Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Sertéstarja fűszeresen kisütve (feltétnek) recept

Sertéstarja fűszeresen kisütve (feltétnek) recept

Elkészítési idő 70 perc

A Sertéstarja fűszeresen kisütve (feltétnek) hozzávalói:
1 kg sertéstarja
fél dl napraforgó olaj
1 csomag sertés sült fűszerkeverék
A kisütéshez: fél dl napraforgóolaj
1 dl világos sör
alufólia.


A Sertéstarja fűszeresen kisütve (feltétnek) elkészítési módja:
A fél dl napraforgó olajban apránként beleszórjuk a zacskó sertés sült fűszerkeveréket, majd alaposan eldolgozzuk. A hússzeleteket enyhén kipotyoljuk, majd az olajos fűszerkeverékkel a szeletek mindkét oldalát bekenjük és hűtőbe tesszük kb 30-45 percre. Ezután egy serpenyőbe olajat öntünk, belerakjuk a szeleteket és aláöntjük a sört. Lefedjük alufóliával és a 220 fokon a szeleteket 30 percig pároljuk, majd a fóliát levéve kissé mindkét oldalukat megpirítjuk. Omlós finom sültet kapunk, amit magában vagy feltétként fogyaszthatunk.


Kategória: Húsételek receptjei


A sertéstarja fűszeresen kisütve (feltétnek) elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook