Sopronban terhesgondozás és nőgyógyászat (beszélgetés)
Jól, bár még nem egyformán. Tegnap este Gergő elég ördögfióka volt, üvöltött, tekergette a kis testét, nem nagyon tudom, mi volt vele, de fogtam és bőgtem vele... :) Lehet, ettem valamit, ami neki nem volt jó, nem tudom.
Ma megyünk megint a védőnőhöz, kíváncsi leszek, mennyit nőtt, hízott.
A piros fürdőnaci nagyon is jó egy fiúnak.
Nekünk a babakocsi is piros, meg van pár ruhája, ami piros... :)
használ ki liberót, van tök sok dmes kuponom, ha kell vkinek elküldöm:)
kapuvár:)
mi voltunk a legkisebbek, külön foglalkozott velünk. és egyáltalán nem félt milán. édesem csak mosolygott, meg nyalogatta a kezemet meg a vizet.
itt 2 hónapos kortól lehet menni. persze nem volt fiús fürdőnaci-így piros lett:P
megjöttünk, csodás volt, mini iszonyatosan élvezte:)
gyorsan teszem a képeket wiwre:)
nagyon jó az oktató is, mindent szépen megmutogatott:)
Szobatársamnak a Vilma volt a választott szülésznője. Nagyon kedves nő, többször benn volt nála szülés után is.
Nálunk a Bori volt, mi nem választottunk. A dolgát jól végezte gondolom, de semmi extra egyéb.
Csajok!
Látom,most felsoroltatok egypár "madame"-ot,nektek ki a legszimpibb?Ki a legnormálisabb?
nemtudom,csak amikor befektettek,akkor azt mondta a dokim,hogy a "Bori Madame-nál jelentkezzenek" :)
Azt hiszem azért Madame,mert ők az idősebbek,ők vannak szülőszobán is,ha szülés van (ha nem így van,javítsatok),ezt sikerült kiderítenem,míg bent voltam :) Terka Madame,Bori Madame,Vilma,talán Erna? azt hiszem ők négyen,egy csecsemős nővér mesélte :) aztán sose tudni :)
Niki,mutatott fájásokat az nst?
Tudom ki ő,a Bori Madame :)
Tegnap is tömeg volt,bezzeg hétfőn,akkor alig voltak...
neten is fenn van a könyv, felesleges megvenni..
majd mesélek
Sziasztok csajok!
Köszi Niki,Tündi:)
Képzeld Niki megint a te orvosod volt uh-án:)
Név még nincs akarok venni fiu utonévkönyvet és abbol válogatni.
Hajni majd irj a babauszásrol kiváncsi vaok milyen.
Halihó! Bogi örülök, hogy minden ok. Most jövök NST-ről, ugyanaz volt, mint péntek reggel (idősebb nő), de most rendesebb volt sokkal. De micsoda tömeg volt... :S
Rebi gratula a kisfiúhoz - név van már? :)
További ajánlott fórumok:
- Szolnoki nőgyógyászt keresek terhesgondozáshoz és szüléshez!
- Sopronban (jó és lelkiismeretes) nőgyógyászt tudtok ajánlani?
- Sopronban keresek megbízható nőgyógyászt! Segítsetek!
- 10 hetes kismama vagyok, nőgyógyásznál már voltam. Terhesgondozásra kell mennem vagy közvetlenül a védőnőhöz?
- Budapesten ismersz jó nőgyógyász-onkológust, aki végez terhesgondozást, vezet le szülést? Hova érdemes menni?
- Tudnátok jó és megbízható nőgyógyászt ajánlani Sopronban?