül mondják,h kerüld a tömeget.Pont.
2009. febr. 6. 22:06
Jajj,egy pasi miatt ne akadj ennnyire ki!!!!Nem ér annyit a dolog!!Légy a barátnőiddel,beszélj velük,nekem ilyen esetekben ez segít a legjobban!Vagy egy kis olvasás,játsz a gépen,hallgass zenét,lehetőleg nyugisat!!És ne gondolj hülyeségekre!Tudod,az öngyilkosság az önzőség magasfoka!Gondolj bele,a szüleidnek mekkora fájdalmat okoznál ezzel!És a barátaid,barátnőid??rájuk is gondolj!És nem azért de lehet hogy 17 évesen túl "fiatal"vagyok ehhez:),de én sem vagyok bulizgatós,mégis vannak értékes barátaim,és barátnőim,és egy szerelmem!Buli nélkül is lehet teljes életet élni:)!De ha Te vágysz rá,szerintem mindenképp ülj le,és beszéld meg a szüleiddel rendesen!Sok szerencsét!SEMMI HÜLYESÉG!!:)
2009. febr. 6. 22:05
engem sokáig nem engedtek sehova, mondjuk alacsony vagyok és vékony. a barátomtol éveken át tiltottak! most már egy éve együtt lakunk! igaz most is csak a barátommal mehetek el bulizni, de nélküle minek is mennék? ugyh hidd el egyszer minden jóra fordul, akkor, amikor nem is fogsz rá számitani :)
2009. febr. 6. 22:00

Döbbenten olvastam a nyitó sorokat.

Összeveszni a szülőkkel, mert nem engednek a buliba? Okuk lehet rá.

Barátod elhagyott: nem is szeretett akkor igazán.

Öngyilkosság: hatalmas hülyeség!

2009. febr. 6. 21:58
Ja, a kor-részéről még annyit, hogy családban senkit nem érdekel, hogy 19, 15, 23 vagy. 30 évesen is anyuci pici lánya maradsz, ha embert ölsz, akkor is szeretni fog és félteni. Hidd el, jobb ez a gondoskodás, mint az, amit a mai 13-16 éves lánykák szülei művelnek (TISZTELET A KIVÉTELNEK). Nincs annál undorítóbb látvány, mint a kocsmák/szórakozóhelyek előtt öntudatlan állapotban ordítozó, csapzott kislányok.
2009. febr. 6. 21:51

Szia! :) Én is 19 éves vagyok és egyke. A szüleim nagyok sokáig nem engedtek sehova, csak ha pontosan tudták hova megyek, kivel, mikor, értem jöttek adott időre, és anya felhívott mindig, hogy minden rendben van-e.

Persze ma már más a helyzet, de most már nem is vágyok egetrengető bulikba, inkább csak csendes-beülős-beszélgetős dolgok izgatnak. Ha ma lenne kedvem kiruccanni, elmondanám neki, hogy hova megyek és kivel. Megmondanám neki, hogy jöjjön-e értem valamikor, vagy majd hazajövök hajnalban egy busszal. És természetesen ilyen esetekben hasznos a mai technológia, ha nagyon aggódik, felhív, hogy mizujs. Szerintem próbáld ezt a taktikát beadagolni anyukádéknak. És ne háborogj, ne lázadj. Azzal csak nagyon kivételes esetekben lehet elérni bármit. Legjobb ha nyugodtan megbeszélitek, hogy mi lesz, hogy lesz, hogy szeretnéd. Mindennek a kulcsa a KOMMUNIKÁCIÓ!!!

Az természetes, hogy féltenek a betegségektől, drogoktól. De ha annyira ki akarod próbálni, akkor úgyis ki fogod, nem feltétlenül bulik keretében.

Hát a szakítás része... Öngyi (:DDDDDDDDDDDDD) ne legyél. Senki nem érdemli meg. Nem csak egy fiúk, hanem SENKI a világon :) Egyszer én is majdnem vonat elé ugrottam egy srác miatt, ma már nevetek azon, hogy mekkora hülye voltam, hogy egyáltalán gondoltam is rá... ;)

34. danama
2009. febr. 6. 21:33

A szakítás miatti fájdalmadat tombolt ki, ne hagyd magadban, ha sírni kell akkor sírni kell...

Amint megtalálod magad egyből kinyílik majd megint számodra a világ és jön az újabb szerelem...

Hidd el!!

33. 2577cdcc12 (válaszként erre: 31. - Aysa777)
2009. febr. 6. 21:29
Mondjuk ennyi erővel akkor ne menjen sehova, míg le nem cseng a járvány :o)
2009. febr. 6. 21:21
jobbulást! :)
2009. febr. 6. 21:08

Most nem azért,de ha az influenzától féltenek,most tényleg van miért...4 napja vagyok,nem szeretném részletezni,talán egy szó:BORZALMAS!!!39 fokos láz 2 napig,iszonyatos köhögés...egyébként akár hiszed,akár nem,pont mikor azt mondtam,hogy nem kell pasi,hagyjanak békén,mert csalódtam,pár napra rá "megjelent" a mostmár vőlegényem:)

Másrészt ha megnézed,hány szülő nélküli,akkor rájössz,hogy szerencsés vagy,hogy Téged óvni szeretnének szüleid(akik gondolom azért teszik ezt,mert fontos vagy nekik,szeretnek)!!!Próbáld Te is kicsit megérteni az ő helyzetüket,ne bírálni,hanem felnőtt nőként leülni, végighallgatni az ő érveiket is,és okosan érvelve elmondani,hogy bízhatnak benned!Beszélgetés legyen,ne veszekedés!!És amint a beszélgetés mindkét félen múlik,"engedj" Te is kicsit,és ha látod,hogy veszekedés kezdődne,akkor marajd nyugodt,és nyugtasd meg a szüleidet is,úgy több eredményt elérsz,mintha te is és ők is egymást túllicitálva próbálnátok "kioktatni" a másikat!Hajrá!!!

30. böbe83 (válaszként erre: 2. - Hiperdinka zizicsaj)
2009. febr. 6. 21:05
Szerintem aludd ki magad. De 19 évesen már eldöntheti az ember mit csináljon, hova menjen. :) De a szakítás miatt lehet jobb, ha pihensz egyet. Öngyi ne legyél, ahhoz túl szép, fiatal stb vagy :)
2009. febr. 6. 21:00
Hidd el, csak röpke tíz évnek kell eltelnie, hogy visszasírd az ilyen gondokat:)
2009. febr. 6. 20:58
Nagyon szép lány vagy, kicsit érthető, ha féltenek a szüleid... Próbáld nekik elmondani, attól, hogy bezárnak nem biztos hogy megkímélnek a rossz dolgoktól.. Nemcsak a diszkóban történhetnek rossz dolgok veled.Viszont ha nézel híradót, akkor láthatod mennyi aberrált van a világon...
27. 2577cdcc12 (válaszként erre: 19. - Hiperdinka zizicsaj)
2009. febr. 6. 20:57

Én is egyke vagyok, és a férjem is, tehát nem ezen múlik...

Egyébként korábban elengedtek, csak most nem? Mert gondolom 19 évesen nem most mennél el először.

26. punkvirág (válaszként erre: 23. - Hiperdinka zizicsaj)
2009. febr. 6. 20:56
nem mndegy h összevesztek vagy vitatkoztok :) ellehet kerülni az ilyen szitukat is! de ha vitatkoztok lényeg h higgadtan! és probáld te is megérteni őket! meg ők is téged :) egyébként sem szoktak elengedni vagy csak most nem?
25. kattyus (válaszként erre: 21. - Punkvirág)
2009. febr. 6. 20:51
a beszélgetés tényleg a leghasznosabb amit most tehetsz. A srác ha megfutamodott egy családi vita elől, hát nem várhattál volna túl sokat.
24. a1baa7edcc (válaszként erre: 16. - Hiperdinka zizicsaj)
2009. febr. 6. 20:50
Hat meg ha tudnanak a pias, egyejszakas osszefekvesrol. Nagyobb bajokat is osszeszedhetsz, mint egy influenza.
23. hiperdinka zizicsaj (válaszként erre: 21. - Punkvirág)
2009. febr. 6. 20:50
Okés, holnap megpróbálok velük beszélni, de tuti összeveszünk!
2009. febr. 6. 20:49

Szia!


Engem is nagyon fogtak a szüleim. Most így utólag mégis csak jó volt. Sokszor nem véletlen, ha vhova nem mehetsz el. Egyszerűen nem kell ott lenned. Meghalni pedig nem érdemes! Mert így sosem ismernéd meg életed nagy szerelmét!

2009. febr. 6. 20:48
akkor ez sokmindent megmagyaráz :) lekell ülni higgadtan megbeszélni, hogy attól hogy egyke vagy, te is egyszer felnősz, és élni fogsz :)
2009. febr. 6. 20:47
Ne aggódj, a baj bizony mindig csőstül jön. De ha kipihented magad, másképp fogod látni a dolgokat. Srácokkal még tele a világ, biztos vár rád egy helyesebb, értelmesebb, humorosabb...(amilyet te szeretnél). Vannak mélypontok, de ha fel tudsz ezekből állni (és miért is ne tudnál?:) ) akkor csak erősebb leszel:)
19. hiperdinka zizicsaj (válaszként erre: 17. - Punkvirág)
2009. febr. 6. 20:46
igen egyke vagyok, sajnos
18. hiperdinka zizicsaj (válaszként erre: 15. - Kattyus)
2009. febr. 6. 20:46
Nem tudom mi az oka, irtózatosan féltenek! Mamám is mondta "Remélem nem fognak elengedni bulizni"!:S Most örülhet mamám:S
2009. febr. 6. 20:46
szerintem nem szeretett igazán, a párom akkor költözött hozzánk amikor itthon hatalmas családi balhé volt és mellettem volt végig! számithattam rá! a szüleid meg lehet féltenek, egyke "gyerek" vagy?
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook