Sopronban terhesgondozás és nőgyógyászat (beszélgetés)
Ja azért gondolom,hogy most sokkal több adolog!!
Meg az ember lánya ilyenkor inkább kimozdul otthonról:-))
Párom az elejétől fogva lányt érzett,én vágytam inkább egy fiucskára:-))
De az előzményeket tekintve,megköszönhetem a Mindenhatónak,hogy most már itt ficereg a kislányom a pocimban,és minden rendben vele!!!
De jó, hogy van már név, a Nóri az nagyon szép! :) Mit szólt párod, hogy lány, örült? Lányt szerettetek volna? Vagy te is úgy, hogy mindegy, csak egészséges legyen?
Megvagyunk mi is, csak mikor jó az idő, sétálunk délelőtt is, meg szüleim voltak itt szerdán egész délelőtt, akkor azért nem ültem le.
Meg hát nincs is annyi időm ideülni... :)
Szia Tündi!
Végre vagy!Azt hittem,a jó idő miatt eltűntél:-(
Köszi a gratuláciot:-))Nórika nevében is:-)))
És még azt mondják,hogy fogy a magyar!?!Mik várnak rám....
Gratu a kislányhoz Szandi! :)
Meg ahhoz is, hogy minden rendben.
Nálunk semmi extra. Tegnap voltunk a csípőszűrésen, iszonyat volt. Kb 30-40 baba szülővel kísérővel volt egy kb akkora váróban, ahol úgy 10en férnének el. Visítozás, tömeg, levegő semmi, nagyon gáz. Na meg az is, hogy fél óra a rendelési idő az uh-n, aztán meg fél óra a dokinál.
jó reggelt!
Tegnap voltam Győrben, és minden rendben, nem is értették, hogy miért küldtek el. Nekem megérte, eddig sem izgultam már, de most csak még nyugodtabb lettem.
És kislány!!
Lányok,már nagyon közel vagytok a végéhez,kitartás!!!Remélem aztán nem áll meg az élet itt a fórumon.Érdekes,hogy nincs ujabb kismamánk...pedig a sopr.kórház tele van:-)))
micsoda jó hírek egy napra :)
én sem panaszkodhatom,se vizesedés,se dagadás,egyedül a mosdót látogatom sokszor,de az belefér :)
ahogy néztem,május 21-22-re tette minden kalkulátor a szülést,na majd kiderül. bár a 2100-as méhszájjal nem valószínű,hogy addig húzom-doki szerint :) és ez már 3 héttel ezelőtti adat :)
ja, mi még ráérünk... :) gondolom, a babával már nem lesz ennyi időnk.
Engem még hál' Isten elkerültek a "még egyben" kérdések, de tutira leütöm, ha vki ilyennel jön. :)az a durva, azt hittem, a végére rosszabb lesz - én még olyan jól elvagyok így is. :) Csak most már egyre kíváncsibb vagyok, hogy néz ki Babóka! :D
de jó,én is mindjárt megnézegetem,hogy mikorra várható a kishölgy :)
igen,a 2500 grammra "gyúrtunk",most még egy kicsit,hogy bőven meglegyen,hogyha kicsit fogy majd a kórházban,akkor is meglegyen 2500 felett :)
Nálunk már most többen kérdezik,hogy "még egyben"? ááh.. Te nem unod már az ilyeneket? :)
a többiek nagyon hallgatnak,remélem mindenkivel minden rendben :)
Vmelyik nap számolgattam:
# szabályos menstruációs ciklus (28 nap) esetén a terhesség hossza 280 nap = május 16.
# a fogamzás napjának ismeretében (aug. 16 és 23 között akármikor...) az ettől számított 266 nap múlva várható a szülés = május 9-16.
# a 12-14. heti UH alapján meghatározott kor alapján = május 10.
Szval max. 10 nap elvileg, aztán ki tudja... :)
Örülök, hogy növöget a kislányod! :) 2500 fölött már inkubátorba sem kell tenni ha jól tudom.
:) akkor jó,ha nagyjából minden ok :)
mi is ma voltunk Uh-on,most már 2400-2500 gramm a Kisasszony,szépen behozza a lemaradást :)
ja,és képzeljétek a lepény most csak 1-2-es,eddig tuti 2-es volt :D hogy ez hogy lehet nem tudom :)
Már csak 1,5 hét elvileg ugye Niki?
Szia Niki!
Na mi volt tegnap NST-n meg UH-on?
hello!
Ma voltam terh.gondozáson,holnap kell mennem Győrbe uh-ra,hétfőn meg a cukorterheléses vérvételre.Akkor leszek 22.hetes.Nem korai??Én ugy tudtam,hogy azt a 24-25.hétben csinálják.Pedig a doki direkt rá is kérdezett,hogy most hány hetes vagyok...??
Szia Bogi!
De látszik!!És nagyon aranyosak vagytok:-))
Helló csajok!
Tettem fel pocakfotót:-)))
Sziasztok!
Megjöttem a védőnénitől.Vérnyomás:ugy ahogy(80/60)
vizelet OK.+2kg:-(És hallottam Baba szívhangját:-)))
És a szülés után hirtelen tudsz aludni normálisan? - leszámítva persze a gátsebet... és császár után Hajni?
Ha vki vizesedett, mennyi idő alatt múlik el?
Most esett le amúgy, hogy jövő vasárnapra vagyok kiírva... néha úgy eltévedek a hetekben/napokban.
Kösziii! :)
Emlékszem, hogy nem olyan olcsó, de szép és finom. Mindenesetre biztos nem 1.500.- kilója, mint ma a piacon... azt hittem, dobok egy hátast. De azért csak vettem belőle basszus - még mindig jobb, mintha az édességet enném két pofára. :)
Szia Niki!
Szólok!Én is már nagyon-nagggyon vááárom!!!Bár ha jól emlékszem itt sem szokott olcsó lenni:-( De ezt legalább látom,hogy EMBEREK MŰVELTÉK!
egyszer ettem eddig,apu vett az unokájának:-))))de az spanyol volt,és picikét kemény:-(
Majd megírom...
Szandi lakik ott... :)
Mi is kaptunk tegnap epret egyik barátunktól. Igazi, nagy, piros, ízes, wow... ezer éve nem ettem ilyen jót. :)
Megjöttem NST-ről, hétfőn megyek megint...
képzeljétek, pont behoztak egy kismamát mentővel, mert elfolyt a magzatvíz: máj. 23-ra volt kiírva... :S
További ajánlott fórumok:
- Szolnoki nőgyógyászt keresek terhesgondozáshoz és szüléshez!
- Sopronban (jó és lelkiismeretes) nőgyógyászt tudtok ajánlani?
- Sopronban keresek megbízható nőgyógyászt! Segítsetek!
- 10 hetes kismama vagyok, nőgyógyásznál már voltam. Terhesgondozásra kell mennem vagy közvetlenül a védőnőhöz?
- Budapesten ismersz jó nőgyógyász-onkológust, aki végez terhesgondozást, vezet le szülést? Hova érdemes menni?
- Tudnátok jó és megbízható nőgyógyászt ajánlani Sopronban?