Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Segítsünk egymásnak fogyni! fórum

Segítsünk egymásnak fogyni! (beszélgetés)

❮❮ ... 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ... ❯❯
2009. okt. 20. 16:11
Merre tűnt el mindenki? :(
2009. okt. 20. 12:12
Koszonom a gratulaciokat. En is akartam megepit, de nem jott ossze.:(
2009. okt. 20. 11:40

Szép jó reggelt mindenkinek!

Mizújs? Hogy haladtok a fogyival?

2009. okt. 19. 16:18

19 év...Az nem semmi...:)Gratulálok:)

A nagy fogyásom az kb13-15 kg volt.Azért nem tudom pontosan,mert akkoriban még nagyobb ellenségnek tekintettem a mérleget,mint mostanság:D

Amúgy"cseles"képeket raktam fel,mert inkább a combom és a fenekem az ami nagy(tipikus"körte"vagyok)Most "csak"5 kgot szeretnék fogyni,de ez sokkal nehezebb,mint 15kgot leadni:((

305. 0d32c1589e (válaszként erre: 302. - Krisztacska28)
2009. okt. 19. 15:46
Néztem a képeket rólad, nagyon csinos vagy. Nem is vagy kövér, mennyit fogytál összesen?
304. 0d32c1589e (válaszként erre: 302. - Krisztacska28)
2009. okt. 19. 15:44
Aranyos vagy, csak sikerülne. Mert olyan rossz hallani, mikor azt vészjósolják neked úgy sem sikerül.
303. 0d32c1589e (válaszként erre: 298. - 8fe4afaa5f)
2009. okt. 19. 15:42
Nagy gratulációmat küldöm az első évfordulotok tiszteletére. Tavaly nevettem is ezen, mert mondtam a férjemnek nagykorú lett a házasságunk is.:):)nov 17-én ünnepeljük a 19 együtt töltött évünket. Igazából most szeretnék valami meglepivel készülni, de még nincs ötletem.
302. krisztacska28 (válaszként erre: 301. - 0d32c1589e)
2009. okt. 19. 15:41

Nekem akkor sikerült leadnom jó sok kilót,mikor végre saját magam miatt akartam lefogyni...Addig mindig valaki miatt akartam,és úgy nem ment...Mikor aztán megelégeltem"magam",h.kövér vagyok,akkor fogytam...Életem első"csakazértis"je volt:D

Tehát hajrá,mi szorítunk neked:))Karácsonyra meg te leszel a meglepi a férjednek:D

301. 0d32c1589e (válaszként erre: 293. - Krisztacska28)
2009. okt. 19. 15:35
Az én férjemnél én már elértem semmit nem jelent az a szó, hogy fogyi. Mert kivívtam magamnak azt, hogy nem hisz nekem. Tudom több év kudarc után, már énis igy reagálnék, de mégis belül fáj. Azt hiszem ez lehet a lelkem, úgy utálok már kövér lenni. Most csak saját magam kedvére fogyok le, csak azért is.
2009. okt. 19. 15:25

Gratulálok az évfordulotokhoz:)

Nekünk idén szept.12én volt a lagzink:)Remélem jövőre én is elmondhatom,h.csinosabb vagyok,mint az esküvőmön voltam:))azaz igazság,hmár most kevessebb a súlyom,mint az esküvőn volt...Sajnos,ha feszült vagyok ennem kell...és az esküvő végett volt egy kis feszültség bennem...:(

299. 0d32c1589e (válaszként erre: 294. - 8fe4afaa5f)
2009. okt. 19. 15:24
Nem tudtam tovább olvasni a párbeszédeteket.Olyan mosolygás jött rám, jól birjátok gyümi,. Akkor én már nem is szólok, mert én már a puszta gondolatól is hízom. Az én férjem már nem mondja egyél,hanem szívem nem lesz sok????
298. 8fe4afaa5f (válaszként erre: 297. - Krisztacska28)
2009. okt. 19. 15:20
En midig is ducibb voltam, de a lagzi utan meg felszedtem 6-7kg-ot, akkor dontottem, hogy most mar eleg, olyan leszek amilyen szeretnek. Most mar csinibb vagyok mint 5 evvel ezelott. A parom meg sosem latot ilyen csinosnak. 1 eve volt a lagznik, epp tegnaphoz egy eve, es olyan jol esik, hogy most jobban nezek ki mint a lagzin.
2009. okt. 19. 15:16

Én kb azóta"tartom" a súlyom(+,-5 kg),mióta a férjem megismertem...Előtte kb 15-20 kg felesleggel"éltem"együtt...Szerencsére megértette,h.nem láthat olyan fényképeket rólam,amik ő elötte készültek...:D

Tök jól bírom a víznapot:D.Meglepő számomra,de teljesen felvagyok pörögve:)Már tornáztam,40 perc kickboxot Norbival,utána meg nekiálltam takarítani,főzni...Pedig azt hittem ma egész nap az ágyban fogok feküdni...:)

2009. okt. 19. 15:06
Ez van, igy kell oket elfogadni. Csinosak legyunk de egyunk is es ne legyunk faradtak a tornatol:))
2009. okt. 19. 15:00
Kb én is:DD
294. 8fe4afaa5f (válaszként erre: 293. - Krisztacska28)
2009. okt. 19. 14:38
Azt hiszem ha annyit es azt ennek amennyit o szeretne, mar 120 kg korul jarnek.
2009. okt. 19. 14:15
Hát,igen nálunk is hasonló a helyzet...Ne fogyózzak,de azért az a bizonyos kérdés(híztál?)néha napján elhangzik...Akkor most mivan?!?Fogyózzak,vagy ne?!(persze,h.fogyózok...Már kb 15 éve mást se csinálok...)Hát igen...ahogy írtad acska-lehetetlenek ezek a férfiak...:D
292. 8fe4afaa5f (válaszként erre: 291. - Krisztacska28)
2009. okt. 19. 12:56

Hat en nem tudnak viznapot tartani, az biztos, orulok ha a gyumolcsnap fog menni. Majd sokat tornazok este es akkor nincs etvagyam:).

Nekem yjabban szamonkeri, hogy miket ettm, nehogy ehezzek, de ha visszajon 1 kg, mint mult heten, mar meg is jegyzni, nite, nem hiztal tan?!Lehetetlenek ezek a ferfiak.

2009. okt. 19. 12:39
A mai víznapomat én se árulom el a férjemnek...Képes lenne belém tömni valami extra kalóriadús kaját,miután hazaér...
2009. okt. 19. 12:17
Nekem ma gyumi nap, eddig kitartottam, majd eset lesz nehez, a parom nem ert egyet az ilyesmivel, ugyhogy nem is tudja, hogy csak gyumolcsot eszek, majd csodalkozik, hogy a tortabol miert nem eszek. Majd holnap reggel eszek belole. Addig kell kibirni.
289. 0d32c1589e (válaszként erre: 287. - Pufóka6)
2009. okt. 19. 12:10
Igen jól látod nem mindegy mit fogyunk le. Azért a hibáink megkeresése, és változtatni rajt, még ha az apró lépésekkel is jár. Hidd el megéri, mert ha beletörödünk, ez az állapot még romlani is képes. Ezt meg szerintem egy elhízott ember sem szeretné magának. Okossan figyelmessen, észre kell venni, mi az amit hibázzunk. Nem vagyunk egyformák, ezért mindenkinél kicsit más a hiba is. Amit tudunk az viszont az , hogy hibázzunk valamit, ezért a testünk raktároz. Nagyon valószínű többet eszünk, keveset mozgunk. Csak a napok nem mindig egyforma kcal igényűek. Mert van amikor ránk zúdúlnak a feladatok és égnek azok a kalóriák rendesen. Mikor meg lehet kevesebbet eszünk, de nincs hajtás olyankor még a kevés kcal is sok lehet. Mindenkinek saját maga kcal igényét kell kifigyelni, mert annak semmi értelme a fogyókúráknál totál szomorúak és bánatosak legyünk. Veletek vagyok, de számítok rátok is. Mert a hibáink felismerése bonyolult dolog, mert az én esetemben képes vagyok saját magamat becsapni. A rossz ebben, még ráadásul olyankor el is hiszem. Változni, és változtatni fogok, mert akarom, és tudom képes vagyok rá.
288. 0d32c1589e (válaszként erre: 286. - Krisztacska28)
2009. okt. 19. 11:56
Igy kell ezt csinálni, pozítivan:) Örülök mert látom nagyon jól gondolod a fogyás igen fejben dől el. Nagyon tetszik az " csak azért is" Erre csak azt tudom írni, sikerül.
2009. okt. 19. 11:48

Sziasztok lányok!

Én is bekukkintottam. Sajnos nekem is csatlakoznom kell a "rossz kislányok" csapatához :( DE nem szomorkodok érte, hanem inkább örülök, mert lehet, hogy nem egészen diétás kajákat eszem mostanság, de azért nagyrészt sikerül betartanom a "6 után nem eszek" szabályomat, és úgy tűnik ez is megteszi hatását, mert nem sok különbséget mutat a mérleg...Pár deka mozog csak rajtam le-fel.

Én is azon gondolkodom, hogy mihez lenne kedvem torna terén...valamire rá kellene vegyem magam...már ideje lenne...

Mostanság olvasgattam sok helyen a fogyókúrák veszélyeiről, az izomfogyásról és a zsírfelhalmozódásról...és kicsit berezeltem öszintén...Mert ezek szerint ha nem eszünk eleget, akkor elfogyasztjuk az izmainkat és helyében zsír gyülemlik fel...úgyhogy lehet, hogy kilókban csökkenést észlelünk, de valójában csak egyre puhábbak és gyengébbek leszünk...Elgondolkodtató...

2009. okt. 19. 11:16

sziasztok!Látom kezd újra éledezni a fórum...:))

Erzsi!

Osztom a véleményedet,azzal kapcsolatban,h türelem is kell a fogyókurához!Én már majdnem 30 napja csinálom a 90 napost,és eddig alig fogytam vele...,de nem adom fel...Rájöttem,h,valószínű nem elég csak a kajálásra figyelnem,hanem neki kell állnom sportolni is...:((De megcsinálom,csakazértis lefogyok:))

2009. okt. 19. 11:05
Sziasztok. Remélem folytatjuk a fogyit, nem szabad felrúgni. Igaz én nem sokat fogytam, de ha nem figyeltem volna egyáltalán a kcal-ra, akkor ami minuszba lement, akár plusszba is most már rajtam lehetne. Úgy gondolom türelem kell, mert a kitartás csak magában kevés. A hétvégén szombat, vasárnap nem írtam a kcalt. Szomorkodnom kéne mert többet is fogyhattam volna, de nem szomorkodom. Inkább megprobálom az elkövetett hibáimat, legközelebb nem elkövetni. Kizárólag az egészségem miatt fogyozom. Igazából a kövérséggel csak annyi gondom van, nehéz cipelni. Ma találtam magamról olyan fényképet ahol szerintem 97 kg voltam még. Annyit sikerült már azóta fogynom, miért nem sikerülne a többit is leadnom. Pozítivan gondolkodom, és talán majd egyszer még érezhetem milyen jó futni. Hol vagytok lányok? Tessék csinálni, nem feladni.
284. MMMaya
2009. okt. 18. 20:44
Hát én elég rosszul zártam a mai napomat... Ebédre egy egész menüsort ettem, igaz jóval kevesebbet, mint szoktam, délután becsúszott egy meggyes sült torta, amiből kikapargattam a meggyet... :S És most ettem egy banánt...
2009. okt. 18. 17:13

Szia!Én itt vagyok,csak ma valahogy egész nap"alvósom"volt:)Nem értem miért...

Hogy ment ma a fogyi?

282. MMMaya
2009. okt. 18. 15:40
Merre vagytok csajok???
2009. okt. 17. 11:27
Sziasztok:)Én ügyes voltam tegnap:)(de látom ti is:)Éjjel dolgoztam,ugyh.kicsit csúszott az,ebéd meg a vacsi:)sajna,elég korán megéheztem az este folyamán,és még 21h előtt megettem a párolt zöldségem,meg a gombás rizottóm...Így közel éreztem megem reggel 6hkor az éhhalálhoz,de túléltem:)
2009. okt. 17. 10:21

Na indulunk almát szedni...szorítsatok nekem, hogy ne fagyjak rá a fára :p

Gyönyörűséges napot kívánok mindenkinek!

❮❮ ... 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook