Seherezádé - az új török sorozat (beszélgetés)
Kedves Ficánka5
Lehet, hogy én vagyok az idősebb, és ez nem biztos, hogy hízelgés. :)
HALIT ERGENC and his family at Çeşme for holidays!!! 28/6/2013
Mutatják az ábrát is ami látható Berg combján :)
Kedves ficánka5 !
A súlyt csupán olvastam és azért érzem hihetőnek, mert szerintem Berget annyira soványnak látom, hogy nem kételkedtem.Szerintem Berg-nek vékony lába van és a combja is ezzel arányos.A magasságához képest tényleg könnyűnek gondolható.
Azt gondolom, hogy egy kedves, romantikus lelkű fiúból vagy, aki rajong Bergért. De ez már elfogultság részedről, mert én meg öregből vagyok és tapasztalatból mondom, hogy akinek olyan combjai vannak, mint Bergnek a legkorábbi fürdőruhás képeken, az a közel 180 centijével nem lehet 55 kg.
Bocsika!!!
Nézegetem a török rajongói fórumokat (a google fordító segítségével olvasgatom is) Ahol a legértékesebbek a található fényképfelvételek. A szöveg az ilyen fórumokra jellemzően erősen elfogult. Valóságos népszerűségi előrejelzés a beérkezett hozzászólások oldalszáma Kıvanç Tatlıtuğ (108), Beren Saat(507),Bergüzar Korel(7), Tuba Büyüküstün (20), Kenan İmirzalıoğlu(17)
Berg csak fél éve szerepel ezen a fórumon.
A legújabb - A nyaralási képen a fürdőruhás Berg jobb combján egy tetoválás szerű ábra látható :)
és ez így van jól!!!
szép hétvégét mindenkinek
igen én is láttam nem semmi:))) de ez van, be kell érni a filmmel csak Feride lehet Mahíré
, Berg Halité :))
Örömteli életet
Híres játékosok Bergüzar Korel és Halit Ergenç "boldog család, aki látni Cesme imrendirdi
A két vezető szereplői a legnézettebb török TV-sorozat Halit Ergenç és Korel Bergüzar Darcan Hülya anyja egy aranyos fia Ali és Korel'in Fountain ment nyaralni. Couple, aki egy forgalmas időszakban, az kiemelve a tenger egész nap. Alacati Beach Resort strandján, a kamerák rögzített Korel, Ali Ergenç és az apró óra, jött ki a tengerből. Halit Ergenç néz ki, nagyon kellemes, a fia, Ali és játszott a vízben órákig. Kis Ali, aki játszunk gyönyörű felesége Bergüzar Korel Ergenç aztán a cél. A kéz anyja mártással, feleségével Hulya Darcan vicc és a piacok a rendszer is volt a részesedése a Halit Ergenç vidám. Ez egy boldog család, aki plajdakiler asztal "Nazar değmesin" kommentálta.
ez a TAKVIM oldalon találtam, a fotókon látni, hogy rengeteget nevetnek és tényleg boldog családnak látszanak
Itt rengeteg máshol nem látható fénykép található.
A link hívásakor figyeljetek az esetlegesen felbukkanó space-k re.
A szulejmán-ban a kedvencem Hatice Sultan (Selma Ergec)
Született Hamm , Németország, tanult orvostudomány Westfalia Wilhems Universitesy Münster 3 évig és a pszichológia és philospohy a FernUniversität Hagen . Elkezdett modellezése 2000-ben. Úgy járt el, mint Uğur Polat felesége a Sis ve Gece , ahogy a tanár Beş Vakit és a Hatice szultán Muhteşem Yüzyıl . Beszél németül , angolul , török , francia és folyékonyan olasz korlátozott nyelvvizsga. [2] (Wikipedia)
Ahogy alakul a történet kezdem megkedvelni Hürremet.
Képes vagyok végignézni a szulejmán dupla részeket is.:) A cselekmény bonyolódása a sorozatok sajátja, de az eddigi több mint 100 rész mutatja hogy a forgatókönyvírói fantázia határtalan.
Kedves zsazsanéni !
A mexikói sorozatokat a reklámok közötti idő kitöltésére esetleg a reklámért ajándékba kapjuk.
Pl:Amíg a szív diktál (Avon) Nem véletlenül az egyik ha nem a legnagyobb forgalmazó a dél-amerikai Venevision.