Stressz, szorongás, pánikbetegség, depresszió?Gyógyszer nélkül van megoldás? (beszélgetés)
Sziasztok!
Nagyon jó benneteket olvasni!
Már nagyban gyakorlom a ki-be fújást!
Egyébként meg ha süt a nap, az nagyon jót tesz, szerintem mindenkinek!
Én is el vegetálgatok valahogy Xan.-nal meg Front.-nal. De tudom, hogy olykor erősebbre lenne szükségem, csak még nem találtam meg a megfelelő normális dokit.
Szeretettel üdvözlök mindenkit!
Örülök, hogy jól vagy, és legalább kikapcsolódhatsz a kollégáiddal. :)
Ma nagyon jó napom volt. A férjem délutános a héten, féltem a délelőttöl, de szerencsére alaptalanul. Tiszta volt, jó kedvű, és egyenlőre eszében sincs inni. Nagyon remélem, hogy így marad. :)
Köszönöm....általában jól vagyok....én szedek egy minimális gyógyszert 7. éve, azóta semmi bajom, és általában jól viselem a férjem is!
A héten sok munkám lesz, és még péntek-szombat kirándulás a kollégákkal...nem nagyon leszek, de nagy szeretettel gondolok rátok....az agykontroll nagyon jó...
Ezt nem én találtam ki, régen olvastam, és most alkalmazom amikor csak szükségét érzem.
Nagyon boldog leszek, hacsak egyszer is, de segít nektek is, ez az apróság. :D
Tisztában vagyok azzal, hogy vannak helyzetek és emberek, akiknek a gyógyszerre szüksége van, többek között a páromnak is.
Én mégis gyógyszer helyett az agykontrollt ajánlanám, persze mély depressziónál, önmagában nem elég, de talán a gyógyulásban segíthet.
Amikor a párom nagyon mélyen volt, nagyon-nagyon féltem, tehetetlen voltam, ezért azt hajtogattam magamnak, hogy "Szívom a jót, fújom a rosszat".
Ez egy kicsit könnyített rajtam.
Azt a sötét zugot lakatold be, vagy tégy egy lámpást, hogy világos legyen. Az erő benned és veled van, mi pedig lelkiekben támogatunk.
A párom betegsége döbbentett rá, hogy mennyire fontos az akarat. Az agykontroll, a gyógyulásba vetett hit segít abban, hogy erősnek kell lenni, és célokat kell kitűzni.
Az én célom most a család egységének megőrzése.
Mindenkinek kívánok erőt és kitartást, az úton maradáshoz. ;)
Szisztok!
Én depis témában kérdeznék!
Mi van akkor ha a hangulatjavítóknak, antidepiknek nem bírom a mellékhatásait, pedig ,már több félét felírt az orvos. A Xan. csak átmenetileg segített, de már nem hat. Kineznél is voltam már. Semmi. A vény nélkül kapható dolgok meg sz...t sem érnek.
Tudnátok valami jó tippet?
Köszi.
Nagyon-nagyon örülök neki, hogy jobban vagy.
CSak így tovább!!! :D
Igazán sajnálom. Félek, hogy az én párom is így lesz. :S Bárcsak a te férjed is találna valami célt, pl. hogy megélhesse, a nagyapaságot, vagy ami fontos lehet.
Egyenlőre még tartja magát aminek nagyon örülök, és már a gyógyszereket kezdjük csökkenteni.
Remélem, nálatok jön egy kattanás. ;)
Szióka. Számomra nagyon fáj, mert tudom mit érzel, min mész keresztül, én nem tudnám évek/évtizedeken keresztül csinálni...
Bevallom nőiesen, ha nem így viselkedne, ahogy most, a nyáron hazaköltöztem volna a szüleimhez.
Kipipálhattuk a tegnapi napot is,ugyan nem ment el az AA gyűlésre, majd vasárnap, akkor hamarabb van, és talán mi is elmegyünk. Elindult, de fáradtnak érezte magát, megtankolt, bement a boltba és utána hazajött józanul. A legnagyobb öröm számomra, hogy volt nála pénz és mégsem vett piát, hanem zöldséget. :D
Igen, egyenlőre elmarad, adott mégegy esélyt önmagának. Akkor nagyon mélyen volt, vasárnap pedig valami csoda folytán, teljesen normális volt, mintha sosem lett volna beteg, vagy nem ivott volna, ez a lendület ugyan fogyott, de egyenlőre tartja magát, tegnap inni szeretett volna, de megállta. Ma sem ivott, bízom benne, hogy nem is fog, most elment egy AA gyűlésre, remélem ad neki némi lendületet. Félve engedtem el, mert pénzt kellett adnom, hogy tankoljon, meg vegyen valami harapni valót, de meg kell tanulnom bízni benne, igyekszem pozitív lenni, mást nem tehetek.
Nálatok mizu?
Nagyon sajnälom. :(((
Tegnap megdolgozott a napjäe´rt, mert inni szeretett volna, de megällta, büszke vagyok rä. :)
én is örülök, hogy a párodnak sikerült 4 nap, majd lesz ez még több is, ha most mégis megbillen, biztatni kell az újabb erőpróbára.....
nem fogta meg a kezem....hát inkább elaludt, mert leitta magát-:((((
Judith, veled örülünk mi is, a ruháknak is lehet ám örülni, ééés megfogta a kezed? ;)
Megfogadtam magamban, többet nem írom le, hol tart a párom, de mégis megosztom az örömhírt, 4. nap lesz a mai. Nem gondolkodom abban, hogy soha ne igyon, csak abban, hogy MA ne. :) Így mindennap egy siker :D
További ajánlott fórumok:
- Gyógyszerfüggőség, depresszió, szorongás, pánik... van kiút!
- Terhesen súlyos depresszió és erős pánikbetegség
- Homeopátia szorongásra, depresszióra. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
- Mennyi idő után hatnak kb.azok a gyógyszerek, amit pánikbetegségre írnak fel?
- Normális .hogy amit kaptam gyógyszert szorongásos éa pánikbetegségre az ideggondozóban attól még jobban felerősödtek a tüneteim?
- Ki, milyen gyógyszert szed szorongásra, depresszióra? S milyen tapasztalatai vannak?