Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Sárgaborsó főzelék (feles borsófőzelék) recept

Sárgaborsó főzelék (feles borsófőzelék) recept

A Sárgaborsó főzelék (feles borsófőzelék) hozzávalói:
1 kg sárgaborsó,
1 fej hagyma apróra vágva,
2 gerezd fokhagyma,
2 kanálnyi olaj,
2 babérlevél,
1 kávéskanál paprika,
2 evőkanál liszt,
só,
ecet.


A Sárgaborsó főzelék (feles borsófőzelék) elkészítési módja:
A feles borsót előző este beáztatom és a babérlevéllel, valamint a hagymával sós vízben felteszem főni. Mikor megpuhult, berántom a fokhagymás, paprikás rántással és ízlés szerint ecettel ízesítem. Pörkölt feltéttel tálalom.


Kategória: Egytálételek receptjei


A sárgaborsó főzelék (feles borsófőzelék) elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook