Sportos fórum (beszélgetés)
..és megvan a harmadik hely:DDD
Jó nap ez..és ha még így folytatódna!!!
Egyébként láttátok hagy az a 99 éves olimpikon aki magyar,milyen hihetetlenül értelmes és összeszedett??:D Hát elájultam tóle..és kintélőként tényleg semmi akcentussal beszél ,nem arcoskodik:D
Köszönöm!
Sajnos ez az élet rendje.
Utóbbit olvastam,részvétem :((((
Az este meg nyugis és izgis lesz,én nagyon várom,most kávézom,pihenek,és közben kapcsolgatom a tv-t,élvezem,hogy az enyém a döntés :)
Bízom benne én is. Nem akarok lemaradni a kalapácsvetés és a 100-es döntőről.
Holnap sajnos úgy sem tudom nézni az Olimpiát mert egy szomorú kötelességnek kell eleget tennem.
Sajnos ezek az Olimpiák már nem azok a fejkapkodós fajták,mint régebben :( Már a mi szempontunkból.Néztem a bírkózást,bár nem szeretem,de ilyenkor ez is jöhet.
Még két óra Pars Krisztián dobásáig,pedig már most álmos vagyok.Kávé lesz asszem,ha szét durran a szívem,akkor is,de nézni szeretném :)
Én egész délután a tv előtt ültem. Kezdtem a szurkolást a birkózókkal.
/Itt jegyezném meg Módos Péter a bronzért birkózhat!!!/
Utána jött a vízilabda, majd a torna.
Most pedig ismét birkózás, és az atlétika.
De nem baj, ez a régi Olimpiákat idézi fel bennem, amikor nem győztem kapkodni a fejem a magyar éremesélyek miatt :-)))
:))))
Én ma nem voltam itthon,így csak a jó hírekre értem haza,nem terheltem a szívem.De este egyedül leszek újra,szóval azért picit megemeltetem a vérnyomásom :)
Bizony-bizony! :) Vhogy az ő aranyában voltam az Olimpia előtt a legbiztosabb,illetve talán neki kívántam a leginkább,mert a körülmények,ahogy készült...Szóval le a kalappal előtte! :)
Örülök neki nagyon!
Este jön az újabb infarktus közeli állapot :)
Ez a délután eléggé izzasztó volt számomra, de megérte :-)))
És még előttünk áll az este.
Már a vízilabda meccs alatt is apróbb szívinfarktust éltem át, de ez még semmi sem volt ahhoz képest, ami az angol srác gyakorlatának vége és pontszámának megjelenése közt történt.
Nagyon örülök Berki Krisztián győzelmének. Rászolgált az eddigi munkájával!
Szegény Bácsi....négy évének lőttek,de B.Krisztián tök egyértelműen nyert:DDDDDDD
Fúúú a vizeslányok bent vannak,de a többi labdás elég gáz,nem???
Szerintetek felélednek a pólós fiúk??
Most olvastam :) Sajnos nem láttam,mert szenvedtem,de sajnálom.A lényeg az arany!!Gratula Krisztián!!!
És gratula női vizilabdások!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Milyen öltözet imponáló egy nőnek egy 40 - es férfin? Sportosan elegáns, vagy utcai lezser?
- Én, mint sportos testalkat baj, ha nem szeretem a nagy hasú, kövér férfiakat?
- Nektek férfiaknak milyen nők jönnek be leginkább: a dekoratív vagy a sportos öltözetű nők?
- Szerintetek "gáz" olyan nőnek műkörmöt csináltatnia (szolidat, pl. francia), aki leggyakrabban sportosan öltözködik?
- Más is sokkal kényelemszeretőbb és sokkal kevésbé sportos lett felnőtt korára akinek mérleg az aszcendense?
- A sportos rucit vagy az elegáns rucit kedveled jobban?