Seherezádé - az új török sorozat (beszélgetés)
Vannak fotók a
Bergüzar Korel & Halit Ergenç Fan
facebook oldalon, ami most nyaraláson készült, tehát eltudtak menni.:)))
Kenan nem semmi, az a rövid hajú modell csaj jól néz ki, csak zavaros nagyon most a magánélete, azt írták, hogy a volt barátnője azt nyilatkozta, hogy újra együtt vannak és rá 3 napra már egyik másik nő:))) Nem nagyon találja a párját!
Lassan a Seherezádé is a végéhez közeledik.Kár,hogy a Végtelen dalt nem vetítik nálunk,jó lenne,mert abban is szép Sehrezat.A gagyi mexikói sorozat helyett.Nem tudom felfogni kiket érdekelhet ilyen film,mert én ha már meglátom,kiütést kapok tőlük.
Látom teljesen elpilledt a társulat, akkor visszatérek a gyökerekhez, legközelebb Seherezádé témában szólalok meg.
Még annyi: hogy szeptember végén vagy október elején kezdődik majd a 2. évad.
Átnéztem egy pár helyen, de csak a már leirt két hölgy nem szerepel a Kara következő évadában.
Ezek szerint a Mahir öccse által meglőtt nyomozó is felépül. Szóval őszig találgathatunk.
Vannak klipek adott esetben régi (azel-kori) képekkel, de inkább csak rajongói összeállítások.
Én semmit nemtaláltam a szülinapjáról.
Kenan születésnapjáról van több klip is a youtubeon, a facebookon pletykák is vannak az új barátnőről akivel tölti a nyarat.Csak 3 hónapja nézem a Karadayi-t és már kezd kitisztulni a kép. A törökök szeretik elgondolkodtatni a nézőt (már több sorozatnál éreztem) erre a csendeket és a filmzenét is felhasználják.
Szívesen vizsgálnám a törökök lelkivilágát. Férfiak millióinak nem jutott Berg egyetlen pillantása, míg a nők hasonló mértékben nélkülözték Kenan gyengédségét.Gondolom megemelkedett a Feride néven anyakönyvezett leánygyermekek száma, és a bazárokban már kapható a legendássá vált hajcsat.Kíváncsi vagyok a folytatásra.:)
Az éjjel végre megnéztem a finálé filmet-hát nem semmi!Várom,hogy mi lesz a folytatás?Működik a youtubom!Kár,hogy nem értem valójában mi történik?A törököknél most nagy a káosz, nem tuKdom eltudnak-e menni pihenni Bergék?Köszi az infókat!Megnéztem Bennut is,mint műsorvezetőt Kenan szülinapjáról semmi híretek sincs?
Talán már volt róla szó Bergnek meg kellett küzdenie a magasságával, kamaszkorában csúfolták is. Színésznőként a partnerei szorongtak miatta.Halit-al hasonló magasságú, de Kenan mellett egyenesen impozáns.:) Ő a török Sigourney Weaver. Törökországban ebben a magasságban a nők közül, csak ő kapott Arany pillangót :)
Érdekes felidézni az 1001 éjszaka sorozat első azaz "fekete" éjszakáját.Látható módon nem történik semmi, de nem is hiányzik, hiszen a lelkekben zajlik az esemény.( azért Onurnak nem sok öröme lehetett benne) Rendkívül kifejező volt a helyzet minden jellemzője (kiszolgáltatottság, sporttáska készpénz, a csalódott partner, aí gyors szinte észrevétlen távozás)
A legtöbb jól fizetett török színész, a szezon véget ért (2012-2013)
Halit Ergenç: 60 bin TL /episode (80 TL /ep. next season)
Necati Şaşmaz: 60 bin TL /ep.
Kenan İmirzalıoğlu: 55 bin TL /ep.
Beren Saat: 50 bin TL /ep.
Erkan Petekkaya: 50 bin TL /ep.
Tuba Büyüküstün: 40 bin TL /ep.
Bin = 1000, TL = török líra
Még2002-ben készült film az "Asmali Konak"most fenn van Epizód BG Audió.Valószínű a bolgárok is Most megvehették.Szép vidék Kappadókia részén játszódik.Most volt Benu a bemondó a Miss Turkey 2013.Remekül nézett kis.
Azt honnan lehet tudni, hogy ki szerepel a következő évadba?
Szerintem ő volt aki még meghalt a tűzbe, Mahir húga.
Azt nem lehetett látni, hogy a nyomozó meghalt-e?Nagyon sajnálnám, mert Mahirnak nagyon sokat segitett a végén és jó barátok is lettek.Az a süket Öccs ezt nem látta?Sem azt, hogy a Hugi szerelmes bele.Mennyire fontos, hogy jók legyenek a szereplők,igy a gyengébb darabból is tudnak kreálni nagyot.Szerintem az új évadok szeptember elején kezdődnek, kell a feltöltődés nekik is.Berg. mondta,hogy alig várja,hogy menjenek Bodrumba.Azt hiszem ott is van nyaralójuk,mert azt rabolták ki.A Szulinak szerintem csúfos vége fog lenni, ugyanis nem tetszett az új Hürrem.Na nem volt itt semmiféle betegség, ha már Mary elvállalt egy filmszerepet.Itt szerintem a negyedik évadról nem volt szó előzőekben, kb. márc-ápr hónapban Halit is úgy nyilatkozott, hogy ebben az évadban vége lesz, de látták hogy első helyen van és népszerü, ezért húzták-nyújtották, aztán ez lett a vége.Halitot sajnálom, mert igy már Ő sem tud nagyot alakitani.
Nem tudjátok, hogy a Karában ki volt Mahperi? Mert ő és a Mahir anyját alakitó Yildiz Kültür nem szerepel a következő évadban.
Kedves kormi19
Az, hogy érzelmileg összehangolódtak még nem volt minden gondolatuk közös.Az eljárás során a bíró üggyel kapcsolatban bármire rájöhet egyenlőre még magában vívódva.
Ma végre sikerult megnéznem az utolso részt google forditoval,nagyon tetszett el is érzékenyultem rajta.Nagyon fog hiányozni,ha majd valaki tudja a folytatás idejét légyszíves írjátok meg,nehogy véletlenul is lekéssem, mégha ôsszel is lesz.Minnél tôbbszôr látom Kenant és Berget játszani, annál jobban tetszenek egyutt.Kenant imádom,bármilyen filmben is játszott.Karadayi után is játszhatna megint drámai szerepet,nagyon meggyôzô tud lenni.A RTL-n folytatni fogják a Szulejmánt,nem tudjátok?
Zsuzsanna177!Kedves Zsuzsanna rég nem hallotuk a hozzászólásodat,pedig a Karadayi-t nagy izgalommal nézzük.Felgyorsultak az események, s ha nem is értjük a szöveget, a következtetésből jó kis film.Na a két főszereplő remek játéka a legjobbat hozza ki a filmből.A hosszú szünet alatt hiányozni fog, én kárpótolom magam az "Ask ve ceza, illetve a román adón Dragoste si pedeapsa" Az is nagyon jó film.Reméljük azért még hallunk Tőled infót.Jó nyaralást.
Olvastam, hogy Mary egy német filmbe vállalt szerepet, tehát meg van az ok amiért nem játszik tovább a Szulejmánba.
a francba.... tehát Feride felmentette volna Mahir apját, tehát felesleges volt az áldozat, de akkor nem lenne folytatás. Na mindegy így legalább lehet következtetni arra, hogy Feride harcolni fog Mahir ártatlanságáért.
Feride utolsó naplóbejegyzéséből: Mahir, remélem az apám megbocsát(?) Tegnap óta egy pillanat az egész. Függetlenül attól, hogy ... ( na ez nem látszott), én felmentem az apád. Bárcsak az apja is.. bárcsak..Szeretném, ha egy nagyon..(?), én veled vagyok. Az utolsó szó ...Búcsú...
sajnos a szöveg fele homályosan látszik.
A másik levélnek csak a bal oldala olvasható, igy még kb. sem tudom kivenni a lényeget.Nagy része a szerelméről szól, majd Mahirral kapcsolatos dolgokról is ír.
Mindenkinek szép hétvégét!
Többedik nézésre sok minden helyére kerül, a saját életemből is igazolhatóvá válik.A Törökökről is többet tudtam meg mint a tankönyvekből
Kedves kormi19
Berg a Karadayi-ban már érett színésznő, és ezzel megkapta amit Törökországban el lehett érni.
Az 1001 éjszaka a kategóriáján túllépő sikersorozat egyedi dobbantó volt számára. Jelenlegi (kortárs) konkurenciája (Beren,Tuba) addigra már elismert színésznők voltak amikor először láthattuk Berg emlékezetes mosolyát.
Nem vagy zakkant vagy ha igen akkor én is az vagyok:))) én is sokszor megnéztem már, csak vannak részek amiket tovább pörgetek, csak most hagyott alább a lelkesedésem Karadayi miatt.
Maryval kapcsolatban most olvastam, hogy nem semmi pénzt kap reklámszerződéseire, van valami hajsampon reklám amiért 1,5 millió dollárt kapott, amit most meghosszabbítottak,tehát ezért még kap megint egy csomó pénzt, ehhez képest Halit nem vállalt reklámszerepet, mert szerinte akkor hiteltelen lenne a filmbe. Amikor kevésnek tartotta a gázsit akkor ezt is figyelembe vehette volna.
Na végre valaki,aki nem tart zakkantnak.Ugyanis én 30 valahánysor néztem már meg a sorozatot .Az első ismétlést vette nekem dvd-re egy barátom.Azt hiszem a karadayival is így testek.
Sokkal öregebb az biztos, valahol mintha olvastam volna, hogy ő már egy másik filmbe játszotta Hüremet, talán ezért eset rá a választás.
További ajánlott fórumok: