Stressztől szenvedek (beszélgetés)
Ez nem igaz!
Nekem 5 db porckorong sérvem van, amire 2000-ben azt mondták, hogy 5 db műtét. De én kértem, hogy próbáljunk még ki valamit. Ez volt a gyógytorna és azóta szinte tünetmentes vagyok.))) Pedig sokszor menni sem birtam és még mozdulni sem.
Tehát beletörődni nem szabad! Ezt tapasztalatból irom és ráadásul saját magam tapasztalata nem egy ismerősé.:)))
Igen, az nem olyan mozgás!
Ezzel rontják el magukat az emberek. Speciális mozgás kell, hogy valóban a szükséges izmok fejlődjenek:)
Én minden nap olvasok. Nem mondom, hogy mindig nehéz szépirodalmat, stb., de olvasok. Általában utazás közben, illetve este elalvás előtt is. Az olvasásnál a lényeg, hogy érdekeljen a könyv témája.
És rajzolni is szeretek és festeni. Ezt ritkábban csinálom már, de azért még csinálom. Majd ha unokám lesz biztos megint sokat fogok rajzolni:)
A napi dolgaidat rendszerezni kell. Reggel x kor kelés, reggeli, takaritás, közben főzés, kerti munka, stb. Délután 4-6 ig szabad foglalkozás:)
Hiradó közben torna. Lefekvés 22:30-kor innentől olvasás és 11-kor alvás.
Én pl. takaritani szombaton szoktam és mosni is. Vasárnap csak főzés, délután rendrakás, szabad foglalkozás, este vasalás.
Hétköznap esténként mosogatás, pakolás ha kell, de sosem órákon át.
Ha fáj a hátad, akkor akkor nagyon jó lenne egy kis torna. Nekem az tette rendbe a porckorong sérveimet:)
Napi 15 perc fekvős torna. Kis nyújtózkodás, hasazás csodákra képes:) 1-2 hónap múlva nem is emlékszel a hátfájásra:) Ezzel az erőnléted is nőne és nem fulladnál.
Nekem a mozgás...sport, túrázás, segít
ha erre nincs módom szeretek inni egy könnyű teát, gyógynövények közül a citromfű tea enyhe nyugtató hatású...
de van hogy csak úgy firkálgatok egy papírra.
Igen, valóban mondtam, hogy arra van időnk, amire akarjuk és ha még sincs, akkor rosszul osztjuk be az időnket. És még mindig ezt mondom.)
Na akkor ez már egy kis kikapcsolódás:)
A munkál na törődj annyit, úgyis megvár:)
Ami nagyon fontos megcsinálod a többi meg ráér:)))
Nem, ne más miatt akarj valamit csinálni, hanem magad miatt! Ez az első lépés:) Tartsd fontosnak a lelki egyensúlyodat is.
Mit szoktál játszani a gépen?
Szia:)
Jatszom a facebookon.Es persze kozbe tarsalgok ott is nehany emberel ha ep elkapjuk egymast. Van egy lany(no) akit nyugotan baratnomnek nevezhetek, csak hat mind keten futasba vagyunk.
Viszont ujra kicsuszot az ido a kezem kozt. Ha a jatekra gyanakodnek rogton zarnam, de nem. Egyszer mondtad a rosz ido beosztast es igazad volt. Vallami nem mukodik.
Jobban vagyok? Nem, csak probalom elfolytani az erzest , hogy megint kudarcot valottam, hogy megint nem fejezttem be amit kelet volna.Pedig legalabb a paromert sikerulnie kel. A rosz napokon ossegyulnek az elmaradt dolgok es nem tudom behozni. Jo mondjuk kb egy jo hetig szenvedtem fogfajasal ,de...Es megint a munkarol beszelek
Szia:)))
Jobban vagy ma?
Mit csináltál a munkán kivül?
Sikerült valamivel kikapcsolódnod?
<iframe width="425" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/pUimNg6BGc4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Tud vallaki erre a zenere dolgozni?
En nem erre gondolttam. Beszelgetni ugyan mindenkivel lehet, de vannak emberek akikel nincs kozos tema.Vannak emberek akikel lenne kozos tema , de annyira ellenkeznek a meglatasaink , hogy csak vita lenne es nem az egeszseges vitara gondolok , hanem olyan veszekedes felere, ha nem vigyaz az ember.
