Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Sárgaborsóleves recept

Sárgaborsóleves recept

A Sárgaborsóleves hozzávalói:
20 dkg sárgaborsó,
1,5 evőkanál olaj,
2 dkg liszt,
hagyma,
só,
paprika,
virsli.


A Sárgaborsóleves elkészítési módja:
A sárgaborsót 1,5 liter sós vízben puhára főzöm. A hagymából késhegynyi paprikával rántást készítek, berántom vele a levest, majd összeturmixolom. Zsírban kisütött virsli karikákkal tálalom.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A sárgaborsóleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook