Sült alma recept

A Sült alma hozzávalói:
8db alma,
baracklekvár,
darált dió,
porcukor,
fahéj.


A Sült alma elkészítési módja:
Az alma magházát kivájjuk és a helyére a lekvárral összekevert diót töltjük. Tűzálló tálba tesszük és addig sütjük míg az alma héja elkezd repedezni. Ha kész, megszórjuk fahéjas porcukorral.

Akár kétfelé is lehet vágni az almát és úgy megtölteni. Kinek hogy tetszik:))


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A sült alma elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook