Sportos fórum (beszélgetés)
A lövészünkről -bevallom- eddig nem sokat tudtam.Ma utána néztem mindennek :) Gratulálok neki,kedves figura az "öreg" :)
Abigél :S Hát őt már kibeszéltük,nagyon sajnálom,de ahogy nyilatkozott,így is boldog és ez nekem megnyugvás.
Kézit én is úgy láttam,ahogy te.
Vizilabda meg nagyon necces.Ez a válogatott nagyon csikorog,már minden meccsen sajnos :((
Mindkét magyar pontszerző úgy láttam nagyon elégedett volt az elért helyezésével.
Pedig Joó Abigél úgy gondolom elvesztett egy aranyérmet a sérülése miatt.
A kézilabda csapat úgy láttam eleve úgy ment fel a pályára, hogy ezen a meccsen nem nyerhetünk.
A pólócsapatnál pedig csikorogtak a kerekek , de legalább az egyik kötelezőt hozták.
"Nem azért volt rajtam teher, mert én vagyok a világbajnok az Európa csúcstartó. Azért volt rajtam pici teher, mert 15 millió magyart kellett végigvinnem ezen a 200 méteren és végig éreztem a támogatásukat, végig éreztem a segítségüket. Végig azt éreztem, hogy az elmúlt pár napban is, hogy mindenki támogatott és sok erőt és kitartást adott nekem, s elhitették nekem azt, hogy sikerülhet. Ez az én teljesítményem egyértelműen, de azt gondolom, hogy még 15 millió magyaré egyértelműen!"
Gyurta Dániel
Na igen,az volt :) Jókat nevettem rajta,nem semmi,de kipróbálnám :)
Most megint Danika beszél,jó hallani :)
Ezen kár vitázni :) Soha még csak nem is járt nálunk.Nekem nem magyar,nem is szurkolok neki,nem is tudnék :)
De ma aztán tőlem ha úszna nyerhetne is,nem érdekelne,mert jön Lacikám :))))
Két újabb pontszerzőnk van:
Bognár Richárd a hatodik lett a férfi sportlövők dupla trapp számában.
Az ötödik helyen végzett Joó Abigél a női cselgáncsozók 78 kg-os súlycsoportjában, miután a bronzmérkőzésen ipponnal vereséget szenvedett a francia Audrey Tcheumeo ellen.
Mindkettőjüknek hatalmas gratula,külön Abigélnek,aki ilyen sérüléssel sem adta fel!
Jó szurkolást!
Én is megyek nézem a kézilabda meccset.
Ez igaz. Ugyanakkor nem lehet tudni, hogy lesz-e még egyszer ilyen esélye, ilyen formában?
Eljut-e még egy olimpiára?
Jó sűrű lesz a program innentől kezdve.
Kézilabda, vízilabda, sportlövészet, cselgáncs.
Nézz magad mögé.
A változatosság gyönyörködtet.
Mire lett volna képes, ha nincs ez a sérülés.
De sajnos ilyen a sport.
További ajánlott fórumok:
- Milyen öltözet imponáló egy nőnek egy 40 - es férfin? Sportosan elegáns, vagy utcai lezser?
- Én, mint sportos testalkat baj, ha nem szeretem a nagy hasú, kövér férfiakat?
- Nektek férfiaknak milyen nők jönnek be leginkább: a dekoratív vagy a sportos öltözetű nők?
- Szerintetek "gáz" olyan nőnek műkörmöt csináltatnia (szolidat, pl. francia), aki leggyakrabban sportosan öltözködik?
- Más is sokkal kényelemszeretőbb és sokkal kevésbé sportos lett felnőtt korára akinek mérleg az aszcendense?
- A sportos rucit vagy az elegáns rucit kedveled jobban?