Segítségkérés: Kérések-Felajánlások (beszélgetés)
Kérdeztem tőle a másik fórumon, hogy mi a diagnózisa. Síri csend, pedig itt volt......erről ennyit..
Na most megint én leszek a szarkeverö?Pedig megint csak kérdeztem.UPPPSZ.
Hàt azt a bizonyos Olàhné-t.
Kit tartanak csalónak??:)
Nem magának vett házat hanem az anyjának?
akkor miért nem költöztök ti is oda? magmaradna az albérlet ára
Hàt nem a fele,mert rengeteg fizetöst is kap.2000 euro.De abbol fedezi még a hàzassàgunk elött felvet hitelét is,havi 700 euro...Anyjànak vett hàzat.Okos ugye?Nem magànak,az anyjànak.Na mi most ennek a levét isszuk.De nem mondom hogy éhezünk.Csak az itteniekhez képest mi még szegényeknek szàmitunk.Szoval ugy élek itt,mint otthon egy àtlag csalàd.Közben megkérdezhetem hogy a màsik hölgyet miért tartjàk csalonak?
az rengeteg pénz.
több mint 200ezer forint.
gondolom a férjed fizujának a fele akkor arra megy el
Ez az.Olyan rossz hogy tudod nincsörök lakàsod.Mindig vàndorolsz.Pedig nemm kevés egy albérlet.Nekem euroba àtzàmolva havi 450 euro a lakàs.
plussz àram..
hitelt már nagyon annak sem adnak aki dolgozik.
az öcsém németbe dolgozik és ők sem kaptak hitelt albérletbe laknak a gyerekkel.
Ha otthon lenne egy sajtà hàzam,kertes,illetve egy biztos munkàm,még ma pakolnék.De sajnos ez sose lesz.Itt kint is panelba lakunk,albérletbe.Sajàt hàzrol àlmodozok.Mert az nem olcso.Hitelt meg mire vehetnék felmha nem dolgozok?
oké
vigyázz magadra és várunk vissza :)
pussza
Jössz összel ki£?
Huu az nagyszerü.Kevés magyart ismerek itt,nem bànnàm összefuthatnék veled:)
na most rongyolnom kell, majd még leszek :)
pusza nektek
értelek.
hát a takarító munka is munka.
és nem is vágytál soha hazaköltözni?
gondolom elég volt megszokni a kinti környezetet meg,hogy nemnagyon van kihez magyarul szólj
Hozzàtenném,nem szeretek itt élni,de ami otthon megy,az szàzszor rosszabb.Én karriert terveztem,de csalàdom lett.Nem egy àlom férfi a férjem.De megkell mondjam,nem iszik,nem gépezik,nem ver,tisztességesen dolgozik,ugyhogy befogom a kis szàmat.Meg a lànyomat nem adnàm màr semmiért.
Viszont ha tehetném,màsképp tennék.Nem mentem volna férjhez:)
Ahh ez a törétnet.Tudod én a középiskolàt befejzetem,nem mentem dolgozni,nem biztam abban hogy munkàt kapok.Ez idö alatt nekem egy baràtnöm kikerült ide,nem tudom hogy hogy(àllitolag öt is kihozta egy ismeröse)szoval ö felszedett egy svàjci pasit,aki mellesleg gazdag is.Mikor otthon jàrt,én kértem arra hogy hozzon ki munkàt keresni.Kihozott de munkàt nem talàlt nekem.Én viszonttalàltam egy férfit,aki ma a férjem.Szoval a férfi magàhoz vett(szerencsére anyos nincs közelbe),neki jo voltam mosni flzni takaritani,meg azért szeretett is,én meg örültem hogy idövel keresek itt munkàt.Munkàt nem kerestem,de gyerekem az lett töle.Férjhez mentem,igy kinnt vagyok.Persze idönként volt munkàm,d e feketén...És csak takarito ,pultos.stb.
véleményem szerint a mellszívót meg ilyeneket tartsd meg hátha kell :) előre nem tudhatod :)
amit jónak látsz, küldd el :) szerintem találunk neki jó helyet :P
amúgy ősszel majd én is meglátogatlak :D elvileg lesz kint egy órakatalógus maszkolásom szeptemberben :P
Nekem màr nem kell,tudom hogy mi volt jo az elsönél,és mi nem..Persze sokat énis kaptam.
hogy ragadtál kint svájcba? ha nem titok
dzsigg lehet egy indiszkrét kérdésem?
el is hiszem,hogy imádod :)
azért amire még szükséged lehet, azt eszedbe ne jusson odaadni :)
nem tudom mi fog felférni, sztem a srác ügyesen pakol, ha esetleg családnak is akarsz vmit küldeni, az is elfér szerintem ;) itthon meg odaadom nekik, majd elérhetőségeket még priviben átbeszélünk :)
Na erre jó az apukám :D:D (erre is.. amúgy imádom) :D
huuu ennek nagyon örülök.
Bàrmikor!
Ja és még olyan cuccaim is vannak aminek egyszer sem vettem hasznàt.Pl:bébitelefon....Panellakàsba minek?Pedig megvettem ujonnan.Mellszivo.....Azt hasznàltam kb 2 hétig.
Söt van az a bizonyos cummisüveg melegitöm.Mi a magyar neve passz.Aventos....Amibe vizet teszel,és melegen tartja a tejet.Na ilyenekre nincs szükségem,mégis van,a pincébe...
na felhívtam. most is van kint autója, de azt mondta, az nem vigyáz rá. ellenben van egy furgonos srác, akivel jóban vagyunk. azt mondta apu, ha ő megy kifelé, azonnal szól, és el tudja hozni a cuccokat :) Nyah. probléma megoldva :)
Ez nagyon jol hangzik.Ugis itt vagyok fennt mindennap,bàrmikor erre jàrna,én szivesen àtadnàm,söt hàzhoz se kellene jönni,kb 50 km-ig én is tovàbb tudom szàllittatni.
Megmondom öszintén hogy öcsémnek vettem egy uj cipöt a nyàron,felakartam adni,de nem tettem meg,mert dràga a feladàs.Mai napig itt van a nyàri cipöje:Egyébként még felesleges biciklik is vannak,de nem csak nekem,ha tudnàm hogy valaki kijönne,akkor tuti hogy a baràtnöm se a szemétlerakora vinné,hanem elreknà ...
További ajánlott fórumok: