Syncumar mite.Kérlek segítsetek! Másnál is jelentkezik ennek a gyógyszernek a mellékhatása? (tudásbázis)
eddig én akárhány syncumarossal találkoztam, ennyire durván senkinél nem hallottam még, h ilyesmi jelentkezett volna.
Próbáld megbeszélni az orvosoddal, h állítson át másfajta vérhígítóra. Van még pár lehetőség, hátha...
Egyébként, Aspirint nem szedsz, vagy nem szoktál szedni pld. fájdalomra, v vmi miatt?
Nincs pontosan megszabva,de a héten megyek mindenképp,mert elfogy a gyógyszerem.
Ti is szedtek ilyen gyógyszert?
Nálatok nincs ez a tünet?
Lehet,hogy kevesebbet kellene szednem?
Január 19-én voltam egy vizsgálaton a hematológián ,hogy egyáltalán fennáll e még a betegség ami miatt szednem kell.Azóta nem készült el az eredmény,mondván nincs reagens!!!
Nem vérzett be a szemem és a fogínyem sem vérzik.
Most már lassan egy éve rendben van minden hónapban a véreredményem,a kék foltok mégis vannak és voltak eddig is:(
Akinek van tapasztalata ezzel a gyógyszerrel kapcsolatban,kérem segítsen.
Másnál is jelentkezik ennek a gyógyszernek a mellékhatásaként,hogy a teste kék-zöld foltos ,mintha össze vissza verték volna?
Most már ott tartok.,hogy tegnap megcsípett egy szúnyog,megsimogattam(mert vakarni nem merem) a helyét,és véraláfutásos lett.
További ajánlott fórumok:
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- Kinél milyen mellékhatások jelentkeztek asztma elleni (szteroidtartalmú) spray használata miatt?
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- A gyógyszerszedéstől jött már ki valami mellékhatás rajtad?
- Norcolut gyógyszerrel kapcsolatos vélemények, mellékhatások és alkalmazása
- Estére előjönnek rajtam csalánkiütések. Nem tudom mitől lehet, esetleg gyógyszer mellékhatása?