Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Zabpelyhes pogácsa recept

Zabpelyhes pogácsa recept

Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény

A Zabpelyhes pogácsa hozzávalói:
25 dkg zabpehely
20 dkg margarin
12 dkg liszt
2 tojás
15 dkg barnacukor
3 ek méz
15 dkg durvára vágott dió, vagy mandula
1/2 csomag sütőpor


A Zabpelyhes pogácsa elkészítési módja:
A száraz hozzávalókat egy tálba összekeverjük. A margarint mézzel felolvasztjuk, majd a keverékre öntjük. Beleütjük a tojásokat és az egészet összekeverjük. Álni hagyjuk pár órát /esetleg egy éjszakát/ a hűtőben. Sütőpapirra kis golyókat formázunk és előmelegitett sütőben, közepes tűzön sütjük.

A golyókat kicsit tegyük távolabb egymástól, mert kissé megdagadnak.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A zabpelyhes pogácsa elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook