Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Ti kiírnátok Facebookra a készségfejlesztő iskolát? fórum

Ti kiírnátok Facebookra a készségfejlesztő iskolát? (beszélgetés)

ma 20:58

Azt nem írtad le milyen készséget kellett fejleszteni, mert pl. ha az mozgás, attól a szellemi képességed lehet remek.

Barátokat és munkát is találhatsz így.

12. Érdekes73 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 20:47
Inkább nem. Lehet belőle hátrányod.
11. Pulcsis (válaszként erre: 3. - Libikóka)
ma 14:23
Igazából amikor behívják, ott is látják...
10. komor
ma 11:02

Főnökasszonyom mondta, hogy lépjek be a FB-ba, merthogy kell a megfelelő információcseréhez.

Mondtam neki, hogy sajnos tiltja a vallásom. Ebben maradtunk... :)

Szóval semmit sem írnék ki a FB profilomra, merthogy ilyen profilom se akarna lenni...

ma 06:52
A kiírásnak eredetileg az volt a lényege, hogy könnyebben ráleljetek egymásra azokkal, akik szintén oda jártak. Ha lenne ilyen vágyam, hogy azokkal az emberekkel kapcsolódjak, akkor kiírnám, ha nem akkor nem. Nálam csak az egyetem van kint, abból is csak a legfrissebb, de már pont elég ismerősöm van a középiskolai évekből, az általános iskolából pedig jóban vagyok még mindig azzal az egy emberrel aki érdekel.
8. csemár (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 06:09
Nem.
7. libikóka (válaszként erre: 6. - Kedvesenfanyar)
ma 05:41
Nem is annyira a kollégákra gondoltam(de ez is lehet),,,inkább ha állást keres és a HR-es ezt meglátva egyszerűen túllép rajta nem veszi figyelembe a többit.
6. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 2. - Kedvesenfanyar)
tegnap 22:07

Hozzáteszem, hogy én sem teszek ki magamról adatokat,fotóm sincs.

Én csak azt írtam le, hogy amennyiben én olvasnám az adatlapodon, engem nem zavarna. Sőt.....pozitív lenne.

Libikóka fogalmazta meg, lehet egy munkahelyen a kollégák visszaélnének vele, ha akarnak.

tegnap 21:49
Semmit nem írok ki. Aki ismer, mindent tud rólam. Aki nem, semmi köze hozzá. Ez nem olyan, mint egy rendszám, kifüggesztésre.
tegnap 21:41
Nem írok ki semmit. Mi köze a világnak hozzá?
3. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 21:34
Egy szempontból tartanám aggályosnak ,, álláskereséskor.
tegnap 21:19

Szerintem kiírható. Nem az a kérdés, hogy mások mit gondolnak róla, hanem hogy te szégyellnivalónak tartod-e? Ha nem, akkor nincs miért eltitkolni. A lényeg honnét, hova jutottál a szorgalmaddal, a munkáddal.

Én inkább azt nézném, hogy neked mi esik jól. Ha úgy érzed, ez a múltad része, és nincs okod titkolni, akkor nyugodtan írd ki.

tegnap 21:05
Sziasztok! Kíváncsi lennék a véleményetekre. Ti kiírnátok a Facebook profilotokra, hogy ha egy készségfejlesztő / speciális iskolàba jártatok volna? Vállalható ez szerintetek a közösségi oldalon, vagy a suli speciális jellege miatt inkább jobb eltitkolni az emberek előítéletei miatt? Ki hogyan döntene a helyemben?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook