Sportos fórum (beszélgetés)
Egy kis összefoglaló a mai nap történéseiről, ami a magyarokat érinti.
Ungvári Miklós mindkét eddig mindkét meccsét iponnal nyerte. A legjobb 8 közé jutásért egy szlovén dzsúdóssal fog küzdeni.
Kozma Dominik 200 m-es férfi gyorsúszásban a legjobb 16 közé jutott.
Böczögő Dorina is bemutatkozott a női torna selejtezőjében. Sajnos elég bizonytalan gyakorlatokkal rukkolt elő.
Póta Georgina egy horvát versenyzőt 4-1 arányba legyőzve túljutott a női asztaliteniszezők első fordulóján.
Szívesen.
Ha kíváncsi vagy valamire nyugodtan írjál még. Két tv-n nézem az eseményeket, hogy ne maradjak le semmiről :-)
Köszönöm :)
Igen,tudom,hogy még nem döntő.De nálam az úszás nagyon favorit,ha 20 előfutam és mit tudom én hány elődöntő van,akkor is nézem.
Elviekben 21 óra 30 perckor kezdődik.
De ez még nem döntő, csak középdöntő.
Gyurta Dani azt nyilatkozta, hogy kiúszta magát, mert mindenképpen egy percen belüli időt akart menni .
Én semmit sem láttam még az Olimpiából,csak amit a neten meg tudtam nézni.Végtelenül szomorú vagyok :(
Nem tudjátok véletlenül,hogy Gyurta Dani mikor úszik este?Hátha legalább azt megengedi,hogy nézzem.
Sajnos eltaktikázta. Maradt még benne ahogy nyilatkozta.
Még 200 m vegyesen és pillangón javíthat.
De ami a lényeg, hogy Csernoviczki Éva révén megszereztük az első érmünket.
A mai napon több sportolónk az érem reményében megkezdi a versenyzést.
Hajrá Magyarok!
Esetleg valahol neten hátha találsz valami olyan oldalt, ahol lehet nézni a közvetítéseket.
Ha lesz valami információm majd megírom ide.
Áh,kizárt :( A sarki boltig nem jutok már ki.
Mindegy,én ezt már megszoktam,nem lázadok.Lefekszem,aztán majd a neten vmikor megnézem a megnyitót.
Nógrád megyei vagyok. Ha el tudsz jönni érte akkor viheted :-)
Szívesen odaadom számodra, hogy tudd nézni amire már hetek óta készültél.
Ez a tv igazán pici. Maga a képernyő 10x 10 cm nagyságú De a hozzá tartozó cd lejátszóval együtt sem nagyobb 30 x 30 cm -nél.
A legapróbb sarokban is elférne.
Nagyon kedves tőled,de ebben az icipici lakásban nem is tudnám hova tenni :(
Az a baj,hogy most szabin lesz megint egy hétig,szóval ennyit az Olimpiáról. :(
Majd olvaslak Benneteket,és úgy szurkolok :) Ez van :(
Ha úgy gondolod nagyon szívesen kölcsön adom a kis tévémet.
Ha olyan helyen laktok ahol jó a vételi lehetőség még antenna sem kell hozzá a saját antennájával is működik.
Ő nem kíváncsi a sportolók "bohóckodására" és közölte,hogy amíg ő fizeti az albérletet,addig mindenről ő dönt.Ja,és nekem az ájulás a hobbim :S
Bocs az offért,de 4 éve várom ezt a napot és tessék...
További ajánlott fórumok:
- Milyen öltözet imponáló egy nőnek egy 40 - es férfin? Sportosan elegáns, vagy utcai lezser?
- Én, mint sportos testalkat baj, ha nem szeretem a nagy hasú, kövér férfiakat?
- Nektek férfiaknak milyen nők jönnek be leginkább: a dekoratív vagy a sportos öltözetű nők?
- Szerintetek "gáz" olyan nőnek műkörmöt csináltatnia (szolidat, pl. francia), aki leggyakrabban sportosan öltözködik?
- Más is sokkal kényelemszeretőbb és sokkal kevésbé sportos lett felnőtt korára akinek mérleg az aszcendense?
- A sportos rucit vagy az elegáns rucit kedveled jobban?