Segítenétek Eldönteni egy vitát? Felrobbanok a dühtől (beszélgetés)
Komolyan!
Csak Te nem látod a fától????
Vissza hívott.
Menjek ki nyugodtan, ő nem jós hogy megmondja mikor ér ide, azt csinálok amit akarok, rám bízza..
Mondtam neki, hogy jó lenne tudni, mert akkor nem indulok el megvárom, vagy elmegyek a vonattal. Ne zaklassam.
Mivan??? :O
Mindkettő lecarta őket. Szépen hülyét csinaltak belőlük.
A pasi legalább ismeretlenül. De Julka?
Szerencsés vagy, hogy ilyen a nővéred.
A pároddal meg összeilletek. Egyikőtök 19, a másikótok 1 híján 20.
Viharos lesz a szerelmetek, és valószínű, hogy maradtok egymásnak, mert ilyen barátokat nem sokan tolerálnak.
Nem sokkal érek így előbb oda, mert járattal nagyon messze van.
Félek már a páromtól, hogy "tudtad, hogy forma1 lesz" "máskor tudsz szólni" "ennyi bele fér" és meglesz a vita.
Én ezek után nem hívnám. Sőt, ha ő hívna is kinyomnám! De én mindenképpen elmennék!
Azokat akik várnak és szeretettel készülnek a jöttömre, nem hagynám cserben. A késésre van indokod, ha szeretnek, megbocsátanak neked. De ezt a pasit radírozd ki az emlékeid közül is! Szégyenbe hozott és ez nálam legalábbis, nem megbocsátható!
Fél négykor fogsz indulni csak? 2 óra késés belefér?
Én kiakadnék.
:-)
Ezt a pasast akarod bemutatni a családodnak????
Én nem tenném....nem lehetsz rá büszke.
Lapát.
Szerencsére évek óta nem volt szerencsém közvetítéshez.
:)
Szóltam már neki. Aranyos volt, az mondta akkor megyünk amikor mi akarunk.
Lehet, hogy nem így gondolta, ez elvi kérdés..
Nekem fagyit-csokisat.
Köszi.
szerintem már ne menjetek, vagy csak te egyedül, és kész, vita lezárva - jó étvágyat
nővéred még nem hívott, hogy hol a fenébe vagytok már? gondolom, nem várnak rátok az ebéddel. a gyerekeknak fekvés van ebéd után, ha még kicsik...
Te még nem indultál el???:-)
Ha 2 felé ment volna csak,akkor hogy akartatok oda érni kettőre?Nem értem én már ezt.:-)
Különböző színű autók többmilliószor körbezümmögik a pályát...nem, asszem nem sikerült megfognom a szépségét.
Az ilyen pasit kirakni a kuka tetejére, hátha még valaki használni tudja.
Aki meg bejelentkezik két órára és háromra jön, azt kiraknám mellé, hogy ne unatkozzon.
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha nem tudnátok eldönteni, hogy a párotok hazudik-e vagy nem?Arra gondolok, hogy szerintem ismerkedik titokban más lányokkal.
- Hogyan tudnám eldönteni, hogy van-e Isten, illetve melyik vallás az igazi?
- Jön a vihar... eléggé félünk. Vannak "praktikák", amivel csillapítható a félelem? Vagy fejben kell eldönteni?
- Hogyan lehet eldönteni egy gyógymódról, hogy hatásos-e?
- Hogyan lehet eldönteni, hogy kiben bízhat az ember?
- Segítsetek eldönteni egy vitát!