Sportos fórum (beszélgetés)
Laci holnap úgy gondolom dobogós helyre jó lehet.
Személy szerint bronzra számítok.
Kétezer telét írtuk. A helyszín a Komjádi uszoda. Széchy Tamás egy műanyag széken üldögél. A szokásos baseballsapkájában. Már túl voltunk a sydneyi olimpián, ahol ugyebár végképp lezárult az úszópápa regnálása. Ő viszont folytatta. Kicsiben, kicsikkel. Széchy a parton, a vízben tíz-tizenegy éves gyerekek. „Ez a kis Verrasztó Dávid nagyon ügyes” – mondja. Majd int egy kicsi fiúcskának. „Gyurta Dani
nak hívják, nagy bajnok lesz” – így Széchy. A tízéves Gyurta pedig bemutatkozik, majd rezzenéstelen arccal közli: „Igen, olimpiai bajnok akarok lenni.”
Örülök,hogy 10 évben egyszer még a sportpolitikánk is működött!!
Szép volt Dani!!
Holnap este negyed 10-kor nem lesz gond a vérnyomásommal,egyedül leszek,szétordítom a lakást,kertet,utcát,kerületet,a Világot,Mindent!!!!
:))
Tegnap az úszásán láttam, hogy van még benne tartalék.
Kellett is, mert a brit nagyon jól úszott.
További ajánlott fórumok:
- Milyen öltözet imponáló egy nőnek egy 40 - es férfin? Sportosan elegáns, vagy utcai lezser?
- Én, mint sportos testalkat baj, ha nem szeretem a nagy hasú, kövér férfiakat?
- Nektek férfiaknak milyen nők jönnek be leginkább: a dekoratív vagy a sportos öltözetű nők?
- Szerintetek "gáz" olyan nőnek műkörmöt csináltatnia (szolidat, pl. francia), aki leggyakrabban sportosan öltözködik?
- Más is sokkal kényelemszeretőbb és sokkal kevésbé sportos lett felnőtt korára akinek mérleg az aszcendense?
- A sportos rucit vagy az elegáns rucit kedveled jobban?