Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Tejfölös zöldbabsaláta recept

Tejfölös zöldbabsaláta recept

A Tejfölös zöldbabsaláta hozzávalói:
30 dkg konzerv zöldbab,
½ csokor petrezselyemzöld,
1 pohár tejföl,
1 fej hagyma,
2 evőkanál ecet,
só,
1 evőkanál cukor,
késhegynyi őrölt bors,
1 leveskocka.


A Tejfölös zöldbabsaláta elkészítési módja:
A zöldbabot leveskockás vízben negyedóráig főzöm, majd leszűröm.
Felkarikázom a hagymát (lilahagyma még jobb), majd rászórom a sót és a cukrot, majd összekeverem.
Negyed óra múlva belekeverem az ecetet, a borsot, a vizet és a zöldbabot.
Végül elkeverem az apróra vágott zöldpetrezselyemmel és a tejföllel.



Kategória: Saláták, öntetek receptjei

A receptet beküldte: , 2008. jún. 15. 10:59
A tejfölös zöldbabsaláta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook