Főoldal » Receptek » Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei » Sajtos zabpehelytallér-update 1 recept

Sajtos zabpehelytallér-update 1 recept

Elkészítési idő 60 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény

A Sajtos zabpehelytallér-update 1 hozzávalói:
25 dkg zabpehely
2 tojás
4 dkg margarin
15-20 dkg sajt (ligthos)
1 ek teljeskiörlésű liszt
1 ek tejföl, 12%-os
1 tk só
pici bors
1 tk sütőpor


A Sajtos zabpehelytallér-update 1 elkészítési módja:
A zabpelyhet picit a kezeddel összemorzsolod, így egy kicsit lesz lisztesebb része, de darabos marad.Aztán rászórod a többi száraz hozzávalót,a sajtot , összekevered.Jöhetnek a nedves hozzávalók putty-putty(tojás)patty (margarin), placcs (tejföl), jól összegyúrni az egészet. Diónyi golyókat formázni, majd kilapítani.

220 fokon , kb 15-20 perc.
A sajt lehet többféle. akár füstölt is.Nagylyukú reszelőn ajánlom lereszelni.
Bors helyett is mehet más fűszer, fantázia kérdése.
Én szilikon lapon sütöttem.


Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei


A sajtos zabpehelytallér-update 1 elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook