Melyik nevet adjam a kislányomnak? Nina vagy Ivana? (beszélgetés)
Nem gond.
De ha csak kíváncsi vagy, akkor ezt jelezhetnéd, mert ez esetben az ember nem keresgél megoldásokat.
már rájöttem,a sex nem a boldogság, fórumot nyitni persze nem kötelező , de nem is tilos, az hogy engem nem zavar ha kiteregetem az életem csúnya részeit , az szerintem nem gáz, ez itt internet, nem valószínű, hogy bármelyikőtökkel találkozom az életben személyesen, azért nyitok fórumokat, mert 1: itt a hoxán lehetőség van rá, akkor miért ne?
2: kíváncsi vagyok mások véleményére, ez nem gondd nem?
A folyamatos szex, bárkivel is, az nem a boldogság.
Fórumot indítani pedig nem kötelező.
Sztem a saját hsz-eidet elég visszaolvasnod..
Az hogy boldog voltál kétlem,mert gőzöd sincs mi az igazi boldogság..neked ez a gyerek se azt fogja jelenteni mint itt sokunknak a sajátja....
A másik. .ha carba vagyok,nem forumokat nyitogatok,hanem segitség gyanánt esetleg bujom a google-t,vagy más uton de megoldásokat keresek,nem kibúvót és magyarázatot.
Ebből már nem jön ki jól,
Legközelebb azt sem hiszik el neki amit kérdez.
Huszadrangú ebben a történetben, hogy ki futtatott, kár, hogy te ezt nem érzed.
Elég zagyván írtad azt a 12 éves dolgot, nem volt rendesen érthető.
Olyan boldog voltál amennyire mások soha???
Tudod hogy mások mennyire boldogok? Aha....
miért milyen fórumot indítsak, hogy mi van most a kezedben? erről kéne?
Hát ez komoly, igen én teregettem ki, nem is zavar, semmibe nincs hazugság , nem gabalyodtam bele semmibe, csak sokan nem hiszik el, mintha ez olyan szörnyűséges lenne. hmmm pedig milyen boldog voltam, amennyire mások soha
Az a kész vicc hogy a gyerek nevéről is fórumot indítasz. Érdekes hogy mi enélkül is nevet adtunk gyerekeinknek...
Az életedet pedig te teregetted ki, nem kért rá senki. Hazugságokba pedig könnyen belegabalyodsz. Még az életkorodat is sokáig keverted ... Ez a vicc!
olvasd már el mind a 18-fórumot amit nyitott,
kinek az értelmi képességével van baj,?
További ajánlott fórumok:
- 4 éves múlt a kislányom, s ott akar aludni ebéd után az oviban
- Segítség - Kövér a kislányom!
- 3 éves kislányom fél elaludni tegnap óta
- Ha kislányom születne a Kíra nevet választanám neki! Mi a veleményetek erről?
- Milyen keresztnevet adjak a leendő kislányomnak?
- Melyik homeopátiás szert adjam a kislányomnak fogzásra?