Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Sok nő elhagyja magát szülés után.. fórum

Sok nő elhagyja magát szülés után.. (beszélgetés)

1 2 3 4 5
66. ec63a7fc29 (válaszként erre: 65. - Df2a740c00)
2008. nov. 25. 10:43

Mert ravasz, erre vár, hogy aztán jól kiforgasson a pénztárcámból, s be tudja bizonyítani, hogy szükségem van a fizetésére.

(Egyébként nincs, de erre játszik.)

Alaposan végignyálazva a történetet, a békés egymás mellett élés mellett döntöttem, ( már ameddig birom). Ugyanis ha elválok, akkor a gyermekeim elveszítik a hétvégéiket, s az apjukkal kell leülniük a tv elé valamilyen kis putri kuckóban, vagy arra használná őket, hogy a hét közben keletkezett koszt kitakarítsák, s rendbe tegyék szegény apuci kéróját.

Hát nem!!! A gyerekeknek joguk van a szabad hétvégékhez. Apuci meg csináljon amit akar.

Ráadásul elvonszolná őket egy olyan gyülekezetbe, ahova nem akarnak elmenni.

Ráadásul még ő kérne pénzt azért, mert elhagy.

Nem fog senki kialmozni! Ebből az utcából már megjöttem.

Tőlem azzal megy el, akivel akar, akkor amikor akar, csak bennünket hagyjon békén.

65. df2a740c00 (válaszként erre: 59. - Ec63a7fc29)
2008. nov. 25. 10:35
No, az ilyet jól fenékbe kell rúgni, a kezébe adnin a Bibliáját, aztán csókolom, mehet, és végre összehozhatja a hőn áhított fiút. Ha talál egy olyan marhát, aki szóba áll vele. Miért nem ezt teszed?
64. ab4b6bc17d (válaszként erre: 61. - Böbe83)
2008. nov. 25. 10:18
Egy igazi APUKA (a szó szoros értelmében) minden gyermekét szereti, függetlenül attól, hogy fiú-e vagy lány. Ha meg nem, nálam egy nagy nulla!
63. ec63a7fc29 (válaszként erre: 61. - Böbe83)
2008. nov. 25. 09:47

Ő elsősorban saját magát szereti.

Valahogyan úgy látjuk a lányokkal, ha ők is fényesre nyalnák a hátsóját, akkor leereszkedne hozzájuk. De ezek a csajok tinik, nem azok a körbenyalizós típusúak. Ami a bögyükben, az a szájukon.

62. ec63a7fc29 (válaszként erre: 60. - Böbe83)
2008. nov. 25. 09:45

Én is így kezdtem...

Bíztam abban, hogy egyszer majd hátha megjavul...

61. böbe83 (válaszként erre: 59. - Ec63a7fc29)
2008. nov. 25. 09:34
és már semmi esély, hogy más legyen? Ő mt gondol a saját viselkedéséről? Mit gondol a lányairól? fura ez. mert az apukák szeretni szokták a lányokat.
60. böbe83 (válaszként erre: 55. - Ec63a7fc29)
2008. nov. 25. 09:26

nekem szerencsém van

meg nem nagyon van választása, így, hogy az egyik kicsi, másik pici...

59. ec63a7fc29 (válaszként erre: 58. - Ab4b6bc17d)
2008. nov. 25. 08:27

Ő a mi mártírunk.

Ha náthás, olyan beteg, hogy ihaj!

Ha nincs fényesre nyalva a v@..la.ga akkor duzzog.

Minden pénz, amit a ygerekekre költök, szeriunte feleslegesen kidobott pénz.

Sosem játszik velük, sosem beszélget velük, néha tart szent beszédet, szerinte mit hogyan kellene a Biblia szerint (Ő sem úgy csinálja, de mindenkitől elvárná, ha már egy fedél alatt lakunk.) Sosem jött el a saját gyerekeinek a fellépéseit megnézni.

Szent ember. Kezében bibliával osztogatja az észt, s természetesen ő bármit tehet, mert neki Isten majd megbocsájtja.

58. ab4b6bc17d (válaszként erre: 57. - Ec63a7fc29)
2008. nov. 25. 07:57

Szegénykéim. Hány évesek most? Nem csodálom, hogy így éreznek. Egy gyerek rögtön megérzi, ha nem szeretik. Főleg, ha az apjuk nem. Ez a legszomorúbb!

De vigasztaljon az a tudat, hogy ő fog egyedül maradni, mert a kutya se fog sírni utána! Ja, és az ilyen ember meg is érdemli, mert amikor ott van neki két csodálatos gyermek (tök mindegy, hogy fiú-e vagy lány) és állandlóan panaszkodik miattuk... akkor bizony megérdemli, hogy elhagyják!

57. ec63a7fc29 (válaszként erre: 56. - Ab4b6bc17d)
2008. nov. 25. 07:49

Még tűrök egy kicsit. Nem megyek félmegoldásra. Két nap múlva estére van egy meghívásunk egy ő barátaival való beszélgetésre.

KÉSZÜLÖK!!!

Úgy kb magától fog elvonulni utána.

Állítólag mostanában sokat sír miattam, mert m indeféle érzelemnyilvánítás nélkül olykor megmondom a véleményemet róla.

Azt már tudja, hogy nem tudom szeretni, ha azt szeretné, hogy megkedveljem, neki kellene tenni érte.

Nem tesz. Így aztán készülök az egyedüllétre.

A lányok utálják. Mert nem vakok és nem süketek.

56. ab4b6bc17d (válaszként erre: 55. - Ec63a7fc29)
2008. nov. 25. 07:45

Én már meguntam volna és otthagyom! Hogy lehet valaki ekkora b...ó (bocsi tőled, de nem tőle!), hogy nem veszi észre magát? Nem csak téged, de a lányait is sérti a viselkedésével. Hogy lehet valaki olyan korlátozott, hogy nem szereti a lányát, mert nem fiú??? A plfafonon vagyok az ilyesmitől.

Ha vele maradtam volna és mindig ezzel jönne, tuti hogy én visszavágnék keményen, hogy nem tudtál nekem fiút csinálni, stb.! - tuti, hogy kicsinálnám! Már csak a lányok kedvéért is :)

55. ec63a7fc29 (válaszként erre: 50. - Böbe83)
2008. nov. 25. 07:37

Az enyémet sajnos nem.

Ő 15 éve azon duzzog, hogy nem tud mit kezdeni a lányokkal, ha fiút szültem volna neki, azzal kimenne focizni...

2008. nov. 25. 07:26
Ugye, ugye. Mintha kötelességnek vennék fel, hogy a gyerekkel foglalkozzanak is. Nem azt a 7 percet, amit a TV-ben mondanak, hanem hogy maguktól odaüljenek és pl. fessenek/rajzoljanak, stb. a gyerekkel/gyerekekkel, hogy egyáltalán leereszkedjenek hozzájuk a szőnyegre...
53. a9e1c02a7b (válaszként erre: 52. - Böbe83)
2008. nov. 24. 18:42
Biztosan, csak kell, hogy ő is akarjon változni. Nekem elég rendes férjem van, de a szülei mintája azért ott van előtte, amiről az eszével tudja, hogy nem jó, mégis tudat alatt követne. Ott volt három gyerek, apuka dolgozott, anyuka gyereket nevelt + még dolgozott is. Apuka ha hazaért a munkából: sör, tévé, újság a program, a gyereknevelés (is) női munka. Ha megkérem, hogy segítsen, segít, de látom rajta, hogy duzzog, mérges rám, próbál lelkiismeret-furdalást előidézni. Én meg ezt nem bírom, inkább ne segítsen.
52. böbe83 (válaszként erre: 51. - A9e1c02a7b)
2008. nov. 24. 15:42

biztos igazad van, csak próbálok pozitívan hozzáállni.

némely férfi remélem nevelhető :)

51. a9e1c02a7b (válaszként erre: 50. - Böbe83)
2008. nov. 24. 15:18
Szerintem nem mindegyiket lehet rászoktatni. Ők máshogy fogják fel a dolgokat. Szegénykék dolgoznak egész nap, nehogy már még a gyerekkel is játszanak, amikor hazajönnek, mert olyankor az már fárasztó... Nagyon kevés olyan férfit ismerek, akinek kikapcsolódást jelent játszani a gyerekkel. Pedig úgy is fel lehetne fogni, hogy végre a gyerekemmel lehetek...
50. böbe83 (válaszként erre: 45. - Ec63a7fc29)
2008. nov. 24. 15:12

tényleg hülye szlogen ez a mindenre van idő.

lehet, hogy mindenkinek arra van ideje, amire akarja, de véges mennyiségű, és mindenképpen dönteni kell mivel mennyi időt töltünk.

nem egyszerű kérdés mégsem ez.

azért mi mindent kell egy nő csináljon : dolgozik, elmegy a gyerekért, főz, mos , takarít, mert a háztartás se szaladhat. játszon a gyerekkel stb, addig a férj, dolgozik, hazajön, pihen.

és ha szólsz, hogy ő is, akkor esetleg nagy nehezen stb... de rá lehet szoktatni őket, hogy segítesenek.

49. ab4b6bc17d (válaszként erre: 45. - Ec63a7fc29)
2008. nov. 24. 15:02
...vagy a gyerek, ha ráadásul még 50 km-re dolgozol a lakhelyedtől és esetleg munka után valamit még sportolnál egy héten 3x... de lelkiismereted van a gyereked már megint az idióta apósra hagyni, mert olyanokat csinál a gyerekkel... IGEN, ITT MÁR MAGAMRÓL BESZÉLEK!
48. ab4b6bc17d (válaszként erre: 5. - 0f4d8711e7)
2008. nov. 24. 14:42
Ez meg a másik! A fa...fejek sem lesznek szebbek! Sőt!
47. ab4b6bc17d (válaszként erre: 1. - Ce49446325)
2008. nov. 24. 14:41
Ha most ezzel arra gondolsz, hogy duckó marad és nem kisestélyiben mosogat, takarít, büfiztet meg miegyéb otthon (mert ugye nem mindenkinek van bejárónője/ne adj isten bébiszittere), akkor igen, mondhatjuk, hogy elhagyja magát, főleg, ha minden az ő nyakába szakad és a férje meg a fotelben döglik és kapcsolgatja a csatornákat, ahelyett, hogy leülne egy kicsit játszani a gyerek(ekkel), amíg anyucinak lenne ideje kicsit magával is fogalalkozni... nem magamról beszélek olyan értelemben, hogy az én férjem hálisten nem ilyen bunkó f..., de sok feleség bizony beválaszt egy ilyen szemét állattal, aki mindezek után még a nőt hibáztatja, hogy micsoda egy bálna lett belőle, stb. stb., de a kisujját nem mozdítja, hogy pl. szolidaritásból együtt elmenjenek futni, vagy egyebek. Kicsit hosszúra sikeredtem, de az éremnek két oldala van! - és utálom, amikor azzal jönnek, hogy mi nők, elhagyjuk magunkat.
46. böbe83 (válaszként erre: 42. - Ee8583e1f3)
2008. nov. 24. 14:36

Szerintem a férfiak nem normálisak... Bercit jól kell neveljük, hogy megbecsülje, ami van.

Jó, hogy nem azt mondta, hogy, már nem olyan az érzés, mint, amikor először találkoztunk...

2008. nov. 24. 14:33

Sziasztok!

Ti nem voltatok még úgy, hogy ott voltak a szekrényben a csini ruhák, amiben megismert a férjetek, de mivel a terhesség alatt felszedtetek néhány kilót, már nem mennek rátok. Aztán elindulsz magadnak vásárolni, s meglátod a méregdrága csinos, kicsit nagyobb méretű ruhákat, s azt mondod: Most nem veszek, majd ha leadok 1-2-3 kilót, akkor bevásárolok belőlük.

Aztán szaladgálás a gyerekágy és a konyha között, az ember lányának gondolkodnia sincs ideje, felkap valamit, ami még elmegy, aztán nyomul minden irányba.

A második után leadtam minden felszedett kilómat, de a harmadik óta nem ment. Most csináltam magamnak szabad időt, hogy naponta, kétnaponta elmenjek úszni, tornázni, mert itthon nem lehet.

Vagy vasalni kell, vagy valakinek van extra ötlete mivel kösse le az időmet.

Amikor pedig DVD segítségével tornázhatnék, akkor a ház ura uralja a tv-t, vagy hajnalban zokon veszi a zajokat. Mit tegyen egy NŐ, aki NŐVÉ akar válni, de a körülmények mind ellene játszanak?