Vanak tanult emberek akik tobbnek erzik magukat a tudomanyuk miat es vannak tanulatlan embereka kik tobbnek erzik amgukat pl a teheneuk szama vagy a hektar folduk miat, a hatalmas hazuk miat
Viszont mind 2 kategoriaban van elentet is.
Csak nehez megtalalni azt az embert akivel kozos nevezore jutsz
Köszi:)))
Akkor holnap este átugrok hozzád egy tejeskávéra:)
Nem volttam soha bulizos, nem szerettem a larmat viszont egy jo beszelgetes hianyzik neha.
Es szepen letisztultak a dolgok
Tudom. Megtisztelo.Es elfogadom. Van meg egy nagyon jo virtulais baratnom.
Nagyon valogatos vagyok a baratsagnal.Jo ismeros lehet tobb tucatis, de baratot keveset talalni.
Egy egyszeru paraszt lennek , de nem gondolkozom parasztkent igy ha az itteniekel szoba allok jo dolgok nem sulnek ki belole.
Erdekes modon a tanult emberekel hamarabb megtalalom a hangot, de azokhoz akik itt elnek nincs belepo jegyunk.
Igen, egy barát klassz dolog:)
Nincs valaki, akivel szivesen leülsz egy kávéra és fecsegtek semleges dolgokról?
Ha gondolod csinálhatunk úgy néha mintha egy asztalnál ülnénk és kávéznánk és közben fecserésznénk. Igérem nem szaladok a szomszédba pletyizni utána:)))))
Azt hiszem egy abratn hianyzik a legjobban, vallaki akivel megihatok neha egy csesze kavet, ugy hogy nem szalad rogton uttana szomszed aszonyhoz pletykalni.
Vagy elmeni valahova velle.
A konyhaban kreativ tudok lenni, nem is kicsites szerettem is csinalni, de nem ilyen alapotba.
Pedig kell keresned valamit, ami nem munka és szórakoztat!
Kreativkodás? Én ezt is szeretem:)
Valami jó véres könyv:)))) Ha nagyon stresszes vagyok, akkor ez válik be legjobban:)
Ha csak kicsit, akkor a fürdés. A fürdőszoba mindig megnyugtat:)
Egy jó film? Séta, de csak úgy tényleg séta, minden cél nélkül. Sport? Engem a torna is megnyugtat, kikapcsol. Lenyomok néhány fekvőtámaszt és felülést, kicsit ugrókötelezek és már jobb is:) Vagy futás:)
Mar nem tudom mi az ami kikapcsolna.Szerettem tobb mindent, pl a sutes -fozesben fantaziat lattam. Ma mar csak munka es fejtores megis mit.
A masik kerdes mivel toltsem ki azt a par orat, mar nem elvezek semmit.Es tallan ez zavar a legjbban. Miert?Miert azokhoz a dolgokhoz amikert harcoltam , most nincs turelmem?Es szenved miatta az egesz csalad.
Egy kicsit ki kellene kapcsolódnod, ha teheted.
Én ha úgy érzem, hogy sok, akkor igyekszem olyan dolgokat csinálni, ami megnyugtat. Olyankor nem érdekel, hogy van még munkám, mert az úgy is meg vár.
Olvasok, fürdök, gépezek, barátnőzök, stb. Persze a legjobb lenne kicsit elutazni, de azt nem tehetem meg.
Béna napjaim nekem is vannak, egy idő után már csak röhécselek magamon:)
A lényeg, hogy kicsit tedd félre a munkát. Nem mondom, hogy egész napra, de naponta néhány órára igen.
Nem volttam orvosnal.Nem hinem hogy azert betegseg lenne, ezen a fokon nem.
Ideges vagyok, tenem a dolgom de nehezebben lasaban sikerul , sokal lasabban mint egyebkent(es persze az elmaradt munkatol meg erosebb a stresz). Faj a fejem, es persze ma mikor citromos kavet akarttam ini sikerult kiboritania kavet.Ami megint jellegzetes, mindenbe belle botlok , mindent boritok, vagy ilyen jelegu baleseteket rendezek.
További ajánlott fórumok:
- A párom, a szerelmem és egyben az, akitől szenvedek. De őt akarom!
- Jobb hogy megszakítottuk a kapcsolatot egymással? Szenvedek...
- Ekcémás a kezem, nagyon sokat szenvedek vele...Tudtok ajánlani valamit rá?
- Elküldtem és most szenvedek
- Totális depresszióban szenvedek. Minden napom arról szól...
- Már borzasztó fizikai tüneteim vannak a stressztől,...