Segítséget és társat keresek kalória számolgatós diétához!!! (beszélgetés)
Sziasztok!
Tegnap nem tudtam írni.
Én meg ki találtam , hogy hétfőn el kezdem a 90 napos diétát és majd lesz valami....
Nektek mi a véleményetek erről a diétáról???
:)))
syastok!
én tényleg nem figyeltem rendesen az étkezésre,de a mennyiségre igen!
hétfőtől újra fogyi!
Sziasztok!
Pinki, ne add fel!
Hétvégén én is többet ettem egy kicsit, de szerencsére az mára már lement:)
Nem elkeseredni, kitartani!!:D
Nők étrendje
Posted április 25th, 2008 by tmadmin
in
* Étrend
* Tanácsadás
* Táplálkozás
Egy nőnek kevesebb kalóriára van szüksége, mint egy férfinak. Azonban aki intenzív mozgást végez, az valamivel többet ehet. Ha egy nő elégedetlen külsejével általában olyan úgynevezett fogyókúrába vág bele, amivel többet árt, mint használ.
Tipikus hiba a nőknél hogy a diétázásból koplalás lesz. Abban a tévhitben élnek, hogyha annyit esznek amennyi egy egérnek is kevés iszonyú gyorsan le fognak fogyni. Ezzel a drasztikus diétával azt érik el, hogy a szervezetük vésztartalékra kapcsol, ennek az állapotnak köszönhetően nem tudnak lefogyni egy grammot sem. Ahhoz, hogy zsírt veszítsünk, elegendő energiával kell ellátnunk szervezetünket, ami jó minőségű proteint és szénhidrátot jelent.
Megpróbálom felvázolni egy olyan hölgynek az étrendjét, aki zsírt szeretne leadni:
A nőknek is helyes táplálkozásra van szükségük a jó alak eléréséhez
Kezdő kalória értéke 1700 kcal. Kb. 127g. proteint és 297 g. szénhidrát elfogyasztását ajánlanám. A zsírleadás egyik trükkje hogy a kalória mennyiséget ingadoztassuk. Ezzel elkerüljük azt, hogy anyagcserénk megszokjon egy állandó tápanyagmennyiséget és lelassuljon. Ezt lehet megakadályozni a kalóriaingadozással. Azt még elmondom, hogy akkor égethetünk zsírt, ha anyagcserénk felgyorsul. Zsírégetéskor tehát anyagcserénk lelassult állapota ellen kell küzdenünk. Ez egy érdekes dolog, ha nem kap elegendő táplálékot szervezetünk, nem tudunk zsírt égetni, ha túl sokat eszünk megint csak ez a helyzet, és akkor is kudarcot vallhatunk, ha szervezetünk megszokja az állandó tápanyagmennyiséget. Ezek okai mind az anyagcsere számlájára írhatók. Tehát heti étrendünk a következőképpen alakuljon:
Hétfő - kedd: 1500 kcal.
Szerda - csütörtök: 1800 - 1900 kcal
Péntek - szombat: 1700 kcal
Vasárnap pedig lazíthatunk.
A következő héten figyeljük testünk változásaira, ha nagyon éhezünk, emeljünk a kalória mennyiségén, ha viszont úgy érezzük, hogy nem fogyunk csökkentsünk. Azt viszont ne feledjék a túl kevés kalóriával ugyanúgy hátrányba kerülhetünk mint a túl sokkal. Aki úgy érzi, hogy abszolút nem tudja mihez kezdjen diétázáskor, követheti az előbb felvázolt programot. Azt vegyék figyelembe, hogy mindenki más testzsírszázalékkal és anyagcserével van megáldva.
syastok
mizujs?mindenki elfoglalt mostanság?
HALI!!!!!!!!
Sehol senki?
Szerintem olyan legyen az eljegyzési gyűrű amilyet ti szeretnétek nem az a lényeg hogy ki mit gondol.
Menyasszony vagy????????????
attól hogy nem számolgattál sikerült lejjebb menni súlyilag?mármint kevesebbet is étkeztél?
puszi
jó reggelt!
pár napig nem tudtam tornázni,és ma is csak délelőtt fog menni!
de meg fogom csinálni:)
veletek mizujs?
További ajánlott fórumok:
- Receptek a 90 napos diétához...
- Mit főztél ma? Segítség a 90 napos diétához...
- Biológia gyorstalpaló diétához I.
- Van esetleg valamilyen kalória számolgatós alkalmazás okostelefonra?
- Matrixxal illetve Wellaval dolgozó fodrászok! Van kedvetek egy picit számolgatni és segíteni nekem?
- Társat keresek egy kis diétához :)