S ne mondjátok, hogy mindenre van idő, amire akarja, mert ez hülye szlogen!!!

Ugyanis valaki annak komolyan issza a levét: Vagy valamelyik gyerek, vagy a házaspár kapcsolata.

Vagy esetleg a családi kassza.

44. ee8583e1f3 (válaszként erre: 43. - Cyntia)
2008. nov. 24. 14:28
Reméljük, de köszönöm aranyos vagy!:)
43. Cyntia (válaszként erre: 42. - Ee8583e1f3)
2008. nov. 24. 14:26

És 28 éves vagy.. Sajnálom!

De biztos lesz jobb, meglásd!

2008. nov. 24. 14:21

sziasztok!

Igen vannak olyan anyák, akik nem figyelnek oda magukra! Mint ahogy valaki írta, hogy kinyúlt polóban megy dokihoz stb! Az hogy valakinek nem megy le szülés után a felsleges kg-ok az alkati és genetikai kérdés szerintem! Én pl az elsp gyerekemnél 12 kg ot szedtem fel a gyerek 3980 g volt! Mikor hazamentünk a kórházból helyettes védőnő jött le! Mikor kinyitottam az ajtót, azt kérdezte tőlem, hol van a kismama, nem hitte el hogy én vagyok! Viszont másodjára ikreket vártam! 20 kg jött fel, a két kicsi együtt több mint 6 kg volt! Ők utánuk nagyon ramatyúl néztem ki, a hasam is nehezen húzódott vissza! Viszont rengeteg tejem volt, óránként keltek felváltva, és mellettük még vittek is el tejcsit! Mind ez annyira megviselt, hogy annyira lefogytam, hogy a régi ruháim lötyögtek rajtam! Majd abba maradt a szopcsi, visszajött néhány kg és elértem azt a súlyt, ami mindíg is volt! Adok magamra, van három gyönyörű gyerek, és a férjem mégis elhagyott minket! Annyit mondott, már nem szeret! Ezt csak azért írtam le, hiába ha valaki jól is kinéz szülés után, azt is elhagyhatják, nem csak azt aki nem néz ki jól!

2008. nov. 24. 14:19
mondjuk , az a jó, ha biztos vagy a párodban. én mondjuk a saját hiúságom miatt szeretnék fogyni :) (januártól) mert most még csak egy hós a kislányom
2008. nov. 24. 14:12
Sziasztok!!Nekem az a véleményem,hogy az igaz,hogy terhesség és szülés után egy nőnek éppen elég nehéz visszanyernie a régi formáját,meg persze terhesség alatt csak a baba számít,nem az hogy hány kg híztam,szülés után meg a szoptatás miatt nem lehet fogyózni...Szülés után én sem voltam sokáig a topon,de ma már nagyon odafigyelek h tetszek a páromnak,és ez ezentúl is így lesz.:)))Szerintem ez bőven megtehető egy nőtől,és akkor nem lesz gond.
39. böbe83 (válaszként erre: 26. - Agica81)
2008. nov. 24. 14:05

igenlehet nem ártana pszichológus neki

nem tudom mit csinálnék, haa párom ezt tenné.

2008. nov. 24. 13:48
Hát inkább magát hagyja el, mint engem...
37. Cyntia
2008. nov. 24. 13:47
Én inkább úgy fogalmaznék: a párom hagyja/hagyta el magát a terhességem alatt: mert még én nyomultam: neki nem tetszik, hogy nem az bombanő vagyok, akit megismert. De könyörgöm: itt van bennem a gyereke, meg a magzatvíz, meg a placenta, meg a genetikai adottság. De ha a sima hízást nézem az is minimum 10 kg lenne. Most 22 van rajtam, de nem fogyókúrázhatom, nem eszek többet, csak ugye alig mozgok, mert nem is lehet: pihennem kell. Akkor most mivan? Max ha esetleg elhagynám magam, az attól van, hogy ő elhanyagol: pedig csini kismami vagyok még így is bárki megmondja. De így áll hozzám. Most mit csináljak? Még legyek én a hibás? Na azt már nem! Egyértelműen az ő fel nem növökségével van ez párhuzamban. Nekem meg türelemjáték addig míg meg nem születik és míg szoptatok.
1 2 3 4 5

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook