Főoldal » Receptek » Nassok, sós finomságok receptjei » Sajtos - medvehagymás csiga recept

Sajtos - medvehagymás csiga recept

A Sajtos - medvehagymás csiga hozzávalói:
A tésztához:
- 1 ráma,
- 50 dkg liszt,
- 1/2 sütőpor,
- 1 kis kanál só,
- 2-3 kanál tejföl,
- 1 tojás.

A krémhez:
- 20 dkg ráma,
- 20 dkg reszelt sajt,
- 1 csapott kis kanál só,
- 1-2 kanálnyi apróra vágott medvehagyma.


A Sajtos - medvehagymás csiga elkészítési módja:
A tésztát összegyúrjuk. 2 cipót formázunk belőle, és téglalap alakúra nyújtjuk a cipókat. Megkenjük a krémmel és felcsavarjuk. A rudakat 1 órára hűtőbe tesszük, majd késsel kb 1-1,5 cm-es darabokra vágva, a csigákat sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük és megsütjük.

Ha a lisztet csökkentett szénhidrát tartalmúra cseréljük, diétássá tehetjük a csigát.

Aki nem szereti a medvehagymát az el is hagyhatja, akkor csak simán sajtos csigája lesz, úgy is finom.


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A sajtos - medvehagymás csiga elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook